igralec Objavljeno Marec 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2003 hja, zmeraj več punc ima tele 50cc replike... lepo to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Čudovito! Sam ne problem ma z RS1ko. Zadeva sploh nima nožnega kurbla, ampak samo akumulator... In akumulator ima že precej švoh, tako da se ji dostkrat naredi, da se mora po bližnjem klančku spustit. :wink: I love her! S tem mislim zverinico... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2003 hehe, sej pri meni je isto... sam jest eno uro rinem motor in ga poskušam vžgat, nakar ugotovim, da je bencin na off :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 hehe moja deklina pa je tudi motoristka :D ma peugeot vivacity (ženski skuter) pa ma komaj 750 km, pa ji tudi tisto neke ruži kot enemu tipi ki je mel sf2, pa je piso da ga to moti ;) smola pač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 da daš pr nam kerim babam za vozit...ste normalni :shock: :shock: :shock: :shock: njim še izpita za pešaki nebi dal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 Hehe shocker tole pičko poznam na videz in moram rečt, da ej prav brutalno čudna, ali pa ti nimaš okusa?! :shock: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2003 a se rada tepe? :lol: :P o melandri... tebe pa že dolgo nisem videl oz. bral :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 jah če ni 15, sem za v zapor :lol: Drugač pa se počasi poslavljam od RSke in začenjam šparat za R6 al pa mogoče RS250. Huh. To pa so cilji. Če maš lep pritok financ se itak ni kaj sekirat. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Melandri se je pojavu. Za kratek čas... :roll: Njemu je zaj vseeno za nas, ko ma RS-125. Je pa lepo, da se je oglaso. Drugače pa glede žensk na skuterjih. Enkrat sem bil v Stupitu in je ena noter prišla, zunaj je mela prkirano Runnerco, celo pošrajbano in potem se ženšče pohvali, da je že 37-krat padlo. Očitno si zapisuje, ker če bi jas bil tak nerodn kot ona, si več niti beležu nebi. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 nočemte žalit ampak si mogoče ti narobe ču????? :shock: :shock: 37 :shock: :shock: krat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 24, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2003 jah če ni 15, sem za v zapor :lol: Drugač pa se počasi poslavljam od RSke in začenjam šparat za R6 al pa mogoče RS250. Huh. To pa so cilji. Če maš lep pritok financ se itak ni kaj sekirat. :wink: Hja, do 20. al 21. leta bom pa že skup sprasku :) Al pa še kako leto več počakam, da se zresnim :P Sam RS250 raje ne bi, ker je 2T, pa ne bi rad za vzdževanje dal tok k za še en motor v enem letu :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 Hehe shocker tole pičko poznam na videz in moram rečt, da ej prav brutalno čudna, ali pa ti nimaš okusa?! :shock: :D jo ti kurac na videš poznaš ja ajde da čujem kak zgleda? ko pa sn ti govoro kaka je pa si vedno govoro ne jas je še nikol nisn vijo na naši šoli!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 pa že......... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 a ma ta deklica ocala? danes sem namrec vido eno na rski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 24, 2003 Deli Objavljeno Marec 24, 2003 ta deklica v resnici res ni meni prevec vsec, ampak sto ljudi, sto oci... :D je pa neka punkerca se mi zdi. je pa tipica z rsko:)) tale rieju rs2 srot pa mi je kar vsec. samo ko sem priso do avspuha je navdusenje malo uplahnilo;) kaka 125ka bi pa ze bla bolj kul, bi mela tudi sirsa kolesa pa malo bolj nabita pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 a ma ta deklica ocala? danes sem namrec vido eno na rski ja ma očala ja 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 ta deklica v resnici res ni meni prevec vsec, ampak sto ljudi, sto oci... :D je pa neka punkerca se mi zdi. je pa tipica z rsko:))... ej jrkec kaj ti toto deklino poznaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 nočemte žalit ampak si mogoče ti narobe ču????? :shock: :shock: 37 :shock: :shock: krat Mam 2 priče. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Hej fantje oz. motoristi in skuteristi! Vsekakor nisem pozabil na vas, Tomosaki počakaj da nare4dim ta izpit do konca za 125 pa grema v Portorož na "babe" :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Marec 25, 2003 Deli Objavljeno Marec 25, 2003 Hehe melandri.s 125ko na babe v portoroz ja:D na avtocesti ti itak zariba, hehe:) pa se v portorozu te vsaki z zipom pici;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Dobro, jas bom mojo kuj poleg vzel. Za ziher. :wink: :lol: Aja, jas pa sem mislo, da ti že maš izpit... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 U Portorozu pa vids samo :arrow: zip sp u nulo sfriziran + kratke hlače + čelado doma na polic :shock: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 pol pa mam v bolnici "zaka :( :( :cry: :cry: ..."and he is ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 tud js sn aprilio (af1 futura 125) od punce kupu... ...prav lustkane punce... :D wow, motor mam... ...njo bi tud meu... 8) :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 hm...........punce........... :D :D motorji............... 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se