ligenjček Objavljeno Junij 15, 2020 Opozori Objavljeno Junij 15, 2020 Ob 28. 5. 2020 ob 9:14, Nja pravi: moj bumbar. Sva šla na motor za vikend. Sonce, finofajn....naselje, 50 kmh on, malo pozabi, da še ni konec table pa začne pospeševat, ker je res lep ovinek, policaj maha. 67kmh, spustil na 62kmh, 250€ 2 al 3 pike. Benti zatem, ko je vsega konec kako se bo pritožil, to jasno in glasno pove še vsaj dvema kolegoma po telefonu. Mu najdem pravilnik za laserske merilce, najdem na vladni strani vprašanje-odgovor in pokličem mamo, ta pokliče njeno stranko glede teh (ne)veljavnih meritev, izkušenj s prve roke. Epilog, bumbar je sprejel, da so pa merilci res napredovali, če je meritev neveljavna napravca to sama javi in plačal polovičko. Kot da (3 krediti niso zadostni strošek). Ampak njegova denarnica-je njegova odgovornost. Če bo pred plačo lačen, bo pa lačen. (ajd to lih ne bo, bo pa na tesno, ampak sej si je kredite sam zakuhal, ne jaz) v dobro voljo te je spravilo da je tvoj bumbar plačal kazen?
thumper Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 pred 13 urami, Bmflar pravi: Res je ? ti si se preselil v naš pekel ? Bmflar 1
Nja Objavljeno Junij 17, 2020 Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 Ob 15. 6. 2020 ob 21:34, ligenjček pravi: v dobro voljo te je spravilo da je tvoj bumbar plačal kazen? Njegova sprememba odnosa in stališč. Čeprav sem ga skoraj pol leta poslušala, kako bi on policaju razložil, če ga ustavi z laser pištolo zaradi prehitre vožnje. Samo dejstvo kazni pa sploh ne.
maus Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Včeraj je minilo 40 let od opravljenega izpita za A kategorijo ... pa še petek je Bmflar, thumper, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava Bmflar Objavljeno Junij 23, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 23, 2020 Tale slika GoBobi, Frenk 67, Buschi in 8 others 2 9
Nja Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 Lubi me včeraj zapeljal do Louisa. pa mam usnjene perforirane rokavice in on ketn sprej ? in uspela sva ubežati dežju Quest in thumper 2
Mavti Objavljeno Junij 26, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 Posnetek koncerta štirih kovačev ob 65 letnici delovanja Legende kaizer 1
thumper Objavljeno Junij 27, 2020 Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 zvok enoslednega dvovaljnika ob 5.09
LunaticFringe Objavljeno Julij 4, 2020 Opozori Objavljeno Julij 4, 2020 Usnje PS: tekstil (dainese tempest 2 d dry jakna in hlače) kupljen 9/2019 pa za primerno količino evro iščejo nov dom (180cm+ 90 kg+)
notranc Objavljeno Julij 4, 2020 Opozori Objavljeno Julij 4, 2020 https://www.24ur.com/novice/slovenija/motoristi-na-mejnem-prehodu-lahko-prehitijo-kolono.html Lp, n ligenjček, J.a.m.e.s in MARE 65 3
MdAzz Objavljeno Julij 4, 2020 Opozori Objavljeno Julij 4, 2020 pred 1 uro, notranc pravi: https://www.24ur.com/novice/slovenija/motoristi-na-mejnem-prehodu-lahko-prehitijo-kolono.html Lp, n Ravno link sem si kopiral, da ga prilepim v to temo. Končno en koristen članek v zvezi z motoristi na 24kur. Upam, da ga vidi čim več nestrpnih voznikov, ki krilijo, trobijo ali se drugače (tudi z odpiranjem vrat) nasilno obnašajo do motoristov, ki grejo mimo stoječe kolone. Pohvalno!!! ligenjček in Ninč. 2
maus Objavljeno Julij 4, 2020 Opozori Objavljeno Julij 4, 2020 (popravljeno) Ta zakon ni nov in slovenski policaji še vedno vračajo motoriste tukaj malo zavajajo ... nihče ne prebere, vožnja mimo po desni strani, kar pa je še bolj nevarno, saj odpirajo vrata ker hodjo otroci scat in srat v grmoule Popravljeno Julij 4, 2020. Popravil maus maxxa, ligenjček, DAMI34 in 1 other 4
maxxa Objavljeno Julij 5, 2020 Opozori Objavljeno Julij 5, 2020 pred 20 urami, maus pravi: saj odpirajo vrata ker hodjo otroci scat in srat v grmoule Ali pa med tem, ko plavi moz pise kazen motoristom, ki so vozili mimo stojece kolone, sopotnica avtomobilista skace po obeh pasovih z namenom, da prepreci motoristu nadaljno voznjo mimo kolone. To se pa samo pogleda, in mirno pise kazen naprej. Ko pa bi jo nekdo poraziral, pol pa jok in stok. Kaj imajo potniki/sofer za delati izven vozila? Sicer kar pogosto videno. thumper, maus, ligenjček in 2 others 5
BIF Objavljeno Julij 7, 2020 Opozori Objavljeno Julij 7, 2020 Akito, Marko P., thumper in 4 others 1 4 2
ligenjček Objavljeno Julij 15, 2020 Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 Koncno prispel nosilec tablice ? thumper, MARE 65, Andrejcer in 3 others 6
