RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2017 Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 (popravljeno) Nekdo je na Facebooku napisal, da se danes tudi na dirki v Orehovi Vasi ne zbere toliko gledalcev, kako se nas je zbralo na dirki v Breznici, kateri je v večernih urah sledil tudi "žur", katerega se pa jaz nisem udeležil nikoli, ker alko + kakršnokoli prevozno sredstvo ne sodita skupaj ... Še vedno "me srbi", v Piranu z MMV ... "Vozni park", tedanji letnici (1980) primeren ... Popravljeno Oktober 25, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, notranc, Joker in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 25, 2017 Deli Objavljeno Oktober 25, 2017 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Jaz na fotografiji ne vidim nobene punce Prva z leve kot sem napisal. malce povečaj sliko, poglej detajle, pa boš videl, da je dama. pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Danes zunaj ne piha več in bi se lahko po kosilu s kolesom končno zopet odpeljal v Idrijsko Belo, vendar se zopet ne bom, ker sem si včeraj, najbrž pri enem od postavljanj MMV na njeno "kavaleto", najbrž "pretegnil" srce = prsna mišica, približno tam kjer je srce. Pojdi na internet in poglej kako se brez muke postavi MMS na centralni štender. Imam težavo s hrbtenico in prav ta gib mi preprečuje, da bi montiral centralnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2017 Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Včeraj popoldne: zaradi popravila cestišča na cesti proti Idrijski Beli, bo cesta zaprta za ves promet še danes in jutri. "Mikro" Nutela, v naši kuhinji in moj levi palec ... Keiko in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2017 Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 HVALA moji dragi, ki mi je danes dopoldne poslala mail in kar sem jaz po kosilu "moral" takoj preveriti ... Mail: Dans je pa že odprta cesta v Belo, kar je potrdila moja sodelavka, prebivalka Bele. Jaz sem pa ugotovil, da včeraj cesta ni bila zaprta zaradi del na cesti, ampak zaradi del "ob cesti" (gozdarji). Keiko, CINDAPP, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 26, 2017 Deli Objavljeno Oktober 26, 2017 Robert, dobro to koristiš lepe urce, pa ture po dolžini niso nič kaj jesenske. Vidim, da ti je še dosti ostalo v nogah. S kolegom sva šla na Krk z motorjem in ga obvozila. Super dan, 20 stopinj +, kolesarji v kratkih hlačah. Dokaz prilagam, mesto Krk, riva. Sem jima bil kar favš, bi tudi sam ostal, pa sem moral žal domov. GoBobi in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2017 Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 (popravljeno) Včeraj mi je moja draga kupila še en zgornji del kolesarskega oblačila, in danes sem ga že preizkusil ... Jutri imam namen pripeljati kolo v stanovanje in ga parkirati poleg sebe na kavč ... Popravljeno Oktober 27, 2017. Popravil RobiRoberto fazerčk, amateur, MiNa in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 27, 2017 Deli Objavljeno Oktober 27, 2017 Zgleda da bo z Oblakovega vrha končno asfalt na ono stran? Kolo daj v garažo, da ti ga ženske ne bodo vrgle skozi okno. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2017 Deli Objavljeno Oktober 28, 2017 Danes in jutri bo že enajsti rally Idrija, vendar se tokrat ne bojo vozili mimo naše hiše, tako da "fotisižn" odpade ... :-( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2017 Deli Objavljeno Oktober 28, 2017 RALY IDRIJA 2017 Ella, amateur, Joker in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2017 Deli Objavljeno Oktober 28, 2017 (popravljeno) Seveda piva, od svoje prometne nesreče naprej, zaradi poškodbe "notranjosti glave" ne smem več piti, , zato sem fotografirani pločevinki