hitrii Objavljeno Avgust 8, 2021 Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 pred 37 minutami, DAMI34 pravi: bom a tegale? Če si kje blizu pakle Uleti na pijačo včeraj pa danes, nori razgledi, nobene vlage tegale jaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 8, 2021 Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Home swit home? Joker, Grut, Ella in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2021 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 pred 2 urami, hitrii pravi: tegale jaaa Že pozdravljen, pa vrača pozdrave ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Včeraj... Prvi postanek za sliko Pogled nazaj na sončno stran. Na meji nobene uradne osebe... Laganim kasom na senčno stran. Nekaj sonca pa vseeno je tule na senčni strani ? proti Železni Kapeli Močnejši zmaga. Sem šel malo pofirbcat Voda na levi, ja proti domu, ampak po daljši poti... Tako, pa prehajam v del ceste, kjer me je "švabsko kljuse" 2x skoraj pustilo na cesti... študentski motor brez kolcanja Proti Učeji, na sončno stan... Bistra hči planin... rijejo, rijejo... Železniki Nekdo me slika... Old timer v Mozirju. Kitaji bi tole zgradili v 8-ih urah 492kikometra se je nabralo. hitrii, Mavti, MARE 65 in 24 others 26 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Darko3g Objavljeno Avgust 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 8, 2021 Ob sedmih, še v hladu protu Ptuju, Ormožu in Čakovcu. Na meji skoraj prazno, cesta bistveno lepša kot proti Varaždinu, nato proti Osijeku po standardnih ravnicah. Nekaj časa skoraj po omejitvah, potem pa sem lovil en Flixbus, ki je vozil prek vseh omejitev in sem se kar nalezel. V Osijeku počitek s kavico in malico, nato pa Erdut (na meji trije avtomobili pa 10 minut čakanja), Odžaci, Novi sad, Beograd (zelo slaba cesta z izboklinami, da kar premetava), V Zemunu desno za Pančevo (nova tripasovnica) pa proti Smederevu, Požarevcu in do Golubca. Ceste precej dolgočasne, nič kaj motoristične, povečini slab asfalt, pa kurli so kot v peklu. Kljub temu lepa vožnja. Nokia Here na telefonu mi povzroča občasne težave (imam vtis, kot da se dve teti prepirata, kaj mi naj povesta, včasih pa kar utihneta. Donava pa je itak njihovo morje. Na drugi strani pa Romunija, ki ima evropski telefonski signal in lahko kličem brez težav. Zvečer me je vrgo že en Jelen (po 12 urah na motorju), ki sem ga poplaknil s čevapi in šopsko solato. Jutri pa dalje. bosa, Kawasaki_rider, n_majk in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 9, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 (popravljeno) “ Lipa naša”-njihova? IMG_4840.MP4 Popravljeno Avgust 9, 2021. Popravil SAR-Solo Adventure rider ligenjček, Grut, Ella in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Darko3g Objavljeno Avgust 9, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 Danes drugi dnevni vtis, še močnejši kot včeraj. Kmalu po šesti uri proti Dolnjem Milanovcu, še v hladu, sem skoraj oblekel jopo pod mrežasto jakno, nekaj so delali cesto, polno bitumna in kar nekaj tega na motorju. V Negotinu proti Bolgariji, cesta kot v kako gramozno jamo, pridem na mejo pa mi na srbski strani pove, da moram na bolgarski meji reči, da grem v Grčijo, sicer me ne bo spustil not. Pa še res je. Ceste deloma dobre, deloma zelo slabe, Google maps kar nekaj po svoje (iz Vidina do Montane sem bil na lepi štiripasovnici 90 km do Montane, pa mi Gugl pravi naj grem levo na Lom. Slaba ozka cesta, na koncu cca 5 km krajša, potem me pošlje na cesto Etropole - Zlatitsa, kjer je asfalt za podlago gramozu in pesku). Za konec so v kraju Anevo delali cesto (kolona čakajočih, struganje asfalta, mazanje z bitumnom, polaganje novega, prah črno, vroče pa že od prej). Na srečo nisem bil tukaj prejšnji teden, ko je bilo čez 40. Na cesti ogromno povoženih živali (tudi lisic - očitno niso tako zvite), ob cesti pa nagrobnih kamnov. Pa Kangler jim je verjetno bil svetovalec, saj ima skoraj vsaka vas radarje, ki merijo in snemajo v vse smeri. Pa še prestrašili so me, da tukaj pa res kradejo motorje. Pred potovanjem sem menjal ročke za nekoliko manjše in sedaj imam žulj na desni roki. motom, MiNa, Erikcslo