Snečer Objavljeno Januar 16 Objavljeno Januar 16 pred 19 urami, Tedybear pravi: Kiks. Ne 16.12, ampak 15.12.2021. je bilo. poslovilna s peno? al kako je prišlo do tega
DAMI34 Objavljeno Januar 16 Objavljeno Januar 16 pred eno uro, kawamoto pravi: Dons ubodu za okol bajte. Nisem upov kupit Kitajca, ker bi me tolk popljuval, da bi se moral še plavat učit. 😁😚 naj ti dobro služi in čist vse kmje želim 100% varne!!!
Tedybear Objavljeno Januar 16 Objavljeno Januar 16 35 minutes ago, Snečer said: poslovilna s peno? al kako je prišlo do tega Sneg. 🙆🙆🙆
Popularna objava BRANE Objavljeno včeraj ob 18:07 Popularna objava Objavljeno včeraj ob 18:07 Ju3 zadnji dan kot projektant/ konstruktor v strojegradnji. Adijo Catia, adijo modeli, risbe, kosovnice, sestavnice, ponudbe, naročila,... Bilo je zajebano, lepo, premalo plačano, jasno. Hvala ekipi. Hvala meni, da sem zdržal. V petek nova, državna zaslužena in slabo plačana služba, ki to ni, se pa ji reče penzija. Cajt za enduriranje. 10 1
MARE 65 Objavljeno včeraj ob 20:35 Objavljeno včeraj ob 20:35 pred 2 urami, BRANE pravi: Ju3 zadnji dan kot projektant/ konstruktor v strojegradnji. Adijo Catia, adijo modeli, risbe, kosovnice, sestavnice, ponudbe, naročila,... Bilo je zajebano, lepo, premalo plačano, jasno. Hvala ekipi. Hvala meni, da sem zdržal. V petek nova, državna zaslužena in slabo plačana služba, ki to ni, se pa ji reče penzija. Cajt za enduriranje. Bravo, mene sprašujejo, kaj boš pa počel v penziji ?
BRANE Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami bom počel: drva rihtat, oljke postrižem, ograjo njive kole zamenjat, en kup stvari okoli bajte zrihtat, kovano ograjo postavit, fuš, z afriko v bosno in še dlje, s suzukijem v partizane... dosti dela. 4
pik1 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami . ... čeprov še ni glih penzija .. ampak paše pa ... "mal probat", kako bi bilo, če bi bil "velik" in v penziji 4 1
DAMI34 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 2 urami, pik1 pravi: . ... čeprov še ni glih penzija .. ampak paše pa ... "mal probat", kako bi bilo, če bi bil "velik" in v penziji Tranzit delaš? 🤣
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se