Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Evo, jest sem prpraulen, zdej pa čakam, kdaj bo LunaticFringe, notranc, mladench in 7 others 8 2
Popularna objava Racka11 Objavljeno Avgust 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Jebela, saj ne vem kam naj tole dam, me je spravilo v dobro voljo, pred tem pa v slabo. Skratka, vračam se iz morja ob 12h popoldan pri 34 C in pred Rupo cca. 2km kolona. Vklopim vse štiri, mamiki od zadaj rečem naj bo pri miru, ker se bova skušala zrinit vmes med kolonama in sva šla 10km/h. Je še šlo, kakšnih sto metrov, potem pa nič več. OK, sem ostal ujet med avtodomom in enim našim govedom, ki se je tik pred mano prestavil proti sredinski črti. Pa sem čakal in čakal in v čeladi je že vrelo od vročine. Me avtodom vidi in se umakne pri naslednjem premiku. Potem pa sem gledal. Avti z A in D tablicami so se umikali, nekateri so celo skozi okno pomahali, da me vidijo in naj grem mimo. Pot so mi pa zapirali SLO telebani. No in potem se je zgodila rdeča lučka za temp. vode. Jebela, kaj pa zdaj? Stojim, ujet med našimi debili, levo in desno pa stožci. Motor bo pa vsak čas zakuhal kot včasih Katrca na Črnem Kalu. Sreča, da je mamika bila odzadaj tiho in brez nasvetov ... Skratka, čakam premik kolone, se zrinem mimo stožcev na drugo stran ceste in gas (20km/h) proti meji. Kaj bom rekel policaju sem imel vse naštudirano. Do meje lučka ugasne, noben me ni nič vprašal in potem gas do Ilirske na pumpo, da se ohladim. Na Ridah sem si enega prižgal, da sem "zadihal" in lepo naprej domov. Pa sem bil spet dobre volje. V Logatcu grem na AC, ker se mi ne ljubi voziti 50km/h od Brezovice do Domžal, ko me je nek kombi prehitel po desni, ker smo na levem pasu trije čakali, da gremo mimo tovrnjaka. Ker sem držal varnostno razdaljo, je majmun to izkoristil in .... Cepec na kvadrat. Saj bi mu pokazal prst, ampak, kaj se boš z IQ34 kregal. Evo, moj dober in slab dan hkrati, ki ga zaključim da grem v Krtini spet na staro in v Trojane na krof. Marelični. Quest, Akito, Mavti in 8 others 10 1
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2020 Ninč., RobiRoberto, thumper in 2 others 4 1
smasher Objavljeno Avgust 19, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2020 So prišle špricalke za mojo 42 let staro šaro... bo veselo za vikend... thumper, Quest, Ninč. in 2 others 5
Darko3g Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Klic na Luško kapitanijo oz. Urad za pomorstvo. Imam namreč Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna iz leta 1995, pa sem se pozanimal, kako je z zamenjavo za novo plastiko. In so prijazna gospa rekli, da ni potrebno, da tole še velja in da je postopek za zamenjavo ustavljen (še vedno sem kapetan press) VS800 in smasher 2
VS800 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 7 minutami, Darko3g pravi: Klic na Luško kapitanijo oz. Urad za pomorstvo. Imam namreč Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna iz leta 1995, pa sem se pozanimal, kako je z zamenjavo za novo plastiko. In so prijazna gospa rekli, da ni potrebno, da tole še velja in da je postopek za zamenjavo ustavljen (še vedno sem kapetan press) zdej pa sam gas...
ligenjček Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 Končno prispel, one plus Nord ? Ninč. 1
maus Objavljeno September 3, 2020 Opozori Objavljeno September 3, 2020 Slovenija je postala satelitska velesila en laser gor in spržimo vsakega, ki nam gre kdo na jetra Ninč., Alla in DAMI34 3
Ninč. Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 V torek via lublana... Ze pakiram, ker mam sindom doma pozabila ? thumper 1
Darko3g Objavljeno September 5, 2020 Opozori Objavljeno September 5, 2020 Uvrstitev dvojca v finale na ERU23CH v Duisburgu
Darko3g Objavljeno September 6, 2020 Opozori Objavljeno September 6, 2020 pred 20 urami, Darko3g pravi:
mojamiska Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 (popravljeno) Popravljeno September 8, 2020. Popravil mojamiska
maus Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 pred 8 minutami, mojamiska pravi: pa kakšen xy, ker naziv človek si ne zasluži, mora to bit???...brezsrčen in vreden manj kot nič, fuj.... škoda, ker si to napisala v napačni temi
mojamiska Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 Pravkar, maus pravi: škoda, ker si to napisala v napačni temi sem že popravila maus 1
maus Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 pred 1 minuto, mojamiska pravi: sem že popravila sem bil že vesel zate, da se ti je kaj dobrega dogodilo in sem tako tekel brat, pol pa tisto preberem ligenjček in mojamiska 1 1
mojamiska Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 (popravljeno) pred 2 minutami, maus pravi: sem bil že vesel zate, da se ti je kaj dobrega dogodilo in sem tako tekel brat, pol pa tisto preberem sorry, ker sem te razočarala ...se bom potrudila, da se mi bo kaj lepega zgodilo, naslednjič...tebi pa želim en prekrasen dan Popravljeno September 8, 2020. Popravil mojamiska maus 1
DAMI34 Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 Zaradi takih razgledov je včasih celo v službi lepo ligenjček, Akito, GoBobi in 4 others 5 2
izibajker Objavljeno September 8, 2020 Opozori Objavljeno September 8, 2020 V nedeljo, nekje na tejle relaciji je blo. Okroglo 100 smo peljali, pa sta mimo nas poknila dva suprsportakarja, da sem za trenutek pomislil, če mogoče ne stojim na mestu... V dobro voljo me je spravila misel, da sta bila omenjena modela ziher vesela k radijo, ko sta v teh kvalifikacijah za motogepe izboljšala svoj umesni čas.
DAMI34 Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 tale, kot vedno Frenk 67 in ligenjček 2
Akito Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 ...tihožitje plastične sivke in pravega petršilja ???... Mavti, MARE 65, VS800 in 1 other 4
izibajker Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 Gremo preverit, če je sladoled pri Marjanci res najboljši daleč naokoli... DAMI34 in thumper 2
DAMI34 Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 pred eno uro, izibajker pravi: Gremo preverit, če je sladoled pri Marjanci res najboljši daleč naokoli... vsaj v hrbet ti bo pihalo
notranc Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 ... naša kolesarja- BRAVO? RobiRoberto, Mavti, LunaticFringe in 1 other 3 1
Bmflar Objavljeno September 24, 2020 Opozori Objavljeno September 24, 2020 thumper, MARE 65, Ninč. in 2 others 2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se