Filip111 Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 A ima kdo to ščetko in kakšne so izkušnje??? drugače pa http://hygionic.saax.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Jest sem jo imela ene par let.....sem bila kar zadovoljna z njo. :) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 A ima kdo to ščetko in kakšne so izkušnje??? drugače pahttp://hygionic.saax.com/ Prisegam na une klasične zobne ščetke :) lp, A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ......in da me zjutraj se po gobci elektrika pajtla,ko si zobe pucam?! ....no way,houzaj! rocno hrdanje rulz. :D <- evo rezultata 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ......in da me zjutraj se po gobci elektrika pajtla,ko si zobe pucam?! ....no way,houzaj! rocno hrdanje rulz. :D <- evo rezultata 8) Pa kratek stik med amalgamskimi zalivkami ali kovinskimi mostički naredi??? No way :roll: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 jest že desetletja uporabljam drateno krtačo Rezultat ---> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ja, ampak vi ne veste kako je to fino, k se že zjutraj nafilaš z energijo.......pa zvečer....tik pred "spanjem".......ufff......pol je blo pa tolk energije, da jo je bilo treba na en način sprostit...... :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Ja, ampak vi ne veste kako je to fino, k se že zjutraj nafilaš z energijo.......pa zvečer....tik pred "spanjem".......ufff......pol je blo pa tolk energije, da jo je bilo treba na en način sprostit...... :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla a zato imas tako nizek racun za strom..... kabelvritpress :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 a zato imas tako nizek racun za strom..... kabelvritpress :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: ....pa ne ravno v rit, Ice......... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 ja..... no...... ima toga na izbiro..... :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Že 2 leti uporabljam zob. ščetko, ki deluje na principu ultrazvoka. Toplo priporočam vsem, ki imajo težave s krvavečimi in občutljivimi dlesnimi, občutljivo sklenino, ali na sploh z občutljivim zobovjem! In zgodilo se je tudi to, da me je zobozdravnik po 1 letni kontroli plomb poslal domov češ, da je vse BP in da se vidiva na kotroli čez 1 leto! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Že 2 leti uporabljam zob. ščetko, ki deluje na principu ultrazvoka. Toplo priporočam vsem, ki imajo težave s krvavečimi in občutljivimi dlesnimi, občutljivo sklenino, ali na sploh z občutljivim zobovjem! In zgodilo se je tudi to, da me je zobozdravnik po 1 letni kontroli plomb poslal domov češ, da je vse BP in da se vidiva na kotroli čez 1 leto! :D imel probleme,spremenil zobno pasto in trdoto zobne scetke in problemov nimam vec.torej zakaj scetko z/na ultrazvok?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 imel probleme,spremenil zobno pasto in trdoto zobne scetke in problemov nimam vec.torej zakaj scetko z/na ultrazvok?! :? ampak to verjetn ne pomaga vsem... moj fotr je ze kr velik zobnih past pa krtack zamenjal, pa ima se zmerej obcutljive zobe in dlesni... :roll: Roni: a lahko mal vec poves o tvoji krtacki?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 Mislim,da jo tudi na webu najdeš pod imenom "Sonicare". Pa če je tole preveč direktna reklama in koga moti, lahko tud zbrišete! Meni je samo eno važno; da me ne bolijo zobje! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 imel probleme,spremenil zobno pasto in trdoto zobne scetke in problemov nimam vec.torej zakaj scetko z/na ultrazvok?! :? ampak to verjetn ne pomaga vsem... moj fotr je ze kr velik zobnih past pa krtack zamenjal, pa ima se zmerej obcutljive zobe in dlesni... :roll: Roni: a lahko mal vec poves o tvoji krtacki?? naj proba se z razlicno trdoto zobne scetke....... tukaj se dobijo sensitive,medium in hard. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 naj proba se z razlicno trdoto zobne scetke....... tukaj se dobijo sensitive,medium in hard. Ice.......saj se tudi pri nas dobijo sensitiv, medium in hard........ipak nismo več tko za luno....... :roll: :wink: :lol: :lol: :twisted: 8) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 23, 2003 Deli Objavljeno Marec 23, 2003 lepo........ glede na to,da npr. za bardahl tukaj skoraj noben ne ve. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se