Skoči na vsebino

Ali se boste cepili proti Korona virusu  

64 članov je glasovalo

1. 1. Ali se boste cepili proti Korona virusu

• Da, seveda, takoj ko bo možno
      24
    • Ne vem, počakal bom, da vidim kako deluje na drugih
      15
    • Niti slučajno, naj čipe vgrajujejo drugim
      10
    • Seveda, drugače ni možen 5G sprejem na telefonu
      15

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

lej, ker se mi ne da več z lešniki opletat.

še dobro, da vsi to berejo, če ne bi se mi zdelo, da ni res :lol1:

Objavljeno

Prepovedano zdravilo

Zdravilo ivermektin uspešno preprečuje okužbo z virusom sars-cov-2, poročajo zdravniki iz številnih držav. Zakaj ni dovoljeno?

"Cepljenje in ivermektin se medsebojno ne izključujeta. Potrebujemo zaščito pred okužbo in potrebujemo učinkovito zdravljenje. Ko bo to spoznanje prodrlo tudi pri nas, bo koronavirus izginil s prve in predzadnje strani časopisa."

PS: Snećkica...vecina teksta je v Zlovenštini, da bo se ti razumel ;) ljubi te papa

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

še dobro, da vsi to berejo, če ne bi se mi zdelo, da ni res :lol1:

bejž domol, zdej ti že nadure tečejo :P

pred 3 minutami, Nearrain pravi:

ni moj blog, je pa dober :P in verjamem, da ni samo cepivo, ki lahko reši epidemijo. Še boljše bi bilo, če mamo zdravilo.

Objavljeno

Vsi opletajo z eno mobilno aplikacijo, ki sploh ne obstaja :P 

5fa3a3486faa9d091918_62542881.jpg?v=9aab

• Haha 1
Objavljeno
pred 4 minutami, maus pravi:

Vsi opletajo z eno mobilno aplikacijo, ki sploh ne obstaja :P 

5fa3a3486faa9d091918_62542881.jpg?v=9aab

zih je v pdf obliki :P

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

zih je v pdf obliki :P

v pdf-ju so navodila, da boš tudi ti razumel ;) 

Objavljeno
pred 5 minutami, maus pravi:

v pdf-ju so navodila, da boš tudi ti razumel ;) 

kdo pa še bere navodila na founu.

Najprej moram pdf snet, pol mejlat na domač naslov na pc, pol moram navodila povečat z adobe acrobat readerjem, in če še ne vidim, spizdit ženi očala in prebrat. 

Jebenti digitalizacijo ?

• Haha 2
Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

kdo pa še bere navodila na founu.

Najprej moram pdf snet, pol mejlat na domač naslov na pc, pol moram navodila povečat z adobe acrobat readerjem, in če še ne vidim, spizdit ženi očala in prebrat. 

Jebenti digitalizacijo ?

po moje lahko s to aplikacijo slikaš dokument, ki ti ga avtomatično prenese v aplikacijo...

to je tako, kot skeniraj in plačaj položnico ... 

ne vem če lešniki to uporabljajo :P 

Objavljeno
pred 3 minutami, maus pravi:

po moje lahko s to aplikacijo slikaš dokument, ki ti ga avtomatično prenese v aplikacijo...

to je tako, kot skeniraj in plačaj položnico ... 

ne vem če lešniki to uporabljajo :P 

ne sam da si mene zmešal, še ti ne zastopiš več kje si ?

Objavljeno

:)...ste kot otroci, ki dobijo novo igračko...pa vam nisem nevoščljiv za to digitalno potrdilo na telefonu :)

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Imam digitalno potrd., imam papirnato, pred enim tednom aplikacije še ni bilo.

Kakorkoli, imam Huawei app, moram pogledat, če so ga naredili.

zdej je, prej res ni bilo, razn Maus jo je mel :P

pred 5 minutami, vandrovec pravi:

:)...ste kot otroci, ki dobijo novo igračko...pa vam nisem nevoščljiv za to digitalno potrdilo na telefonu :)

pa snemi si ga ti, če znaš :P

Objavljeno

Lahko si ga skenirate med kartice ugodnosti, samo pride neka Wohoooooooo oblika gor, ne vem, če bi bila s skenerjem berljiva.

