RobiRoberto Objavljeno Februar 16 Opozori Objavljeno Februar 16 Čez 15 minut bo na TV SLO 2 ženski smuk iz Rans Montane.
RobiRoberto Objavljeno Februar 17 Opozori Objavljeno Februar 17 (popravljeno) 8.15 - 1 stopinja, 14.10 - 13 stopinj. / nogi ... Popravljeno Februar 17. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber, Joker in Pepos 2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 Med svojimi zadnjimi hojami sem srečal že precej "nadobudnih" (?) mlajših kolesarjev, zato sem pravkar tudi jaz pripravil svoj picikl za otvoritev moje letošnje kolesarske sezene, katero bom otvoril, ne vem kdaj ... / Joker, Kugelschreiber in franc 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Opozori Objavljeno Februar 21 Kljub temu da sem "picikl zagnan", bo moj picikl na svojo prvo letošnjo vožnjo še "malo" počakal" ... Google + posledica pljučnice = Z zdravljenjem se bo večina vrst bakterijske pljučnice stabilizirala v 3–6 dneh. Pogosto traja nekaj tednov, da večina simptomi izgine. Kugelschreiber in franc 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 23 Opozori Objavljeno Februar 23 Pazite kako se obnašate do Kmeta 2, da ne boste Lačni, Nagi in Trezni !!! GeeSXer 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 24 Opozori Objavljeno Februar 24 Danes kavč: TV SLO 2: 10.55 superveleslalom ženske Val di Fasse, 14.15 smučarski skoki ženske Hinzenbach, 15.55 smučarski poleti moški Obersdorf in 18.55 veleslalom 1. vožnja Palisade Tahoe.
RobiRoberto Objavljeno Februar 25 Opozori Objavljeno Februar 25 Med mojo pljučnico "sem prilezel" do 59 kg , danes zjutraj pa mi je tehtnica pokazala že karb 69 kg (182 cm). VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Danes sem imel namen ponoviti včerajšno hojo (5 km), vendar se s tem ne strinja moj telešček , in moram tudi ugotoviti kaj počnem narobe, da Road Trackerjevega zapisa s pametnejšega od mene (telefona) ne morem prenesti na Road Tracker na spletu.
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Kratek preizkus Sport Trackerja (iz stanovanja na balkon in nazaj v stenovanje) na mojem telefonu uspel. Kliknil sem na "tipko" STOP in telefon mi je takoj ponudil SAVE. Ko mi shranjevanje ne uspe, enako najprej pritisnem "tipko" Stop, po tem pa telefon "melje in melje" dokler ga jaz ne ustavim. Kaj počnem narobe?
RobiRoberto Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 Tudi danes ne bo preizkusa delovanja Sport Trackerja na prehojenih približno 5 km. Zbiram € za nakup novega fotoaparata. Številka mojega tekočegar računa je xxx xxxxxxx xxx .
RobiRoberto Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 (popravljeno) Včeraj v postelji pred spanjem. Danes dopoldne: za domovino s Titom naprej, za dopoldansko kofe iz Idrije direkt domov. Popravljeno Februar 28. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 Po današnjem zajtrku sem imel "moj klasični namen" hoje proti Idriji, vendar sem se že na stopnicah med hojo proti izhodu iz hiše premislil, in sem raje odšel proti Spodnji Idriji pogledati v kakšnem stanju je sedaj kolesarska steza Marof (Mokraška vas) / Spodnja Idrija, katero nekateri že uporabljajo za vožnj s kolesi. Videl sem, da je kolesarska steza že vozna, vendar na dveh krajših mestih še vedno ni asfaltirana, in manjka tudi še precej "varnostne" ograje proti cesti. Denes me Sport Tracker na telefonu ni razočaral, čemur je mogoče pomagalo to, da sem Sport Tracker aktiviral šele po izstopu iz hiše, in ga "deaktiviral" po vrnitvi nazaj domov pred vstopom nazaj v hišo, in Sport Tracker mi je tudi takoj ponudil možnost Save. VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 1 Opozori Objavljeno Marec 1 Tudi danes sem imel namen hoditi, vendar sem že pri včerajšnji vremenski napovedi slišal videl, da brez dežnika danes hoja ne bo mogoča, toda na žalost imam eno roko premalo, da bi poleg obeh pohodnih palic, lahko z eno roko nosil tudi odprt dežnik ... Dolgčas mi pa vseeno ne bo, ker mi družbo ves čas dela Karma , ob 9.00 bojo na TV ženski smučarski skoki, popoldne pa še moški smučarski skoki in moški veleslalom. Tudi moja draga se med 13.00 in 14.00 vrne iz službe, kar tudi zelo popestri (s "predpono" - ) moj lajf ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 2 Opozori Objavljeno Marec 2 Danes sem primerjal Google Maps izračun moje prehojene poti in Sport Trackerjev zapis te prehojene poti in Sport Tracker je zmagal za 800 m. Že pri tretji fotografiji mi je nekako uspelo "vklopiti" današnji datum na vse sledeče fotografije, vendar mi je to napak s programom Gimp 2 uspelo kar dobro popraviti (izbor, kopy, paste). Joker in Kawasaki_rider 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 (popravljeno) Danes o mojih kilah in številkah hlač. Pred mojo prometno nesrečo z mopedom sem nosil hlače št. 52 in se ves čas "boril" za obdržanje 75 kg, hlače sem nosil brez pasu, po vrnitvi z URI Soča sem imel 64 kg, sedaj imam približno 3 kg več in nosim hlače št. 49/50 s pasom. Med pljučnico "sem pristal" celo na 59 kg. Popravljeno Marec 3. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Včeraj sem imel namen danes prehoditi približno 9 km do "Rovinčerja" (naprej od Spodnje Idrije proti Straži / Želinu) in nazaj domov na , vendar mi danes moji nogi in radarska slika padavin tega ne dovoijo . Bom pač imel danes svojo nedeljo ... Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 6 Opozori Objavljeno Marec 6 V sili še hudič muhe žre / ob 9.30 sem bil naročen pri zobozdravnici / deževalo je / namesto pohodnih palic sem moral uporabiti dežnik / "preživel sem", ker sem bil pri hoji bolj previden, kakor če bi uporabljal tudi pohodne palice. Pri zobozdravnici "manjša zalivka" in zopet čez pol leta.
RobiRoberto Objavljeno Marec 7 Opozori Objavljeno Marec 7 (popravljeno) Dasnes dopoldne: treniram za v Valdoltro , po novo desno koleno in stegnenico. Popravljeno Marec 7. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in franc 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 8 Opozori Objavljeno Marec 8 Danes mi je Sport Tracker na telefonu zopet zatajil, zato sem si moral pomagati z Google Maps. Med hojo je večkrat malo rosilo, toda to ne ustavi Robertota Korenjaka. Kasneje kvalifikacije ženskih in moških smučarskih skokov. Vsem damam čestitam za vaš današnji praznik. Joker in VS800 2
VS800 Objavljeno Marec 8 Opozori Objavljeno Marec 8 Robi a so v Mostu na Soči že spucali tm uspodi kjer Idrijca prteče v sočo? (svinarijo od lanskih poplav)
RobiRoberto Objavljeno Marec 9 Opozori Objavljeno Marec 9 Za Most na Soči z biciklom je zaradi vremena, zame še malo prezgodaj. Danes me moj telefon in Sport Tracker nameščen na njemu nista zopet razočarala. Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se