in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2021 Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 pred 26 minutami, Darko3g pravi: Danes drugi dnevni vtis, še močnejši kot včeraj. Kmalu po šesti uri proti Dolnjem Milanovcu, še v hladu, sem skoraj oblekel jopo pod mrežasto jakno, nekaj so delali cesto, polno bitumna in kar nekaj tega na motorju. V Negotinu proti Bolgariji, cesta kot v kako gramozno jamo, pridem na mejo pa mi na srbski strani pove, da moram na bolgarski meji reči, da grem v Grčijo, sicer me ne bo spustil not. Pa še res je. Ceste deloma dobre, deloma zelo slabe, Google maps kar nekaj po svoje (iz Vidina do Montane sem bil na lepi štiripasovnici 90 km do Montane, pa mi Gugl pravi naj grem levo na Lom. Slaba ozka cesta, na koncu cca 5 km krajša, potem me pošlje na cesto Etropole - Zlatitsa, kjer je asfalt za podlago gramozu in pesku). Za konec so v kraju Anevo delali cesto (kolona čakajočih, struganje asfalta, mazanje z bitumnom, polaganje novega, prah črno, vroče pa že od prej). Na srečo nisem bil tukaj prejšnji teden, ko je bilo čez 40. Na cesti ogromno povoženih živali (tudi lisic - očitno niso tako zvite), ob cesti pa nagrobnih kamnov. Pa Kangler jim je verjetno bil svetovalec, saj ima skoraj vsaka vas radarje, ki merijo in snemajo v vse smeri. Pa še prestrašili so me, da tukaj pa res kradejo motorje. Pred potovanjem sem menjal ročke za nekoliko manjše in sedaj imam žulj na desni roki. daj še kakšno fotko, nismo več v času telneta notranc, GregorM, MiNa in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Avgust 9, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 Sem malo lutal naokol...cerkev Sv. Duha nad Podkrajem.? Zadnja je pa nad Planino, vrh Kovk (pogled na Planinsko polje).? Erikcslo, Endlich, hitrii in 26 others 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 10, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 Z Male paklenice čez hrib, pa po plažicah..bijutifull ? MiNa, Luka66, ligenjček in 21 others 21 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Avgust 10, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 10, 2021 Danes popoldne nujno po rezilno orodje v Radomljemater ej kaj vse je bilo na cesti pa kk se vse cjazi da te meša cajta pa samo do štirih no sem bolj na hitro odvijugal, zrhtal prehitel nekaj uber mašin in vse uspešno nabavil in dostavil domov Ni šlo pod zic pa sem improviziral dobr še leti za svoja leta DAMI34, Spasku, RobiRoberto in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ligenjček Objavljeno Avgust 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 12, 2021 En hiter krogec po šihtu ? @Snečer spet te ni ?? skalar36, Quest, RobiRoberto in 12 others 13 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava car_freak Objavljeno Avgust 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 12, 2021 Čeprav sem mislil, daa sem vse prevozil po Prekmurju sem našel še nove ovinke in griče. prvo sem šel malo Orbana pogledat čudne kugle zbirajo teli Prekmurci ? ovinki niso slabi ker se pa nisem mogel odločit ali bi šel k Orbanu ali k Franzu sem šel pa kar k obema na enkrat Orban že zbira vojsko… tole je slikano v Prekmurju da ne bo pomote… to se pa zgodi če na Google maps za par mm zgrešiš cilj in zaideš v gozd RobiRoberto, Ella, skalar36 in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Darko3g Objavljeno Avgust 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 12, 2021 Ob 9. 8. 2021 ob 21:15, Snečer pravi: daj še kakšno fotko, nismo več v času telneta Potem bi se moral ustaviti, z mojim motorjem se je pa take lepo voziti. Sicer pa: Včeraj izlet do Buzludže (ogromen zapuščen spomenik) in na spomenik Shipka (krasna cesta do vrha). Najprej sicer malce mimo - sem šel po cesti Rozovets-Pavel Banja in je cesta sicer lepo zavita a slaba in precej peščena. Naprej proti Shipki kar v redu, cesta proti vrhu (cca 1400 m) tudi solidna, ob njej precej spomenikov, na vrhu pa impozanten (npr. Dražgoše x 5) a zapuščen spomenik, ki so ga zgradili leta 1976 s "public donation" zveni podobno našim samoprispevkom. Ko sem šel dol sem zavil še na Shipka pass, ki je zelo lepa zavita cesta (recimo Jezersko z avstrijske strani z novim asfaltom) na