jakob T. Objavljeno December 20, 2020 Opozori Objavljeno December 20, 2020 Lep pozdrav! Jaz imam piaggio liberty 50 2020 z blokado na 25 km/h. Zanima me katero CDI enoto je potrebno menjati, da mi bo šel vec kot 50 km/h? Menjal sem ze glavno CDI enoto ampak ko gres preko 25 km/h se motor zavrti v visoke obrate in ne gre vec kot 40km/h. Ali morem zamenjati se vžigalno cdi enoto o kateri ste se pogovarjali? LP.
DAMI34 Objavljeno December 20, 2020 Opozori Objavljeno December 20, 2020 pred 39 minutami, jakob T. pravi: Lep pozdrav! Jaz imam piaggio liberty 50 2020 z blokado na 25 km/h. Zanima me katero CDI enoto je potrebno menjati, da mi bo šel vec kot 50 km/h? Menjal sem ze glavno CDI enoto ampak ko gres preko 25 km/h se motor zavrti v visoke obrate in ne gre vec kot 40km/h. Ali morem zamenjati se vžigalno cdi enoto o kateri ste se pogovarjali? LP. tule bo pravo mesto za tole vprašanje. Za odgovore lahko uporabiš tudi iskalnik, mogoče je kdo že kaj zapisal o tem.
jakob T. Objavljeno December 20, 2020 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2020 hvala ampak sem ze pogledal in ni podobnega primera
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se