RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Šele danes sem v mailu poslal svoji osebni zdravnici zadnji izvid iz Valdoltre in v njem piše, da se moje bolečine v levem kolku da tudi malo omejiti: Google: Terapevtski ultrazvok Vitalnost je lepa, zdravje je vse! Terapevtski ultrazvok je zdravljenje z energijo zvočnega valovanja visokih frekvenc, ki ga človeško uho ne zazna. Ultrazvočno valovanje vpliva na zelo majhne celice in molekule v telesu ter povzroča njihovo gibanje. Mehanska energija se v tkivih, skozi katera prehaja, spreminja v toploto.Učinki terapevtskega ultrazvoka Terapevtski ultrazvok kontinuirane oblike ima mikromasažni in toplotni učinek, ki je pomemben pri obravnavanju različnih kroničnih vnetnih procesov in pred raztezanjem napetih struktur. Pulzni ultrazvok je zaradi manjšega toplotnega učinka primeren za zdravljenje svežih poškodb mišic, ligamentov, kit in hrustanca. Globina prodiranja ultrazvoka je odvisna od izbrane frekvence, izhodne moči in od vrste tkiva, ki ga obravnavamo.
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2015 ... veeeliko vprašanje je pa tudi, kako je pri taki hitrosti in temperaturi z zračnim hlajenjem motorja MV-e ??? Ker sem včeraj še enkrat pregledal priročnik za MV, sem v tem pogledu sedaj brez skrbi, ker je zračno hlajenje prisilno, najbrž tako kot včasih pri "štirbrzincih", kjer je bil hladilni ventilator privijačen na magnet, ki se vmed delovanjem motorja vrti ves čas in tudi hladi cilinder ves čas ... :notworthy: Ker so uradne ure med poletjem samo ob sredah med 09.00 do 11.00 sem danes odvespal v Idrijo in privespal nazaj iz nje kot "novopečni član" invalidskega društva Idrija Cerkno ... + builder 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2015 Ker moja glava ne sprejema več tudi (na fotografiji) levega in desnega, sem se po kosilu in kahwy pohladil malo drugače ... .) Fantocci in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 18, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 18, 2015 (popravljeno) Da mi ne bo mojih nog treba več hladiti v hladilniku .) , se je moja draga danes, kot nabavni referent, odpeljala do Merkurja, jaz pa njeno delo, po njeni vrnitvi nazaj domov, nadaljevak kot elektromehanik (mehatronik ???) ... Edina stvar, ki me je pri mojem delu razočarala in tudi malo prestrašila je bila ta, da se nisem takoj spomnil, da je zaradi smeri vrtenja "propelerja", navoj plastičnega vijaka za njegovo pritrditev lahko tudi z "levim navojem" (?) ... Popravljeno Julij 18, 2015. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Včeraj popoldne, malo pred 17-to uro, je moja draga s pomočjo štirih koles odpeljala vse prisotne štiri noge in osem tačk na ranč, kjer je bilo v senci, v bližini Idrijce in z rahlim pihljanjem vetrca veeeliko bolj prijetno, kakor na kavču doma v stanovanju pri 28 oC ... Matej207 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 (popravljeno) Ker mi hladen čaj za žejo "teče že skozi ušesa", bi si v teh toplih dneh kdaj ob kosilu ali večerji želel tudi kaj drugega, recimo z okusom po pivu .) , vendar res ne vem, kaj bi 0,5 % alkohola lahko pomenilo za mojo poškodovano glavo ??? V google sem vpisal pivo brez alkohola in ta v steklenici mi je bil še najbolj všeč ... Popravljeno Julij 20, 2015. Popravil RobiRoberto Matej207 1
