RS50 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Imam tezavo. Kupil sem Aprilio RS50 z giannellijem top performance kitom ter 17.5mm uplinjacem. Zadeva je namrec taksna: motor mi je ze 3x zaribal, vendar vzroka ne wem. olja za mesanico imam vedno dovolj hladilne tekocine prav tako redno je servisiran. Peljem se v 6 prestavi 120km/h 12500rpm naenkrat pa mi zadnje kolo zastopa. Ko poskusam motor ponovno vzgati je vse zamanj. Imam 12 350km menjal pa sem kar ze 3 cilindre. Kaj bi lahko kdo vedel kaj bi bil priblizen vzrok? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Ker TP kit pa imaš? Jest imam 73.5 in imam prevoženih že 16.000km, pa nisem imel še nobenih težav. Mogoče bi bilo dobro, da obrate držiš v rdečem polju, ne pa izven števca :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 tako pac ponavadi je ce ga nostop do konca zges. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Prevec revna zmes goriva/zraka najbrž. Kakšni so bili po zaribanju prejšnji bati? Kakšno glavno dizo imaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Hja če se ne motim je za RS 50 odprtih že ene par tem. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 :D daj pa malo povej kako se pa voziš- :twisted: glede šparanja s gasom in te reči...ne bi reku al si pa najbolj :oops: nesrečen človek na svetu,na tvojem mestu bi ga že prodal ...ZDAVNAJ.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 hehe, jest 95% časa vozim pod 11k obratov... zavrti pa se do 13k, samo pustimo to :lol: Morš met pa res smolo... kaj takega se ni zgodilo še nobenmu od mojih kolegov z RSkami, niti meni. A maš ti mogoče kake probleme z elektroniko? Recimo meni lučka za N skos gori, pa levi žmigovc noče utripat - samo prižgan je. A naj policaju rečem, da tko hitr utripa, da on ne vidi? :lol: Drugač pa jest prodajam svojo RSo, kr poceni ker je že bl boga pa ker se je hočm znebit še pred koncem aprila, ker mi ne bo nikol ratalo tehničnega prestat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Čuj če sem jaz naredu z dvignjenim motorjem(5...cm)mf auspuhom ko tuli ko satan,brez vate,brušen cilinder,bat,ni blo hupe...no sj je bla sam včasih dela včasi ne. :D :D pr nas more it taprav gor na tehničnega,crazy velenje...Poznam pa enega v velenju,ter drugega ko dela v savinjski na tehničnem tako da... Drgač pa pr nas že merijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 ja saj lansko leto sem imel gianelli gor, pa ni blo nč narobe. Samo v kartončku je pisal oblika skuter. Pa je serviser reku: pa nije to skuter :lol: sam letos bojo pa hitrost merili, pa bojo kr ene 60 preveč namerili :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 ma eno podlozko vrzes v auspuh pa je. pol se pa 40 pr 10.000 obratih pocasi prpeljes na tehnicnega. pol on dvakrat nabije gas do konca in se cudi da ne gre vec kot 46 :lol: (v mojem primeru - sem bil danes). no pol pa spet podlozko ven pa je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 aha :lol: Samo men se ne da original auspuha dajat gor :roll: eh, sej bo :) da ne bomo zašli s teme... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 hehe, jest 95% časa vozim pod 11k obratov... zavrti pa se do 13k, samo pustimo to :lol: Morš met pa res smolo... kaj takega se ni zgodilo še nobenmu od mojih kolegov z RSkami, niti meni. A maš ti mogoče kake probleme z elektroniko? Recimo meni lučka za N skos gori, pa levi žmigovc noče utripat - samo prižgan je. A naj policaju rečem, da tko hitr utripa, da on ne vidi? :lol: Drugač pa jest prodajam svojo RSo, kr poceni ker je že bl boga pa ker se je hočm znebit še pred koncem aprila, ker mi ne bo nikol ratalo tehničnega prestat... Ja to pa sem slišal, da majo vse RS50-125 težave z elektorniko pa nisem vedu kaj točno mislijo. Zdaj, ko si obrazložu mi je vse jasno. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ja to je to, kar se elektronike tiče :) Pol so pa še problemi s ključavnico za sedežu, ampak raje ne bi o tem :P Roost je pa najbrž kar prav povedal glede težave, ki jo imasta RS50 in njegova RS50 :lol: Men je tud pri 115kmh hotel motor crknit, sam sem hitro upočasnil in je bilo vse ql. Kakor sem slišal, je motor dobival premalo bencina... Sam jest imam original frgazr, tko da se pri tebi to naj ne bi zgodilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 sam čudno,mejal že tri cilindre :shock: kaj so pa serviserji rekli na to... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 mogoče bi namesto menjavanja cilindrov raje menjal frgazr ali ga vsaj naštelal prav (oz. bi kdo drug to naredil namesto njega). Če se mu to skos ponavlja, ni problem v cilindru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanted Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 :slap: ne smeš nonstop pod polno tururat tu pa tam samo lahko do konca zategneš pa praviš da maš vedno zadosti olja to že sam še moreš poleg benza not vlit sam ne dost 1dece na 4 litre B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Julij 22, 2006 Deli Objavljeno Julij 22, 2006 kaj pa ce mas mogoce premali squish? kolko ga mas trenutno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
t_o_m_m_y Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 kašn filtr maš gor k če maš kšn tak filtr čudn gor pa bliz kolesa tii lahk umazanijo potegne notr pa zariba lp tommy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 Datum ni zastojn napisan ob postu :) . Verjetno je v treh letih že porihtal, kaj je bilo pač narobe. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 23, 2006 Deli Objavljeno Julij 23, 2006 (popravljeno) Datum ni zastojn napisan ob postu :) . Verjetno je v treh letih že porihtal, kaj je bilo pač narobe. Lp :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 23, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se