pobral s tal, v ne večjem radiju kakor en meter, poleg smetnjaka, pri počivališču v Stopniku. PACKE !!! Popravljeno Oktober 28, 2017. Popravil RobiRoberto amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2017 Deli Objavljeno Oktober 28, 2017 (popravljeno) Mislil sem, da bom to urejal in objavil jutri, ko se bosta moja draga in najina hči odpeljali v Ljubljano, toda ker se mi TV trenutno ne da gledati ... Po današnjem kosilu sem šel v mesto najprej preverit kje je tokrat servisni center današnjega relija in videl sem, da sta, najbrž enako kakor zmeraj dva, prvi "na ta starmu placu" (na starem trgu) in drugi "za Komunala" (na parkirišču poleg mestne Komunale). Nato sem se vrnil domov, fotografije prenesel iz Canona v računalnikov spomin, jih s programom GIMP 2 zmanjšal na resolucijo 900 x 675, izklopil računalnik, dal v žep vetrovke kamero in se z MMV odpeljal malo višje od cerkve svetega ???, ob cesti proti idrijski PB, in s kamero posnel nekaj današnjih udeležencev Relija Idrija, ki so se vozili proti startu HP 1. Ko sem "za komunalo" fotografiral "Slavca" (Komel), se nisem mogel ubraniti, da mu ne bi stisnil roke in mu povedal, da se ga z "njegovo Opelco) še vedno spomnim, ko je vozil na Reliju Saturnus po cesti proti Vojskem. Povedal mi je, da je imel tudi on težjo prometno nesrečo, ki je največ posledic pustila na njegovem križu, in da upa, da mu bo danes zdržal. Seveda sem mu to zaželel tudi z besedami, ker je Slavc zame še zmeraj car ... Popravljeno Oktober 28, 2017. Popravil RobiRoberto MiNa, Joker, Pepos in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2017 Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 Včeraj sem se v mesto peljal v novem stilu vožnje LI = lagano ivalidski ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2017 Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 LI = lagano invalidski ... Pepos in amateur 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 29, 2017 Deli Objavljeno Oktober 29, 2017 So rekli da bo veter, da bo mraz doma, na jugu, na severu, pa smo se naložili v kombi in prava Toscana. V Firencah še nisem bil, pa sem videl zanimiv motor, za katerega ne rabiš izpita. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2017 Deli Objavljeno Oktober 30, 2017 (popravljeno) Danes sem želel s kamero posneti traso HP 3, HP 5 in HP 7 včerajšnjega dne, letošnjega Rally Idrija in imel sem tri možnosti: 1. Vseh 27 km s kolesom, zame zaradi klanca proti Kočevšem neizvedljivo ... 2. Prevoz mene in kolesa do Kočevš, danes neizvedljivo, ker sem že od jutra še vedno sam doma ... 3. Z MMV izvedljivo in z njo tudi neodvisen od vseh ostalih ... Današnji posnetek se pravkar objavlja na YouTube in se bo objavljal še kar nekaj časa, ker je dolg kar 41 minut in jaz si ga seveda, kakor ponavadi, še sploh nisem pogledal .. Frajerji so ti reli vozniki, ki si upajo po tako ozki cesti, precej časa navzdol, "terati njihove kripe", kolikor si le upajo. Popravljeno Oktober 30, 2017. Popravil RobiRoberto Lila333, GoBobi in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2017 Deli Objavljeno Oktober 30, 2017 Tudi današnji posnetek mi je uspelo sestaviti in objaviti na YouTube, ogledal si ga pa še vedno nisem in si ga bom ogledal šele jutri, in takoj sedaj bom izklopil računalnik, ker me niso inv. upokojili za to, da bom vse dni cele dneve aktiven ... GoBobi, amateur, Joker in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 31, 2017 Deli Objavljeno Oktober 31, 2017 pred 17 urami, RobiRoberto pravi: MMV Tu v Toscanini je veliko MMV-jev, pa imajo malce navite in gredo neverjetno hitro po ravnem. Pospravljamo in gremo domov. Sončni vzhod, obiranje oliv, naš Agroturizem na hribčku med oljkami in vinogradi, pogled na