builder Objavljeno Julij 20, 2015 Opozori Objavljeno Julij 20, 2015 Ker mi hladen čaj za žejo "teče že skozi ušesa", bi si v teh toplih dneh kdaj ob kosilu ali večerji želel tudi kaj drugega, recimo z okusom po pivu .) , vendar res ne vem, kaj bi 0,5 % alkohola lahko pomenilo za mojo poškodovano glavo ??? V google sem vpisal pivo brez alkohola in ta v steklenici mi je bil še najbolj všeč ... to pivo ima manj, tkole sem mi zdi da piše ">0.5% alc.", drugače povedano pa, da neb smel jest tudi solate s kisom , to je samo moje mnenje :glare: franc 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2015 (popravljeno) V soboto naj bi bila za kosilo pica ... Popravljeno Julij 21, 2015. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2015 Ker sta "naša odrasla otroka" že od sobote na Hvaru in bova zato sobotno pico jedla sama + moja mama, je eno tretjino dela naredila že moja draga v najbolšemu sosedu, drugo tretjino sem pravkar naredil jaz = so že vsi štirje v hladilniku , tretja tretjina pa v soboto zopet čaka mojo drago ... Matej207, ciciban, Kmet2 in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 V zadnjem izvidu iz Valdoltre je ortoped napisal tudi, da mi zaradi bolečin v levem kolku priporoča blokado in terapevtski ultrazvok, na katerega mi ne bo treba čakat na myself Čatež v septembru, ker so mi idrijske fizioterapevtke danes odgovorile, da ga imajo tudi v idrijski fizioterapiji ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2015 Ker slikam termometer na našem balkonu vedno šele okrog 17-te ure, ko sonce končno le posije tudi na njega, sem danes "premični termometer" nesel na mamin balkon pred kosilom in takoj po kosilu ugotovil, da bom takoj sedaj s sabo v Idrijsko Belo peljal tudi potapljaško masko z dihalko in celo popoldne bo iz vode gledal samo označen del na dihalki, ker bo vse ostalo pod vodo ... Matej207 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2015 Ker sem imel rajši Laško pivo kakor Union sem v googe vpisal laško brez alkohola in ugotovil, da ima tudi Laško to, kar si želim: Laško Malt: "Lažje je začeti, če veš, kaj te čaka na koncu." Laško Malt je gaziran osvežilni napitek pripravljen na osnovi sladnega ekstrakta, v treh svežih okusih: jagoda, ananas in jabolko. Primeren je za vse, ki jim je okus po pivu in ječmenovem sladu blizu, a ne uživajo alkoholnih pijač. Laško Malt je idealna osvežitev za ljudi, ki jih zaznamuje razgiban življenjski slog ter se aktivno ukvarjajo s športom. Laško Malt je zaveznik 0,0 šoferjev. ciciban in Fantocci 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2015 (popravljeno) Ker sem bil danes priden že zjutraj je za moje prijetno počutje poskrbelo še prijetno presenečenje na programu Eurosprt 2, najprej s prenosom "higlihts" z osemurne dirke v Suzuki ... ... in nato še z dirko motokrosa v razredu MX2 na Češkem. :notworthy: Kosilo "klasična" PICA in brezalkoholno PIVO. :notworthy: Po kosilu pa še F1, ki še vedno traja. Popravljeno Julij 26, 2015. Popravil RobiRoberto Fantocci, builder, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 Danes, Ljubljana ob 7.30 = če bo od danes naprej kdo od mene prijel prijateljski ugriz .) mu ne bo treba skrbeti za to, da imam slučajno steklino in bo okužen tudi on ... V sredo še predzadnje cepljenje proti tetanusu in če tri mesece še zadnje ... builder 1
franc Objavljeno Julij 27, 2015 Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 A svetinco so ti tudi dali? Oprosti, ampak sem se pošteno nasmejal ko sem videl knjižico. lp
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 Ja, ja, sedaj se upaš zezat z mano, ker imam potrdilo, da te ne bom okužil s steklino ... bajkr88, ciciban, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 (popravljeno) Sobotna "pica na polenti" namesto na klasičnemu testu, ki je bila prestavljena na nedeljo in zraven katere sem popil celo unionovo pivo brez alkohola, mi ni pustila prav nikakršne neprijetnih posledice, ker je imelo pivo res 0,000 alkohola in poleg tega sem okusil še rahlo sladko grenki okus, kar je: TO JE TO ... Popravljeno Julij 27, 2015. Popravil RobiRoberto builder 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2015 V zadnjem izvidu iz Valdoltre je ortoped napisal tudi, da mi zaradi bolečin v levem kolku priporoča blokado in terapevtski ultrazvok, na katerega mi ne bo treba čakat na myself Čatež v septembru, ker so mi idrijske fizioterapevtke danes odgovorile, da ga imajo tudi v idrijski fizioterapiji ... Tudi pri nas imamo čakalno dobo, oziroma smo od julija naprej vezani na elektronsko čakalno knjigo. To pomeni, da za HITRO čakate 8 dni, za REDNO pa 28 dni. Štjemo od tistega dne naprej, ko dobimo delovni nalog na fizioterapijo. Samo v vednost. :blush: :blush:
RobiRoberto Objavljeno Julij 28, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 28, 2015 (popravljeno) :notworthy: Spoštovani, Danes smo prejeli vaš delovni nalog za FTH. Prvi možni termin je 27. 8. 2015 ob 11.30. Ura bi veljala za vse dni, razen srede, ko delamo popoldne in se naknadno dogovorimo za uro. :notworthy: Popravljeno Julij 28, 2015. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 29, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2015 Pravkar: Še ena injekcija proti tetanusu čez pol do enega leta in vse moje obveznosti do simpatičnega strica polha bojo poravnane ... :notworthy: builder 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 Ker sem moj današnji "dan i" zaradi "neprisotnosti vseh ostalih" moral prestaviti za nedoločen čas ne morem priložiti mojega slikovnega dokaza, toda ker mi je to včeraj povedala moja draga, ki je to opazila med svojo vožnjo na Vrniko in nazaj iz nje, je to sigurno tudi resnično in sicer, da "moja smreka" ne bo nobenemu več lomila kosti in mečkala plehovja, ker so jo požagali. Uspelo mi je najti samo sliko policistov 6.9.2009, ki ni ravno najboljša, toda moje slike smreke so najbrž v temi Vtis dnevnih voženj, iskanje v njej bi bilo pa najbrž podobno "iskanju alpinista v snežnem plazu" ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 Ker nisem pozabil, da sem MV kupil v Postojni v letošnjem aprilu, se ja čas mojega iskanja slike v temi Vtisi dnevnih voženj zelooo skajšal, če bi pa pred tem šel pogledat še račun nakupa, na katerem je tudi datum ... builder 1
Darko3g Objavljeno Avgust 4, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 Sobotna "pica na polenti" namesto na klasičnemu testu, ki je bila prestavljena na nedeljo in zraven katere sem popil celo unionovo pivo brez alkohola, mi ni pustila prav nikakršne neprijetnih posledice, ker je imelo pivo res 0,000 alkohola in poleg tega sem okusil še rahlo sladko grenki okus, kar je: TO JE TO ... UNION brezalkoholno pivo ni povsem brez alkohola, ima ga sicer zelo malo, a vseeno 0,5%. Tudi na spletni strani union.si piše tako. Tako, da malce previdnosti, zlasti za tiste s popolno prepovedjo (zanje so prepovedani tudi bonboni in alkoholni kis v solati). Tudi vsa ostala piva imajo do 0,5%, še za Clausthaler - Extra herb Alkoholfrei - 0,5l Flasche - 0,0% Vol. piše v dodatnih informacijah: Alkoholgehalt < 0,5% Popolnoma brez alkohola je MALT (Laško), ki je sadni napitek. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 (popravljeno) 5,2 % alkoholnega proti 0,5 % brezalkoholnega = še kakšno flaško ga bom zraven pice, ali zraven mesa z žara ... Bomboni = trije čokolatini z višnjevim (?) likerjem = po njih sem se počutil zelooo slabooo ... Popravljeno Avgust 4, 2015. Popravil RobiRoberto
Bmflar Objavljeno Avgust 4, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2015 UNION brezalkoholno pivo ni povsem brez alkohola, ima ga sicer zelo malo, a vseeno 0,5%. Tudi na spletni strani union.si piše tako. Tako, da malce previdnosti, zlasti za tiste s popolno prepovedjo (zanje so prepovedani tudi bonboni in alkoholni kis v solati). Tudi vsa ostala piva imajo do 0,5%, še za Clausthaler - Extra herb Alkoholfrei - 0,5l Flasche - 0,0% Vol. piše v dodatnih informacijah: Alkoholgehalt < 0,5% Popolnoma brez alkohola je MALT (Laško), ki je sadni napitek. Tudi Sclossgold je brez alkota ...... pa tudi brez okusa ;-)
Priporočene objave