Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2021 Vtisnil 250km. V Makarski zgleda niso še slišal za covid, maske itd. ? Jutri na drugo plažo, če bo kaj več prostora. ? MARE 65, Joker, IF7 in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 4, 2021 malo po REKI CRNOJEVIĆ 3nity, Tex, RobiRoberto in 28 others 29 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 Mal se preganjam ? MARE 65, IF7, Luka66 in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Qay Objavljeno Avgust 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 ?Po Toskani? Sva se vozila po takšnih vukoj..., da sem bil vesel, da nisem s Tenerejko? hitrii, skalar36, Spasku in 29 others 31 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 5, 2021 malo po DURMITORJU ligenjček, linoldi, Luka66 in 32 others 33 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Avgust 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2021 Ne opralo, globinsko naju je pralo .. ? No, po nekajurnem nalivu koncno nekaj modrine .. Pa končno prijetno hladen čaj na plaži .. ko sardelice en ob drugem, gužva za pop..., najt kakšni miren kotiček je blo nemogoče; not our style.. Zvečer pa ognjemet .. hmm, verjetno ker je 600km-jev šlo brez errorjev? ? Quest, dolenc100, Akito in 24 others 25 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2021 (popravljeno) Ker je spet mal novega asfalta tako pri Italijanih, kot pod vasjo Strmec dol do Loga pod M. je prav prijetna voznja tam čez. Do T'mina, pa gor mimo Nebes po razglede, pa na drugo stran Soče v Vrsno, pa nazaj po isti poti. S tole gumo brez Dolomitov in brez jadranke...pussy. Sam, tole je muka za nas Gorenjce. Plačaš celo gumo, moraš jo pa menjat, ko je nisi porabu še niti pol.? Popravljeno Avgust 6, 2021. Popravil Tedybear n_majk, MiNa, Scarabeo 500 in 18 others 19 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava 3nity Objavljeno Avgust 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2021 Dvodnevna, tokrat v izvidnico kam hodite Motosvetovci, ker je bil v hribih napovedan dež. Temperature tja do 39°C. Dobri ste!! Tex, Luka66, MiNa in 24 others 25 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FrenkH Objavljeno Avgust 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 6, 2021 Danes popoldne sem uslišal notranjo potrebo dinamičnega brušenja gum po kraških cestah, začenši skozi Razdrto, Vipavo, Dutovlje, Komen, Miren, Batuje, Predmejo, Godovič in proti domu... 221km, čista uživancija, od Dutovelj (zaradi popolne zapore prenove ceste, ki pa jo je možno obvoziti z motorjem ) do Opatjega Sela nobenega udeleženca v prometu v obeh smereh, veliko ovinkov, soliden asvalt, predvsem pa nisem srečal niti enega kamperja s tujimi tablicami ki bi oviral dinamiko v slovenski toskani Med polaganjem ovinkov sem se za trenutek spozabil in avtomatsko usmeril belanco iz asvaltnege krivine v enduro okolje z napačnim motorjem... Sem si pribeležil odsek z navigacijskim markerjem, se vrnem s primernim strojem in osvojim tudi to smer Ceste čez Predmejo do Godoviča se ne da naveličat, vse poti na primorsko torej vodijo čez Predmejo n_majk, Luka66, DAMI34 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ligenjček Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Golica (au), pa je bla neka ohcet pa nisem slikal, potem pa skok na weinebene, pol je pa zmanjkalo bencina, pa nazaj, mogoče še ponovim 1x Golico ? RobiRoberto, Luka66, notranc in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Buschi Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Zgleda, da je dons hotelo pol slovenije, pa avstrije, pa nemčije, poljske, češke priti na Vršič. Gor sem se do 15 ovinka lahko prpeljal mormalno, pol pa procesija. Norišica. Za dol isto. Pri prehitevanju Nomagotovga busa sem pa samo gas do daske, zamižal, ako prođe, prođe. Naredil ovink do najglobjega jezera in najkrajše reke: 390km. RobiRoberto, Akito, Joker in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Avgust 7, 2021 Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 21 hours ago, FrenkH said: Danes popoldne sem uslišal notranjo potrebo dinamičnega brušenja gum po kraških cestah, začenši skozi Razdrto, Vipavo, Dutovlje, Komen, Miren, Batuje, Predmejo, Godovič in proti domu... 221km, čista uživancija, od Dutovelj (zaradi popolne zapore prenove ceste, ki pa jo je možno obvoziti z motorjem ) do Opatjega Sela nobenega udeleženca v prometu v obeh smereh, veliko ovinkov, soliden asvalt, predvsem pa nisem srečal niti enega kamperja s tujimi tablicami ki bi oviral dinamiko v slovenski toskani Na Krasu je vedno malo prometa. Dostikrat grem na krog po Krasu. Ne samo zaradi malo prometa