smasher Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 Ob 5. 4. 2023 ob 16:51, skalar36 pravi: No evo. Če slovenija ni postala nova Švica, bo pa Švica postala Slovenija: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/besni-delnicarji-stopili-na-zavoro-bodo-morali-bankirji-delati-zastonj.html Mi samo sanjamo lahko o tem da bi naši bankirji kaj vračali... Banke propadale oni so si pa lepe božičnice izplačali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 pred 17 urami, smasher pravi: Mi samo sanjamo lahko o tem da bi naši bankirji kaj vračali... Banke propadale oni so si pa lepe božičnice izplačali... Drži in zadnjič je eden pametoval po televiziji, zakaj ljudje ne vlagajo (oni seveda niso nič krivi, ljudje so tako "neuki" ) . Malo pa je pozabil povedati, da ne garantirajo in ne odgovarjajo za nič in da so oni edini, ki s tem zanesljivo služijo. Da so razlastitve nekaj običajnega, potem pa silno čudenje zakaj ljudje ne zaupajo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 pred 17 urami, smasher pravi: Mi samo sanjamo lahko o tem da bi naši bankirji kaj vračali... Banke propadale oni so si pa lepe božičnice izplačali... Seveda, saj niso oni krivi, da so se razmere spremenile (če ne bi mi tega delali, bi vi izgubili še več). P.S.: pred leti v eni nadaljevanki je en prinesel znancu podkupnino za sodnika. Ko ga je vprašal, kako bom vedel, da je pomagalo, mu je ta odgovoril: Karkoli boš že obsojen, vedi, da bi lahko dobil še hujšo kazen. In približno tako delujejo banke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 9, 2023 Deli Objavljeno April 9, 2023 . .... zajtrk v domačem okolju ps. .... sem pa res ratu kt taprav uslender .... k pride domov na obisk samo za tavelke praznike Quest, dr.looney, Tedybear in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 10, 2023 Deli Objavljeno April 10, 2023 Tole najdu na strani od Dunking Devils 👍 Tomi Klemenc (@tomiklemenc) • Instagram photos and videos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 10, 2023 Deli Objavljeno April 10, 2023 . kokr kol obrneš ... 001 ... 😁💪💪💪 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GeeSXer Objavljeno April 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2023 Mavti, VS800, RobiRoberto in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 Kaj kriptovalute? Kupiš zadnjo gumo za 180 € in čez pol leta: Buschi, Frenk 67, Kugelschreiber in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 pred 34 minutami, Darko3g pravi: Kaj kriptovalute? Kupiš zadnjo gumo za 180 € in čez pol leta: To si zbral neko zajebano dimenzijo 🙄 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 Fiat pawr... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 5 plastičnih sodov... Enega bi lahko dal še spredaj na sopotnikov sedež, samo potem nebi videl ogledal. Buschi in Tedybear 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 . ... doma je res najlepš RobiRoberto, Luka66, dr.looney in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 pred 17 minutami, pik1 pravi: . ... doma je res najlepš Saint Feuillien Grand Cru, ima se, može se 😉 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 1 hour ago, pik1 said: . ... doma je res najlepš Doma je fajn, ampak, a pol tiste na ovirah nisi ujel? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 pred 4 urami, smasher pravi: Fiat pawr... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 5 plastičnih sodov... Enega bi lahko dal še spredaj na sopotnikov sedež, samo potem nebi videl ogledal. Pred leti sem iz Ajdovščine v Maribor v Citroenu C5 (limuzina) peljal 16 plastičnih 50 litrskih sodov (napol polnih) in res nisem videl stranskih ogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 12, 2023 Deli Objavljeno April 12, 2023 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: Doma je fajn, ampak, a pol tiste na ovirah nisi ujel? . ... ušla mi je ... u bistvu so mi vse ušle ps. ... edin ene trem devetdesetletnim je spodrsnl, ... tistih pa nisem hotel motit ... na tleh maxxa, Kugelschreiber, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 12, 2023 Deli Objavljeno April 12, 2023 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... ušla mi je ... u bistvu so mi vse ušle ps. ... edin ene trem devetdesetletnim je spodrsnl, ... tistih pa nisem hotel motit ... na tleh pol nič umetnega dihanja in oživljanja? Razočaru si me pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno April 13, 2023 Deli Objavljeno April 13, 2023 Ko sem ugotavljal, kateri motor prodaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 16, 2023 Deli Objavljeno April 16, 2023 @maus Te pridemo iskat, a rabiš prevoz že za tja? 😉 dr.looney, Tedybear, VS800 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 16, 2023 Deli Objavljeno April 16, 2023 (popravljeno) pred 1 uro, Frenk 67 pravi: @maus Te pridemo iskat, a rabiš prevoz že za tja? 😉 Po moje gredo na srečanje z avtovlakom.... :d Popravljeno April 16, 2023. Popravil Zivnorc Tedybear, Alla, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 16, 2023 Deli Objavljeno April 16, 2023 pred eno uro, Zivnorc pravi: Po moje gredo na srečanje z avtovlakom.... :d Al pa avtovlekom 😂😂 Alla, DAMI34, C eagle in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 19, 2023 Deli Objavljeno April 19, 2023 Eh... Bom rajš ugasnu tv! dr.looney in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno April 20, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 20, 2023 . ... moj "mali otrok" je včeraj postal doktor ps. ... tok sem ponosen, da sem že kar mal važen VS800, Najots, Mavti in 11 others 12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 20, 2023 Deli Objavljeno April 20, 2023 pred eno uro, pik1 pravi: . ... moj "mali otrok" je včeraj postal doktor ps. ... tok sem ponosen, da sem že kar mal važen že vidm, da bomo spet pili pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 21, 2023 Deli Objavljeno April 21, 2023 pik1, DAMI34, VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 21, 2023 Deli Objavljeno April 21, 2023 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: S kermu greš...z unmu k ma toboganček? DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se