skalar36 Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 pred 9 urami, Tex pravi: Bil včeraj, pri 'vstopnini' vse prazno, prijazna deklica obrazlozila da ne bo slo do vrha .. sem rekel nekak ze bo, bomo stisnili .. no, od parkirisca naprej ne gre, je rampa cez cel pas, kolo se spravis cez, moped bolj tezko .. Je pa se vedni lep razgled gor .. Lani mi je prijazni planinec dvignil tole rampo. Postavil se je pred znak, zato ga nisem videl. Znaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 22 minutes ago, skalar36 said: Lani mi je prijazni planinec dvignil tole rampo. Postavil se je pred znak, zato ga nisem videl. Znaka. Sem šel gledat in neka ključavnica bla gor .. hmm, mogoče bi se mogel boljše 'lotit'.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 13 hours ago, Tex said: Bil včeraj, pri 'vstopnini' vse prazno, prijazna deklica obrazlozila da ne bo slo do vrha .. sem rekel nekak ze bo, bomo stisnili .. no, od parkirisca naprej ne gre, je rampa cez cel pas, kolo se spravis cez, moped bolj tezko .. Je pa se vedni lep razgled gor .. Razgled na zadnji sliki mi nekako bolj ugaja .... Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 pred 16 urami, siks pravi: ...pol ni treba bit v dilemi?! Fajn... Odvisno s katerim bajkom ga primerjamo ? in seveda kaj posamezniku odgovarja....smo razlicni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 6 hours ago, Lipstick said: Razgled na zadnji sliki mi nekako bolj ugaja .... Tudi meni, brez skrbi .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 3, 2021 Deli Objavljeno September 3, 2021 Ob 2. 9. 2021 ob 18:37, SAR-Solo Adventure rider pravi: Sem bil letos gor! To je plazišče kjer je pred cca 11 leti sleklo celo pobočje. Druga nevarnost je pa sedaj na vrhu, za parkiriščem, kjer se skoz krušijo skale. Nestabilen teren tudi poseda cesto. 21 oziroma 22 let nazaj. Novembra 2000. SAR-Solo Adventure rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 3, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 3, 2021 Po spremenjenem planu skozi Gornjesavsko, Trbiž do Tolmeča in tik pred Auronzzom levo na sr552. Passo Rest. 80% ceste na prelaz in dol asfaltirana na novo. Za ljubitelje serpentim pa šaltanje med drugo in tretjo......čisti užitek. Prometa....nič, nada, niente. Potem pa na Spilimbergo in mimo Vidma do Kobarida. Skozi Baško grapo in po katastrofi od ceste preko Petrovega brda v Selško dolino, pa po AC nazaj domov. 400 plus. IF7, Akito, Mavti in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 3, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 3, 2021 Samo po čike sem skočil, pa me cel dan ni bilo nazaj ? Akito, ligenjček, Erikcslo in 11 others 5 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Buschi Objavljeno September 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2021 Ob 13. 9. 2020 ob 17:07, Buschi pravi: PA DA MU JEBEM MATER BLESAVEMU GUGLU PA ZEMLJEVIDOM!!!!!!! Si sine sposodi avto od šefa, nek sportski Leon, dol spušen, glasn, leti k sneta sekira. Gremo čez Maričko na kufe u Lublano, kam naprej? Pa žabarji skos nabijajo o neki Rakitni. Pa ajd, da vidimo to močvirsko čudo. Vtipkam v gugl maps rakitna, šklocnem pojdi in smo šli po plavi črti...čez Iško vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamicu mu guglovo. 10km finega makedama, peljali smo se v drugi pod štantgasom. Prehitevali so nas kolesarji.Žena tečna tam zadaj, itak sma se skregala na smrt...spet...! Evo, danes ponovil napako izpred enega leta, tokrat ne s sportskim leonom, ampak primernejšim vozilom: Se pravi čez maričko v trbovlje, mim BTC-ja v Ig, Krim, Rakitna, Cerknca, Planina in domov...enih 260km. Sicer me je malo sram priznati, ampak prvič sem se peljal iz Rakitne v Cerknico: stari, kaka cesta...5zvezdic. Pa to bi lohka vsak dan furu, pa se je neb naveliču. Sam od Vrhnike pa do Lukovice je pa užas furat. Pogreb. Ma kdo kak pameten obvoz, razen AC? IF7, Akito, MiNa in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 4, 2021 Deli Objavljeno September 4, 2021 Malo sem premešal motul v menjalniku in keslu https://www.facebook.com/events/green-lake-slovenia/i-moto-zbor-show-green-lake/520588369227080/ Quest, Erikcslo, notranc in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 4, 2021 Deli Objavljeno September 4, 2021 1 hour ago, Snečer said: Malo sem premešal motul v menjalniku in keslu https://www.facebook.com/events/green-lake-slovenia/i-moto-zbor-show-green-lake/520588369227080/ ?????????? ???