Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2021

DAMI34

Priporočene objave

pred 9 urami, Tex pravi:

Bil včeraj, pri 'vstopnini' vse prazno, prijazna deklica obrazlozila da ne bo slo do vrha .. sem rekel nekak ze bo, bomo stisnili .. no, od parkirisca naprej ne gre, je rampa cez cel pas, kolo se spravis cez, moped bolj tezko .. :)

20210901_125548.thumb.jpg.9e502e6341988a14b57d87e8cf945440.jpg

Je pa se vedni lep razgled gor ..

Lani mi je prijazni planinec dvignil tole rampo. Postavil se je pred znak, zato ga nisem videl. Znaka.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22 minutes ago, skalar36 said:

Lani mi je prijazni planinec dvignil tole rampo. Postavil se je pred znak, zato ga nisem videl. Znaka.

Sem šel gledat in neka ključavnica bla gor .. hmm, mogoče bi se mogel boljše 'lotit'..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

13 hours ago, Tex said:

Bil včeraj, pri 'vstopnini' vse prazno, prijazna deklica obrazlozila da ne bo slo do vrha .. sem rekel nekak ze bo, bomo stisnili .. no, od parkirisca naprej ne gre, je rampa cez cel pas, kolo se spravis cez, moped bolj tezko .. :)

20210901_125548.thumb.jpg.9e502e6341988a14b57d87e8cf945440.jpg

Je pa se vedni lep razgled gor ..

20210901_125807-01.thumb.jpeg.fc4ac1a4ecb6c3c9c0e25fe5ec57e048.jpeg20210901_130154-01-01.thumb.jpeg.d15f481c8862d8cbd304f1af04db1f32.jpeg

Razgled na zadnji sliki mi nekako bolj ugaja ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, siks pravi:

...pol ni treba bit v dilemi?! Fajn... 

Odvisno s katerim bajkom ga primerjamo ? in seveda kaj posamezniku odgovarja....smo razlicni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 2. 9. 2021 ob 18:37, SAR-Solo Adventure rider pravi:

Sem bil letos gor! To je plazišče kjer je pred cca 11 leti sleklo celo pobočje. Druga nevarnost je pa sedaj na vrhu, za parkiriščem, kjer se skoz krušijo skale. Nestabilen teren tudi poseda cesto. 

B0352608-7CAB-4FF7-B12F-0079BFA09053.jpeg

21  oziroma 22 let nazaj. Novembra 2000.

• Hvala 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 minutes ago, MiNa said:

Posledice letošnjih požarov v Grčiji. ŽALOSTNO.

Otok Evia.

Res žalostno. Smo letos bili tam pred požarom. Na jugu lepe plaže na severu (so bili) lepi gozdovi  :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes domov.

Ves dan je grmelo s trajekta za Rab, očitno konec moto zbora.

Prvi ovinek proti Senju ima prebito kamnito ograjo, očitno včeraj popoldne ali danes dopoldne. Bistveno manj motoristov (0,8 na km). Kljub toplemu soncu je bil zrak kar hladen in takoj proti Žuti Lokvi je zahladilo.

Cesta do Duge Rese me zmeraj navda z zadovoljstvom. Po AC do Zagreba (kartično plačanje je očitno postalo bolj popularno od gotovinskega).

Cesta od Zagreba do Krapine je precej dolgočasna, nov odsek pa še ni končan. Potem pa proti Trakoščanu, Leskovcu in Ptuju, kjer je precej lepih ovinkov in dokaj dober asfalt.

Na srečo imam še kar nekaj dela v Stinici, pa tudi vreme se obeta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Lipstick pravi:

Bil na zboru Aprilij na Lonjskem polju, blo fajn......... ni pa fajn .......

DSC00239.JPG

a jebiga..Aprilia :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!