smasher Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 A se še kdo spomne 2.2 GB, 3GB, 7GB trdih diskov? Danes sem brskal po kleti med tistimi stvarmi ki vsi pravijo da bi moral že zdavnaj vrš stran in sem našel ostanke mojh prvih računalnikov, pentium II 300 Mhz, Slot1 procesor in notri 3GB disk in nato velika nadgradnja 7 GB disk... nekaj seminarskih par slik... malo MP3jev Na srečo in žalost ni bilo toliko slikanja z "mobiteli" (ker niso imeli kamere) oz. so ravno prišli ta prvi z 0.3 do 1.5MP... škoda ker ni marsikaterega dogodka, hkrati pa tudi ni dokazov o neumnostih ki smo jih počeli RobiRoberto in thumper 2
Darko3g Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 Ne, ker se spomnim še 20 MB in 40 MB diskov na XT procesorjih (pred AT, 386, 486 in Pentiumi) (ko je bog rekel, bodi luč, sem jaz obrnil stikalo press) Kar se pa tiče digitalne fotografije smo v službi kupili fotoaparat, ki je imel ločljivosti 640x480, 800x600 in 1024x768. Na kartico si lahko shranil 4 slike največje ločljivosti. smasher in thumper 2
Popularna objava Bmflar Objavljeno Julij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2020 Racka11, Akito, Ninč. in 10 others 2 1 10
Popularna objava Racka11 Objavljeno Julij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2020 Danes sva šla z mojo na Vransko na dve uri varne vožnje v duetu. Vsi, ki poznate inštruktorja Vojka, veste, da pri njemu ni heca in da je car, kar se tiče obvladovanja motorja. Izgleda, da še spi na njem. Naju je matral polni dve uri. Naredil sem toliko ovinkov, da bi lahko šel 3x do Dubrovnika pa jih ne bi toliko "potiskal". Vmes je moja skakala iz mojega motorja na njegovega, da ji je popravljal držo, da sta menjavala roki, pa malo levo, pa desno, pa... V glavnem: Napaka 1 - Še sedela nisva prav. Jaz preveč nazaj, ona pa tudi lepo naslonjena na kovček. Pa še na centru ni bila. Napaka 2 - Med nama je bilo vsaj 20cm prostora in z obema rokama se je držala motorja Napaka 3 - Jaz sem potiskal v levo, ona pa je vlekla v desno Napaka 4 - Ko se je vzpenjala na motor in sestopala z njega, je PAMETNO imeti stransko stojalo spuščeno. Ni napaka, je pa zelo priporočeno. Napaka 5 - V dolgem ovinku, nisem imel noge na zadnji zavori do izteka. Kako smo rešili zadevo: R1 - Z jajci sem se naslonil na rezervoar in roke pokrčil, ona pa je zize rahlo prislonila na hrbet in cel čas lovila center sedeža. R2 - Prostora je bilo samo še 5cm in z eno roko se me je držala za pas, z drugo pa za ročko motorja od zadaj, z nogami pa se v ovinkih stisne ob mene. Da se čutiva. R3 - Delala sva z boki. No ona. Jaz sem se tega naučil na prejšnih treningih. Telo ravno, boki levo-desno in pogled v ovinek. R4 - Tačko sem pridno spuščal in dvigal. R5 - Nogo sem pridno držal na zavori, če bi jo slučajno potreboval Evo. Tako sem preživel dan in sedaj spet vem nekaj novega in osvežil sem tisto, kar sem že vedel, pa malo pozabil. Ko nama je postalo vse novo znanje skoraj domače, je bila razlika 100:1. Kot da jo nimam odzadaj. Lahko sem potiskal normalno, brez da mi en kontra vleče. V ovinek sva šla vsaj 25km/h več kot na začetku in še vedno dovolj varno, da sem prišel ven na svojem pasu. Vem, da vam nekaterim nisem povedal nič, kar ne bi že vedeli, ampak vseeno, mogoče pa komu pride prav nasvet, da pojdite s tastaro, ljubico, hčero, fantom ...., na Vransko. Se splača. In ko sem na koncu vprašal Vojča, če je že imel podobna pacienta kot sva midva .... Ne boste verjeli, ampak z hujšimi napakami so bili tam motoristi z +20 let moto staleža. Mu kar verjamem. Aha, pa Audi R8 so danes tam testirali. Električen. Vsako kolo svoj motor. Baje vse slovensko znanje. Leti ko sneta sekira. Ko je speljal, je pa tako, kot bi kdo luč prižgal. Zooom in je bil na drugem koncu. Evo. To je to. Quest, C eagle, Gorenjski_Gas in 11 others 10 4
Popularna objava Ninč. Objavljeno Julij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2020 Srček na gladki češpli C eagle, Frenk 67, Bmflar in 9 others 2 9 1
ligenjček Objavljeno Julij 21, 2020 Opozori Objavljeno Julij 21, 2020 Vem da je komercialna fora ampak vseeno lepa gesta. Na omv pumpi delavec prijazno pozdravil, mi pokazal kje imajo čistilo in gobice, da si lahko očistim vizir, ter omenil da je boljše tankati 100-tko, (katero takoalitako tankam vedno če je možno). Predvsem tisto s čiščenjem vizirja bi se lahko prijelo še kje drugje Racka11, Tedybear, C eagle in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 dva smajlija na plaži notranc, Racka11, mladench in 4 others 5 1 1
Darko3g Objavljeno Julij 31, 2020 Opozori Objavljeno Julij 31, 2020 Temni Bruder v Centralni Klubovni po skoraj 6 urah vožnje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se