Objavljeno
pred 12 minutami, KARMEN1 pravi:

Imam digitalno potrd., imam papirnato, pred enim tednom aplikacije še ni bilo.

Kakorkoli, imam Huawei app, moram pogledat, če so ga naredili.

jaz je ne najdem na google play :huh:

Objavljeno
pred 1 uro, Erikcslo pravi:

Poglej te "idiote" v ECDC - kot da smo v srednjem veku, nikoli v nobenem času ni bilo toliko napovedovalcov bodočnost!!!!

https://www.24ur.com/novice/korona/ecdc_2.html

seveda bodo, jaz jih sprašujem nazaj, kje so mrtvi, pa odvozi mrtvih s kamioni. Jebiga, če so samo okužbe, potem ni nič :P

pred 3 minutami, maus pravi:

jaz je ne najdem na google play :huh:

poišči app za pdf :P

Objavljeno

Da bi lahko aktivirali zVEM mobilno aplikacijo potrebujemo digitalni certifikat npr. SIGEN-CA ali pa digitalno mobilno identiteto SMSpass. Aktivacija se izvede na spletni strani zvem.ezdrav.si/mobilna-aplikacija. Potrebno se je vpisati v portal zVEM na računalniku ali mobilni napravi. S klikom na Aktivacija nove naprave in nato klikom na Prikaži QR kodo, se lahko izvede aktivacija mobilne aplikacije zVEM. V mobilni napravi kliknemo »Nadaljujte na aktivacijo« in nato poskeniramo QR kodo (če smo zVEM portal odprli na mobilni napravi, pa prepišemo kodo, ki se izpiše poleg QR kode). Za dokončanje aktivacije kliknemo Aktiviraj.

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

poišči app za pdf :P

ja lešnik ... prav imaš

Objavljeno
pred 7 minutami, maus pravi:

Da bi lahko aktivirali zVEM mobilno aplikacijo potrebujemo digitalni certifikat npr. SIGEN-CA ali pa digitalno mobilno identiteto SMSpass. Aktivacija se izvede na spletni strani zvem.ezdrav.si/mobilna-aplikacija. Potrebno se je vpisati v portal zVEM na računalniku ali mobilni napravi. S klikom na Aktivacija nove naprave in nato klikom na Prikaži QR kodo, se lahko izvede aktivacija mobilne aplikacije zVEM. V mobilni napravi kliknemo »Nadaljujte na aktivacijo« in nato poskeniramo QR kodo (če smo zVEM portal odprli na mobilni napravi, pa prepišemo kodo, ki se izpiše poleg QR kode). Za dokončanje aktivacije kliknemo Aktiviraj.

ja lešnik ... prav imaš

saj ma digitalno potrdilo, je napisala in lešnike :P

Objavljeno

Vse imam, ampak ko želim pokazati samo potrdilo o cepljenju, ne bom se logirala na Zvem in ga v svojem zdravstvenem kartonu ga iskala, ker je zamudno.

Nekje ga moraš imeti naloženega, da ga samo klikneš in pokažeš. 

Ok, lahko ga imaš v vseh oblikah, tudi samo slikanega, če ga bo skener razbral.

Trenutno ga imam na get.yourpass.eu, ikono pa na namizju telefona.

Objavljeno

To je več kot leto dni stara fejk novica najbolj kredibilnega slovenskega časnika (poleg Nore tv).

Objavljeno

Saj piše   FOTO: facebook

torej je res :lol1:

Objavljeno
pred 13 minutami, ftp pravi:

torej je res :lol1:

Samo res, vsaka različica virusa je 70 krat bolj nalezljiva od prejšnje...v Italiji je bilo to na začetku, ko je bilo še malo nalezljivo, sedaj v četrti rundi bi morali že vsi umreti. :hmm:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
26 minutes ago, vandrovec said:

Samo res, vsaka različica virusa je 70 krat bolj nalezljiva od prejšnje...v Italiji je bilo to na začetku, ko je bilo še malo nalezljivo, sedaj v četrti rundi bi morali že vsi umreti. :hmm:

Ma človek božji. A ai sploh razumeš kaj je nalezljivost, kaj je umrljivost,..., kaj je cepljenje,... ???

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 33 minutami, vandrovec pravi:

vedno več je cepljenih :) 

• Všeč mi je 2
  • Žalosten 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!