in lepih cest. Na splošno mi je Kras lep. Najlepši del Slovenije. Spasku, kaizer, n_majk in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Avgust 7, 2021 Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 1 hour ago, Buschi said: Zgleda, da je dons hotelo pol slovenije, pa avstrije, pa nemčije, poljske, češke priti na Vršič. Gor sem se do 15 ovinka lahko prpeljal mormalno, pol pa procesija. Norišica. Mi tudi gor, sem pa komentiral, da že dolgo nisem šel gor, pa da nisem imel nobenega za prehitet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2021 Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Čez vikend na Vršič, Predil in v Trento nima nobenega smisla. Bo treba pocakat še ene dva, tri vikende, da ta norija mine. Itak je pa cesta na Vršič....ma sploh nimam komentarja. kaizer in Spasku 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Danes je šlo res počasi...... je šel deda zraven Mavti, dolenc100, Akito in 25 others 26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Malo po Gorenjski Quest, Joker, n_majk in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Danes je bil pa en tak nepričakovano lep dan, spoznal nove kraje..., na forumu že večkrat videl sliko, vendar nisem vedel, kje Osilnica sploh je ? (ne najdem pravega smajlija - moral bi dati tistega, ki zardeva od sramu...,)... Medvedje ride, moral bi iti iz kontra smeri Kolpa izgledala super, ko pa sem prišel bliže, pa se je ob bregu vrtinčila penasto rjava brozga-na sliki se ne vidi... tudi na drugi strani doline je en Klepec, nou šit... kilometri žične ograje, kakšen mini kamp je kar med ograjo in Kolpo v bližini mejnega prehoda Brod na Kolpi je nekajdnevni Kostel fest - na stotine avtov, šotorov, postavljena bina za grazbene skupine (gledam sedaj na internetu da je Kreslin in mali bogovi, mi2 .. ) mask nihče nima, jaz pa ta teden nisem mogel v McDonalds brez maske... ... baje gostilna (Madronič) kjer postrežeje z dobrimi postrvmi, je bilo tako zasedeno, da sem obupal nad čakanjem na mizo (pa še tekma med Slo in Aus se je igrala) sem šel pa na burger k Rudniškem jezeru vzdušje navijaško optimistično, ni pa ravno šlo v pravo smer tako, da sem tik pred koncem že vijugal proti Žužembergu, Bogenšperku in Vačami..., - sem že napisal, da je bilo res lepih polagalško ovinkasti 340 km..? Čakam na konec turistične sezone da naredim še kakšno kljukico proti jugu... Uživajte...? ligenjček, Mavti, Spasku in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Spasku Objavljeno Avgust 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 7, 2021 Popoldanski izletič po Baški Grapi na postrve . https://www.google.si/maps/@46.2138425,13.984924,3a,90y,4.95h,77.14t/data=!3m9!1e1!3m7!1s744lVVMRbtX97OBr-SwCNw!2e0!7i13312!8i6656!9m2!1b1!2i38?hl=sl Rut - Grant v Baški Grapi lepih 9 Km soteske. Joker, Erik99, Grut in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Po treh dneh ležanja v Makarski jo imam dost. Kaj to vse vidiš na plaži. Dobesedno se je bakica nekomi vsedla na glavo... ? Folk pleza en čez drugega... Naredila bova malo čez 1000km in danes start od Senja nazaj v mirno istro še za par dni. Seveda čez plominko. ? mladench, Quest, Joker in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Na goro splezu dolenc100, n_majk, hitrii in 16 others 13 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hitrii Objavljeno Avgust 8, 2021 Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Na goro splezu pozdrav BMW LUTY-a DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 mal panorame Kawasaki_rider, Mavti, Spasku in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
car_freak Objavljeno Avgust 8, 2021 Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 pred 4 urami, Vito23 pravi: Po treh dneh ležanja v Makarski jo imam dost. Kaj to vse vidiš na plaži. Dobesedno se je bakica nekomi vsedla na glavo... ? Folk pleza en čez drugega... Naredila bova malo čez 1000km in danes start od Senja nazaj v mirno istro še za par dni. Seveda čez plominko. ? Prav ti je kdo te je pa silil na morje ? Spasku in Vito23 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Avgust 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Malo okoli dolin Krme, Vrata pol pa še na Golico? Joker, Kawasaki_rider, Mavti in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2021 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 pred eno uro, hitrii pravi: pozdrav BMW LUTY-a bom a tegale? Če si kje blizu pakle Uleti na pijačo pred 55 minutami, hitrii pravi: mal panorame včeraj pa danes, nori razgledi, nobene vlage ligenjček, hitrii, RobiRoberto in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se