̌???????skupina je razpadla in se razdelila na dve skupini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2021 Danes nismo preganjali samo konje, ampak tudi osle in krave Pa še na pustne šeme smo naleteli DAMI34, Erikcslo, ligenjček in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Darko3g Objavljeno September 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2021 Iz Stinice v Reko po nakupih. Gužva, očitno prvi vikend v septembru še ni pravi čas za Jadranko. Do Senja, naštel 116 motoristov (2,9 na km) + 2 na prikolici. Prehitela sta me dva (en LJ in en NM, ki pa sta obrnila ravno pred najlepšim ovinkom in šla nazaj proti Karlobagu. Videl dva traktorja z bivalnimi prikolicami (malce predelana, saj sta peljala kar solidno) in ogromno "Arlijev". Morda so imeli kakšno srečanje na Rabu. ligenjček, ftp, Mavti in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno September 4, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2021 Danes pozno popoldne pa spet na skuterja kam pama do Murske Sobote skočim, bom šel novi interspar pogledat k je že taka reklama po radiju Tja sem šel po avtocesti s približno tri km na minuto, tik tak pa sem že parkiral pred štacuno prav nobel zgleda ko sem že tu sem še u OBI skočil Pa brez najbolšega soseda tud ni šlo sem še vlak pogledal in en kulturni objekt je ravno zvonilo koruze kolikor hočeš eno od krožišč v Murski Soboti, jih imajo kot koruze sedaj ko sem pa pir zlagal iz prtljažnika sem še pa gate našel ne morem verjet kaj use dajo med pivo upam da mi bodo prav, bom kar jutri pomeril No potem me je pa tema lovila ampak uglavnem fajn je blo pa dobrih tristo plus kilometrov se je prevozilo DAMI34, Quest, ligenjček in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawasaki_rider Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 (popravljeno) Mimo Kočevja, čez Delnice na otok Krk. En krog po Krku in nazaj domov. Ni bilo švoh ajga ? Sicer že nekaj časa nazaj.... Popravljeno September 5, 2021. Popravil Kawasaki_rider Dark, Endlich, Quest in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 5, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 Čez Rakitovec, pa oddrajsat Plominko ? hitrii, Kawasaki_rider, Dark in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 Tour d rovte takšne in drugačne. Žibrše, Žibrške rovte, rovte med Idrijo in Žirem, smučišče Javornik..... DAMI34, markII, notranc in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava car_freak Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 Leto je naokoli in spet smo šli pogledat Dolomite. Ovinki so isti, asfalt pa nekje na novo položen. zakon! Malo gužve, je pa bilo veliko Rogličev in Pogačarjev. ? Bilo je nepozabno! ftp, Luka66, dolenc100 in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 Izkoristili lepo vreme za izlet in preizkus vode Spasku, Endlich, Satao in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 (popravljeno) Bolj črni so bili današnji vtisi... Posledice letošnjih požarov v Grčiji. ŽALOSTNO. Otok Evia. Popravljeno September 5, 2021. Popravil MiNa skalaprava, ftp, Luka66 in 19 others 16 1 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 5, 2021 Deli Objavljeno September 5, 2021 6 minutes ago, MiNa said: Posledice letošnjih požarov v Grčiji. ŽALOSTNO. Otok Evia. Res žalostno. Smo letos bili tam pred požarom. Na jugu lepe plaže na severu (so bili) lepi gozdovi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 5, 2021 Deli Objavljeno September 5, 2021 Danes domov. Ves dan je grmelo s trajekta za Rab, očitno konec moto zbora. Prvi ovinek proti Senju ima prebito kamnito ograjo, očitno včeraj popoldne ali danes dopoldne. Bistveno manj motoristov (0,8 na km). Kljub toplemu soncu je bil zrak kar hladen in takoj proti Žuti Lokvi je zahladilo. Cesta do Duge Rese me zmeraj navda z zadovoljstvom. Po AC do Zagreba (kartično plačanje je očitno postalo bolj popularno od gotovinskega). Cesta od Zagreba do Krapine je precej dolgočasna, nov odsek pa še ni končan. Potem pa proti Trakoščanu, Leskovcu in Ptuju, kjer je precej lepih ovinkov in dokaj dober asfalt. Na srečo imam še kar nekaj dela v Stinici, pa tudi vreme se obeta. DAMI34, Akito, MiNa in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno September 5, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2021 Dopoldan je zmanjkalo magistrale, zato še poslovilna kava... Večerja pa že ob jezeru. Velikem... markII, skalar36, Tedybear in 15 others 16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 6, 2021 Deli Objavljeno September 6, 2021 (popravljeno) Bil na zboru Aprilij na Lonjskem polju, blo fajn......... ni pa fajn ....... Popravljeno September 6, 2021. Popravil Lipstick Erikcslo, DAMI34, RobiRoberto in 2 others 1 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 6, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2021 pred 2 urami, Lipstick pravi: Bil na zboru Aprilij na Lonjskem polju, blo fajn......... ni pa fajn ....... a jebiga..Aprilia ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se