Popularna objava ftp Objavljeno Julij 22, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 22, 2021 Relax drugič. Malo kilometrov, dosti ležanja in namakanja. ? Quest, ligenjček, Pero75 in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 23, 2021 Deli Objavljeno Julij 23, 2021 Nekaj vtisov iz furce par dni nazaj je zabeleženih tule: Quest, DAMI34, ligenjček in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 23, 2021 Nej slabu? RobiRoberto, notranc, Erikcslo in 12 others 12 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Julij 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 23, 2021 Pelu študentu bajk na servis in naredu še en orenk krog testne vožnje Vsakič, ko se peljem z njim me impresionira z agresivnostjo zavor in brutalniostjo agregata, lahek je in leti......jah ni namenjen nam s sivimi glavami Me je en skrben stari ata na Trojanah, na P opomnil, da je zadnja guma čist znucana, da sem že tolk star, da bi moral vedet,da je za menjat, naj ne šparam in se ne igram z varnostjo........je pa še kar dobro nad indikatorjem Andrej P, mladench, kaizer in 16 others 14 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 23, 2021 Deli Objavljeno Julij 23, 2021 pred 6 urami, Kmet2 pravi: Nej slabu? Dobra, dobra mašinca. Grut, MiNa in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vito23 Objavljeno Julij 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 24, 2021 Četrtek, Idrijska bela, Vojsko, gostišče Beli kamen in pa Žlikrofi. Sobota. Start do Rakitne tam kafe in potem čez proti Grad Snežnik in vsakič, ko pridem tja je noro ljudi. No danes je nek festival. Potem pa kurc grem naprej po makadamu proti Mašunu dol na Pivko in potem čez Postojno, planino, Logatec v Vrhniki proti Polhovem gradcu in domov. Quest, RobiRoberto, DAMI34 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 24, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 24, 2021 Tole sem danes vtisnil Več pa je tule zapisano Moja zabava https://motosvet.com/tabla/blogs/entry/63-moja-zabava/ MiNa, Spasku, Akito in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 24, 2021 Deli Objavljeno Julij 24, 2021 Ob sedmih zjutraj start od doma, cez Delnice potem na D8, do Murterja nisem ne pil ne scal. Podaljsal do Omisa, prespim, jutri pa cez Bosno nekako v Srbijo ker moram biti na sihtu v ponedeljek. Slikal nisem nic, ker se nisem ustavljal. Guzva na cestah 6/10. MiNa, Tedybear, Akito in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Julij 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 25, 2021 Včeraj peljal novo nižjo šipco na test. Čelada se je stišala... Najots, Spasku, skalar36 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Julij 25, 2021 Deli Objavljeno Julij 25, 2021 pred 17 urami, DAMI34 pravi: Tole sem danes vtisnil Imam občutek, da ga je vsako leto manj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 25, 2021 pred 29 minutami, Joker pravi: Imam občutek, da ga je vsako leto manj... Tako pravijo tisti, ki so že tu bili. Ja jeklo se draži ? Danes vtisnil dva tanka. En še laufa. Več bo na blogu zvečer. mladench, RobiRoberto, skalar36 in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 25, 2021 Deli Objavljeno Julij 25, 2021 to so zaradi gsarjev pustili na Dinari, da jih odganja DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 25, 2021 Deli Objavljeno Julij 25, 2021 Al pa, da si rezervne dele nabirajo. maxxa in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 25, 2021 Še zadnja dva dneva , pa je morje na levi Zdaj bo treba kakšen teden v službo, da vidim če še koga poznam, potem pa nadaljujemo - upam. Spasku, Frenk 67, RobiRoberto in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 Vceraj mukotrpnih 490km. 10 ur. Vsaj dve uri stal na meji. Imam pa slike. MiNa, DAMI34, ligenjček in 9 others 3 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Qay Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 A to resno na meji stojite v koloni med avtomobili? Frenk 67 in ligenjček 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 pred 21 minutami, Qay pravi: A to resno na meji stojite v koloni med avtomobili? Resno, ne moreš z motorjem stat v vrsti na soncu. ? Imaš vso pravico zapeljat na čelo kolone. DAMI34 in Spasku 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 2 hours ago, Frenk 67 said: Resno, ne moreš z motorjem stat v vrsti na soncu. ? Imaš vso pravico zapeljat na čelo kolone. Razen ce te nazaj ne poslje. DAMI34, 3nity in Snečer 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 pred 40 minutami, krucymucy pravi: Razen ce te nazaj ne poslje. "zeleno potrdilo" v pasošu gre gladko skozi ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 15 minutes ago, Snečer said: "zeleno potrdilo" v pasošu gre gladko skozi Na konec kolone, ne da zavrne vstop. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 https://www.vecer.com/slovenija/ali-lahko-motoristi-prehitevajo-kolono-vozil-pred-mejnim-prehodom-ali-na-avtocesti-policija-odgovarja-10243278 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 26, 2021 Deli Objavljeno Julij 26, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, krucymucy pravi: Na konec kolone, ne da zavrne vstop. Je mislu na evrčke. (no zeleni so bolj dolarji) ? Ampak imaš zakonsko dovoljeno, da se pelješ mimo kolone. Popravljeno Julij 26, 2021. Popravil Frenk 67 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Julij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 26, 2021 Včeraj malo med zamejske slovence na Koroško. Čez Obir in pod želenokapelski vrh (plačljiva cesta v planino 6€). Tam pri planinski koči prava veselica z godci. Dobra hrana in malo dražje pivo, kot smo vajeni doma. Enkratno vzdušje, prijazni domačini, zelo zvedavi, ker pač z moto opravo nismo ravno sodili v njihov okoliš jerhastih hlač in dindel dekoltejev. In naj pohvalim zavednost, kajti zelo redko je bilo nemško govoreče omizje. Erik99, MiNa, Spasku in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 26, 2021 En tak advenčer dan ? Več na blogu Moja zabava mladench, Spasku, Quest in 11 others 12 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
n_majk Objavljeno Julij 27, 2021 Deli Objavljeno Julij 27, 2021 On 7/24/2021 at 5:12 PM, DAMI34 said: Tole sem danes vtisnil Več pa je tule zapisano Moja zabava https://motosvet.com/tabla/blogs/entry/63-moja-zabava/ notranc, ligenjček, RobiRoberto in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se