yamaha2025 Objavljeno Junij 22 Deli Objavljeno Junij 22 Zanima me ali je kdo od vas znižal podvozje s setom, ki se prodaja...za okoli 50 Eur zadaj, potem pa spredaj spustiš v vilicah... mislim 15 mm, če se ne motim. Kako se obnese potem ciklistika in trdota? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 30 Deli Objavljeno Oktober 30 Grozno. Komentarji so zanimivi. Še malo pa bo GS lep motor. TAkoj se opazi podobnost s HDjem. Hytech, Luka66, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno soboto ob 19:23 Deli Objavljeno soboto ob 19:23 Malo liči na grdobo od HD...prvi bajk z matričnimi LED žarometi in kamero spredaj......nova tehnologija ni vedno lepa 🫣 DAMI34, MiNa in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno soboto ob 20:15 Deli Objavljeno soboto ob 20:15 (popravljeno) pred 56 minutami, Luka66 pravi: Malo liči na grdobo od HD...prvi bajk z matričnimi LED žarometi in kamero spredaj......nova tehnologija ni vedno lepa 🫣 Ko sem prvič videl ta motor, sem se zaljubil v Yamaho(spodaj na sliki). Sem postal "Yamaha fan". Imel sem kar nekj Yamah. Za naslednje leto se mi je zdelo, da bo update TRA modela. Sem bil kr dosti odločen, da grem nazaj na ta trivaljni biser od agregata. Ko sem videl to dizajnarsko skropucalo... je ljuezen do Yamahe dokončno umrla. Je Dosti konkurence, ki zna narditi lep motor... Popravljeno soboto ob 20:19. Popravil skalar36 Luka66 in Hytech 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno soboto ob 20:19 Deli Objavljeno soboto ob 20:19 (popravljeno) * Popravljeno soboto ob 20:20. Popravil skalar36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno včeraj ob 07:48 Deli Objavljeno včeraj ob 07:48 Moj prvi odziv je bil isti...samo bolj kot gledam videe iz raznih kotov bolj mi je OK...bo treba it pogledat v živo, ko bo, tam maja baje... Kugelschreiber in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se