franc Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 V Yugi so bili vsi prazniki tako "urejeni" . Z "demokracijo" se je potem to spremenilo... lp
dr.looney Objavljeno Maj 25 Opozori Objavljeno Maj 25 Uspelo mi je preteči in malo prehoditi DM - ov tek za ženske.Bravo jaz. pik1, maxxa, Najots in 5 others 5 2 1
pik1 Objavljeno Junij 1 Opozori Objavljeno Junij 1 . ... kaj me že cel teden spravlja v dobro voljo ??? ... zelo sprejemljive cene na Portugalskem Mavti, Kugelschreiber, RobiRoberto in 3 others 5 1
Tedybear Objavljeno Junij 1 Opozori Objavljeno Junij 1 3 hours ago, pik1 said: . ... kaj me že cel teden spravlja v dobro voljo ??? ... zelo sprejemljive cene na Portugalskem Porto ali Lizbona? Douro, Nazare, Aveiro, Fatima???
pik1 Objavljeno Junij 1 Opozori Objavljeno Junij 1 pred eno uro, Tedybear pravi: Porto ali Lizbona? Douro, Nazare, Aveiro, Fatima??? . Porto, Aveiro, Vila Real in podobno ... predvsem severna polovica Portugala ... do Nazere in Lisbone pa še nisem uspel pridet ... ker je že "tle gor" zame dost ponudbe ... tko da ... za jug ta trenutek še ne vem Tedybear 1
franc Objavljeno Junij 3 Opozori Objavljeno Junij 3 Jug ima par zanimivih lokacij, je pa bolj turističen in občutno dražji (tudi X2) . lp
Frenk 67 Objavljeno Junij 7 Opozori Objavljeno Junij 7 Na plaži sem danes videl dve zgoraj brez. 😜 Lani sem v celi sezoni videl samo eno pa še ta je bla moja žena. 🥴 VS800, DAMI34, RobiRoberto in 1 other 3 1
Frenk 67 Objavljeno Junij 7 Opozori Objavljeno Junij 7 Luka66, DAMI34, Kawasaki_rider in 3 others 4 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 7 Opozori Objavljeno Junij 7 pred 52 minutami, Frenk 67 pravi: a tole si 2x vidu, al štel za 2x? Frenk 67 1
hajamoto Objavljeno Junij 7 Opozori Objavljeno Junij 7 Mam tud jest sliko.🏍️ Kugelschreiber, DAMI34, Frenk 67 in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno Junij 11 Opozori Objavljeno Junij 11 Ob 7. 6. 2024 ob 18:16, DAMI34 pravi: a tole si 2x vidu, al štel za 2x? Ne, to je fotka moje žene od lani. 😜 VS800, Mavti, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Junij 11 Opozori Objavljeno Junij 11 Saturn RobiRoberto, VS800, Alla in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Junij 18 Opozori Objavljeno Junij 18 Ena lepa furca s @pik1in 4 kuglce sladoleda RobiRoberto in pik1 2
pik1 Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 . ... nisem pristaš internetnih nakupov ... ampak, tole je pa res čist po pričakovanjih skalar36 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 pred 10 minutami, pik1 pravi: . ... nisem pristaš internetnih nakupov ... ampak, tole je pa res čist po pričakovanjih tole je top (za transfer ) pik1 1
pik1 Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 pred 49 minutami, DAMI34 pravi: tole je top (za transfer ) jah, za ene par redbulov bo že ... ... da se nau treba u nobenem bifeju ustavt in bom lahko naredu čim več kilometrov v enem kosu ... da se bom pol še jest lohka mal hvalisal tle gor, da sem prva cura mototranzita DAMI34 1
dr.looney Objavljeno Junij 23 Opozori Objavljeno Junij 23 Tolele. Na vcerejsnem tekmovanju GERES smo pobrali vsa prva mesta v vseh kategorijah. Najbolj sem ponosna na svojo ekipo članic B . 😊😊😊 Quest, GoBobi, Buschi in 6 others 6 3
Frenk 67 Objavljeno Julij 17 Opozori Objavljeno Julij 17 Kawasaki_rider, RobiRoberto, GoBobi in 2 others 1 4
bankir Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 DANES PONOSNI LASTNIK YAMAHA X MAX DAMI34, Quest, Kugelschreiber in 4 others 5 2
DAMI34 Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 pred 9 minutami, bankir pravi: DANES PONOSNI LASTNIK YAMAHA X MAX naj ti srečno služi!
bankir Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: naj ti srečno služi! HVALA
Kugelschreiber Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 On 6/11/2024 at 5:30 PM, DAMI34 said: Saturn Siri mi neče nč nalit. Bom menju za alexo. Saturnu je nalil ala dokler ni nardu totalke. Mavti, RobiRoberto in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se