okolico, pa prjatlca minivan. Slikano s tablico, zato so slike malce slabše. Je pa tu 20 stopinj, že tretji dan sonce, super za kolo in motor, ampak nikjer nobenega. A so jih tudi oni že pospravili za čez zimo? GoBobi in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2017 Deli Objavljeno Oktober 31, 2017 Včeraj nisem želel posneti "celotne" trase HP 3, 5 in 7, letošnjega relija Idrija, zato sem se v Čekouuuvnu usmeril proti Idrijski Beli, vendar sem takoj po odcepu zmotil, ker sem se odpeljal levo, po širši makadamski cesti, moral bi se pa odpeljati desno, po ožji cesti, kar bi tudi danes zgrešil, če ne bi na križišču vprašal domačina, ki je v bližini svoje hiše kosil travo. Cesto med Čekovnikom in Idrijsko Belo sem želel posneti zato, da boste videli, zakaj sem med vožnjo s kolesom iz Idrijske Bele proti Čekovniku večkrat moral kolo tudi porivati poleg sebe, ker je klanec preveč strm ... Moja naslednja vožnja bo na servis v Tolmin, vendar se moram prej še dogovoriti za datum in uro. Joker, Pepos, Keiko in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 1, 2017 Deli Objavljeno November 1, 2017 Koliko pa je vzdržljivost motorja tvojega MMS, a si kaj našel na forumu? Me prav zanima! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2017 Deli Objavljeno November 3, 2017 Ker sem pretiraval (padalsko / zmajarsko vzletišče nad Tolminom + ostalo) je meni zaribal pri približno 5.000 km ... Danes popoldne: idrijsko Divje jezero iz ptičje perspektive by Roberto + ITAK !!! Scarabeo 500, Keiko, CINDAPP in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 Včeraj sem si s kolesom hotel ogledati stanje asfaltiranja ceste z Oblakovega vrha proti Dolenji Trebuši, toda ker so me nožne mišice od prejšnjega dne preveč bolele, sem se od doma raje odpeljal s skuterjem in "še za kakšen kilometer ali dva" podaljšal svoj končni namen. amateur, Grut in Scarabeo 500 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 Ob 29. 10. 2017 ob 19:50, amateur pravi: So rekli da bo veter, da bo mraz doma, na jugu, na severu, pa smo se naložili v kombi in prava Toscana. V Firencah še nisem bil, pa sem videl zanimiv motor, za katerega ne rabiš izpita. Tega že vrsto let delajo serijsko . Ta je le izboljšana verzija z ESA sistemom. Moja fotka je z Dunaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 Jaz sem si oba včerajšnja posnetka ogledal šele sedaj, in s tokratno "vertikalno" lego kamere na čeladi sem zelo zadovoljen , in tudi upam, da ga ne bom kdaj pomotoma spremenil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Včeraj sem si s kolesom hotel ogledati stanje asfaltiranja ceste z Oblakovega vrha proti Dolenji Trebuši, toda ker so me nožne mišice od prejšnjega dne preveč bolele, sem se od doma raje odpeljal s skuterjem in "še za kakšen kilometer ali dva" podaljšal svoj končni namen Vidim da si dobro izkoristil zadnji še topli dan. Naravnava kamere je odlična, se pa sliši, da ti vibrira v ohišju. A je nimaš več založene s folijo? Imam sam enak problem, pa sem jo založil spredaj in zadaj, zato se prečno ne bi smela gibati, pa se je včeraj vseeno slišalo ropotanje zaradi tresenja. Moram probati enkrat brez vodotesnega ohišja. Mogoče še danes, po kosilu. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 5, 2017 Deli Objavljeno November 5, 2017 pred 4 urami, Scarabeo 500 pravi: Tega že vrsto let delajo serijsko . Ta je le izboljšana verzija z ESA sistemom. Moja fotka je z Dunaja. Zdaj naj pa človek ve, kateri model je zadnji. Razlika je vidna v amortizerju zadaj, pa še kaj bi se našlo. Imeli so še en drug model, sem ga pripopal, da se vidi, da ima ketno in ne kardana (slikano s tablico, slika malce slabša). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se