pik1 Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 . ... le kdo ne bi bil dobre volje čist vsi pandurji so merili hitrost v kontra smeri, kot sem šel sam MARE 65, DAMI34, RobiRoberto in 3 others 6
Frenk 67 Objavljeno April 14 Opozori Objavljeno April 14 Prvič letos docent, 99,9 kg. 😜 Quest in Kugelschreiber 2
pik1 Objavljeno April 15 Opozori Objavljeno April 15 . ... snemanje "kožice nedolžnosti" VS800, DAMI34, MARE 65 in 2 others 1 4
dr.looney Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 Novo 4 kolesno prevozno sredstvo.😁😁 Mavti in VS800 2
bankir Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 napoved, da je vreme za prvomajske praznike napovedano bolje.😘 zundapp in Mavti 2
MARE 65 Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 Ob 20. 4. 2024 ob 12:47, dr.looney pravi: Novo 4 kolesno prevozno sredstvo.😁😁 A je Zetor .... ? RobiRoberto in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 pred eno uro, MARE 65 pravi: A je Zetor .... ? Ni. Ima pa 4 kolesa in dva zica. 🤣🤣🤣 RobiRoberto in pik1 1 1
Tedybear Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 4 hours ago, dr.looney said: Ni. Ima pa 4 kolesa in dva zica. 🤣🤣🤣 Si pa skrivnostna. Mal namign, no ...
hajamoto Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 pred 4 urami, dr.looney pravi: Ni. Ima pa 4 kolesa in dva zica. 🤣🤣🤣 A sta oba legn zica? MARE 65 1
dr.looney Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 pred 11 minutami, hajamoto pravi: A sta oba legn zica? Nope .... ni placa. pred 59 minutami, Tedybear pravi: Si pa skrivnostna. Mal namign, no ... Pa dvoje vrat ima tut. 😉 Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 ... to, da je šu moj sodelavc u Zab(f)ukovco po bloke od Tomosa, da se ni blo treba men zgubit tam gor u *ukojebin*h dr.looney in VS800 1 1
dr.looney Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 pred 10 urami, Zivnorc pravi: ... to, da je šu moj sodelavc u Zab(f)ukovco po bloke od Tomosa, da se ni blo treba men zgubit tam gor u *ukojebin*h To je tut mene zdej u dobro volo spraul. Zivnorc in VS800 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 23 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23 it's alive Kawasaki_rider, Zivnorc, Quest in 10 others 10 1 2
pik1 Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 pred 21 urami, dr.looney pravi: Ni. Ima pa 4 kolesa in dva zica. 🤣🤣🤣 . Grut, VS800, Frenk 67 in 6 others 9
hajamoto Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 pred 17 minutami, pik1 pravi: . Pa res nima legn žicov. Glih taprav za stare mame. 🤓😂🤣 DAMI34, VS800, pik1 in 2 others 5
dr.looney Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 pred 20 minutami, pik1 pravi: . Barvo si falil pa znamko. Model pa si kr uganu. VS800, RobiRoberto in pik1 1 2
Popularna objava dr.looney Objavljeno April 23 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23 Evo ga Grut, zundapp, Quest in 8 others 9 1 1
Darko3g Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 (popravljeno) Avstrijci bi rekli: Pfuj tajfl ist das šen. Res je lep, Bravo. Še mene je spravilo v dobro voljo. Popravljeno April 23. Popravil Darko3g dr.looney 1
Grut Objavljeno April 24 Opozori Objavljeno April 24 pred 11 urami, dr.looney pravi: Evo ga WTF,kva maš to za eno kunzervo Pa pozabla si napisat BA ( GO BALONI ) VS800, DAMI34 in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno April 24 Opozori Objavljeno April 24 pred 11 urami, Grut pravi: WTF,kva maš to za eno kunzervo Pa pozabla si napisat BA ( GO BALONI ) Sej bi te peljala, sam se ti v tak avtek nea morš skobacat. 🤣🤣🤣 Grut, VS800 in RobiRoberto 2 1
tomaz69 Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 pred 18 urami, dr.looney pravi: Sej bi te peljala, sam se ti v tak avtek nea morš skobacat. 🤣🤣🤣 Samo, kaj je ta GO registracija..neka kamuflaža? RobiRoberto in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 pred 30 minutami, tomaz69 pravi: Samo, kaj je ta GO registracija..neka kamuflaža? Jp....🤣🤣🤣🤣
tomaz69 Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 pred eno uro, dr.looney pravi: Jp....🤣🤣🤣🤣 se mi je zdelo, ker pri nas bi bilo napisano ...sej bi te pelala, sam kej k se ti n sprawš nwtr u tak awtko...kej nje @DAMI34 DAMI34 in dr.looney 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se