vrhu pa spomenik svobode iz leta 1934. Domov pa glavni cesti (cca 120 km) in ravno še za večerjo. V hribih znosno, v dolini pa zelo vroče čez 35 stopinj a vseeno užit(ka pol)no. Tokrat še nekaj slik, čeprav so na Wikipediji boljše Mavti, Ella, Erikcslo in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2021 Deli Objavljeno Avgust 12, 2021 pred 2 urami, Darko3g pravi: Potem bi se moral ustaviti, z mojim motorjem se je pa take lepo voziti. Sicer pa: Včeraj izlet do Buzludže (ogromen zapuščen spomenik) in na spomenik Shipka (krasna cesta do vrha). Najprej sicer malce mimo - sem šel po cesti Rozovets-Pavel Banja in je cesta sicer lepo zavita a slaba in precej peščena. Naprej proti Shipki kar v redu, cesta proti vrhu (cca 1400 m) tudi solidna, ob njej precej spomenikov, na vrhu pa impozanten (npr. Dražgoše x 5) a zapuščen spomenik, ki so ga zgradili leta 1976 s "public donation" zveni podobno našim samoprispevkom. Ko sem šel dol sem zavil še na Shipka pass, ki je zelo lepa zavita cesta (recimo Jezersko z avstrijske strani z novim asfaltom) na vrhu pa spomenik svobode iz leta 1934. Domov pa glavni cesti (cca 120 km) in ravno še za večerjo. V hribih znosno, v dolini pa zelo vroče čez 35 stopinj a vseeno užit(ka pol)no. Tokrat še nekaj slik, čeprav so na Wikipediji boljše hvala za fotke, od uporabnikov so praviloma pristne zato imajo pravo vrednost DAMI34, ligenjček, Spasku in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 13, 2021 Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 (popravljeno) pred 20 urami, car_freak pravi: A ni prepovedano na tromejo z motornimi vozili? Popravljeno Avgust 13, 2021. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 13, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 Čez Nevejsko sedlo, pa potem v dolino Rezije. Pa čez Sella Carnizza na Učjo in čez Predil nazaj pod Pokljuko. notranc, Erikcslo, vandrovec in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawasaki_rider Objavljeno Avgust 13, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 Po AC do Logatca - Planina (v ridah je bilo polno razbite plastike v enem od ovinkov, je malo pred mano padel motorist, je bil ok) - Postojna - Ilirska Bistrica - Rijeka - Krk. Kurli so kot zmešani - 35 stopinj. skalar36, DAMI34, Erikcslo in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
car_freak Objavljeno Avgust 13, 2021 Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 pred 4 urami, Tedybear pravi: A ni prepovedano na tromejo z motornimi vozili? Neki napisi so res bili, ampak mein deutch nich gut ? Kawasaki_rider, DAMI34, Erikcslo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 13, 2021 Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 (popravljeno) pred 10 minutami, car_freak pravi: Neki napisi so res bili, ampak mein deutch nich gut ? No, glih zato so pa tud znaki...? ...vsaj junija so še bili.. . Popravljeno Avgust 13, 2021. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2021 Večerna zabava Kawasaki_rider, hitrii, notranc in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Avgust 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 14, 2021 Mavti, RobiRoberto, Grut in 11 others 9 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Avgust 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 14, 2021 (popravljeno) Danes popoldne sem se malo prepozno spomnil, da je v Mariboru danes letalski miting ampak vseno hitro na skuter in gasa no ujel sem še zadnjih nekaj nastopov pa za tolažbo sem potem v merkatorju nabavil piva ga zbasal pod zic in domov aja slik ni ker sem v naglici doma pozabil mobitel https://aeros.si/ Popravljeno Avgust 14, 2021. Popravil Mavti notranc, DAMI34, dolenc100 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 A ni miting v nedeljo? Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 15, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 (popravljeno) Je, ja! Že segrevajo "prdulje"? Včeraj so trenirali? Ob 5.30 sem krenil od doma, da se naužijem pred vročino. Panorama in kozje stezice- raj za dušo? Popravljeno Avgust 15, 2021. Popravil SAR-Solo Adventure rider Kawasaki_rider, Joker, skalar36 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se