Buschi Objavljeno Januar 14 Opozori Objavljeno Januar 14 Sm na rastavi psov...pa tolk zrelih baročnih gospa v minikah na enem kup že dolg nisem videl! Baba nej gleda cucke...jest bom pa kej duga Frenk 67, DAMI34, Kawasaki_rider in 5 others 7 1
pik1 Objavljeno Januar 14 Opozori Objavljeno Januar 14 pred 5 minutami, Buschi pravi: Sm na rastavi psov...pa tolk zrelih baročnih gospa v minikah na enem kup že dolg nisem videl! Baba nej gleda cucke...jest bom pa kej duga . ... baročna izvedba v miniču ... zmagovalna kombinacija ps. ... Buschi, držim pesti zate 👍 ... da te baba ne vid prehitr, kam zijaš Mavti, Scarabeo 500, DAMI34 in 2 others 5
hajamoto Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Nižinske priprave na novo sezono🏊♂️😁 pik1, MARE 65, kaizer in 6 others 7 2
DAMI34 Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 RobiRoberto, Kugelschreiber, Tedybear in 8 others 1 7 1 2
Luka66 Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Dvakrat so pluzili pa sem moral vzet v roke neko zastarelo orodje 😜 ni semi, ni full avtomatic, enostavno handgetrib uporaba 💪 malo za razmigat Sin šel po ženo v službo, nebi spraskal v hrib, težek sneg, sosed z RAV4 4x4 nebi uspel brez moje pomoci...sem že mislil pustit na celem in v miru gledat smuk😁....samo, ko sem dobro razmislil, xeba, treba tudi kej za kosilo pojest tako, pa pljunil v roke za dobro zenino kosilo 😉 moje kulinarične specialitete temeljijo na toplih sendvičih in hrenovkah 🤪🤪 za nujno preživetje 🤣 SRECNO se malo pa bo toplo, za na dva kolesa 👍 DAMI34, Kawasaki_rider, Buschi in 4 others 6 1
kaizer Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 pred 12 urami, DAMI34 pravi: Sprašujem tiste ki se po avtocestnih tunelih vozite: na katero stran se pa pluži, na levo ali desno ?? stran tunela je mišljeno DAMI34 1
kaizer Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Scarabeo 500, Tedybear, Buschi in 5 others 2 6
Frenk 67 Objavljeno Januar 20 Opozori Objavljeno Januar 20 pred 11 urami, kaizer pravi: Mausovi kolegi so šokirani 😂 pik1 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 20 Opozori Objavljeno Januar 20 dr.looney, Frenk 67, DAMI34 in 3 others 6
dr.looney Objavljeno Januar 20 Opozori Objavljeno Januar 20 Moj pogled skozi okno ....balkona.... ....kopalnice.... kaizer, Akito, RobiRoberto in 5 others 6 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 20 Opozori Objavljeno Januar 20 Pobeg pred belo kozlarijo okrog bajte. 40min. Za tiste k vse vidjo skoz evre. 6l nafte, Nc cestnin, nc parkirnine, kofe 2,6€. bankir, maxxa, Mavti in 5 others 7 1
pik1 Objavljeno Januar 21 Opozori Objavljeno Januar 21 . ... grem na sipine DAMI34, VS800, Alla in 2 others 3 2
pik1 Objavljeno Januar 22 Opozori Objavljeno Januar 22 . ... 28 stopinj v plus ... ne v minus ps. ... aja, pa sneg so že ves popucal okol bajte ftp, zundapp, DAMI34 in 4 others 6 1
pik1 Objavljeno Februar 1 Opozori Objavljeno Februar 1 . ... čeprov ni bil kitajčk ... in čeprov ni bilo nadčloveških tranzitov ... me je vseeno spravil v dobro voljo 😁 Quest, RobiRoberto, Akito in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Februar 1 Opozori Objavljeno Februar 1 lajkam moto opremo pik1, Akito in Buschi 2 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 7 Opozori Objavljeno Februar 7 Podaljšan ribiški vikend 😜 DAMI34, pik1, RobiRoberto in 1 other 2 2
Frenk 67 Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Ko sem videl pošto iz Hrvaške sem mislu, da bo spet treba popravljat stanje v Hrvaškem proračunu, a sem se na srečo zmotu. A je še kdo tle gor član? DAMI34, pik1, Kugelschreiber in 1 other 2 1 1
Kawasaki_rider Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Si član zdaj prvič ali obnavljaš vsako leto? Koliko tekem letno si pogledaš v živo?
Frenk 67 Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 (popravljeno) pred 8 urami, Kawasaki_rider pravi: Si član zdaj prvič ali obnavljaš vsako leto? Koliko tekem letno si pogledaš v živo? Zdej sem se včlanil, oče od sinove punce vodi tole v Kranju pa da se mal bondamo. 😜 Naslednja tekma, ki jo gredo gledat je ravno na sinov (in Damijev) RD, tko da enkrat v prihodnosti. Popravljeno Februar 27. Popravil Frenk 67
Kawasaki_rider Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 Super. To dol je drugi svet. Cisto drugacno dojemanje nogometa kot drugje. Ne mores verjeti, kaksna pripadnost cele Dalmacije in otokov. Kot religija. Ti sam pojdi na tekmo, kadar gres lahko. 👍 schwantz in Frenk 67 2
MARE 65 Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 Da sem končno "odvlekel" motor na predelavo sedeža pik1 in RobiRoberto 1 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 1 Opozori Objavljeno Marec 1 (popravljeno) Ob 27. 2. 2024 ob 22:37, Kawasaki_rider pravi: Super. To dol je drugi svet. Cisto drugacno dojemanje nogometa kot drugje. Ne mores verjeti, kaksna pripadnost cele Dalmacije in otokov. Kot religija. Ti sam pojdi na tekmo, kadar gres lahko. 👍 Doslej sem bil na Poljudu samo enkrat pred mnogimi leti. Prijateljska tekma Hrvaška: Brazilija. V spominu mi je ostalo s kakšno hitrostjo je Carlos potegnil čez igrišče. 😲 Popravljeno Marec 1. Popravil Frenk 67 Kawasaki_rider 1
Darko3g Objavljeno Marec 1 Opozori Objavljeno Marec 1 Prvi dan prvega pomladnega meseca (še malo pa Planica). Kawasaki_rider in kaizer 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se