RobiRoberto Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 Sonce je zelo toplo, morje je tudi sigurno toplo, jaz pa na kavču s pomočjo fotografij obujam spomine na lepše čase za vse v naši družini (kampiranje v prijateljevi počitniški prikolici na otoku Lošinj v kampu Čikat. Sreča zame, da sem vedno rad fotografiral, in sedaj s pomočjo teh fotografij lahko obujam te lepe spomine. Joker, markII in Kugelschreiber 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 (popravljeno) Če rabite kakšno slabo novico, se obrnite na Robertota ... Ker doma skozi povoj ne morem videti, kako izgledata "moji odrgnini" na desnem kolenu in desnem komolcu, in tudi med previjanjem v ZD Idrija tega ne morem videti, sem danes mojo drago, katera me vedno spremlja v "previjalnico" prosil, naj mi oboje fotografira ko bo brez povojev, in ustregla mi je. Od zdravnice sem dobil še eno napotnico, in sicer za preizkus sluha, prav tako v Bolnišnici v Šempetru, ker na levo uho zelooo slabo slišim, še iz časa pred mojo prometno nesrečo z mopedom. Naslednje previjanje v potek, ob enaki uri kakor doslej. Popravljeno Julij 10. Popravil RobiRoberto Joker, Snečer, franc in 2 others 5
Snečer Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 16 minutami, RobiRoberto pravi: Če rabite kakšno slabo novico, se obrnite na Robertota ... Ker doma skozi povoj ne morem videti, kako izgledata "moji odrgnini" na desnem kolenu in desnem komolcu, in tudi med previjanjem v ZD Idrija tega ne morem videti, sem danes mojo drago, katera me vedno spremlja v "previjalnico" prosil, naj mi oboje fotografira ko bo brez povojev, in ustregla mi je. Od zdravnice sem dobil še eno napotnico, in sicer za preizkus sluha, prav tako v Bolnišnici v Šempetru, ker na levo uho zelooo slabo slišim, še iz časa pred mojo prometno nesrečo z mopedom. Naslednje previjanje v potek, ob enaki uri kakor doslej. zakaj pa obisk dohtara če se odrgneš?
RobiRoberto Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 (popravljeno) To pa reje dohtarje vprašaj, kakor mene. Jaz mislim, da verjetno zaradi možne okužbe "odrgnin". Vročinski udar se nadaljuje ... Popravljeno Julij 11. Popravil RobiRoberto VS800 in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 Pravkar sem iskal eno fotografijo med mojimi objavljenimi fotografijami v tej temi, in pri tem ugotovil, da imam veliko srečo da lahko še vedno težim v tej temi, glede na to, kam vse in v kakšnih pogojih sem se po svoji prometni nesreči z mopedom, že peljal s piciklom ... markII 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 Večkrat sem že omenil, da je moja družina kar velikokrat šla na svoj "dopust / počitnice) v počitniško prikolico prijatelja in njegove družine v Kamp Čikat na Malem Lošnju, nikoli doslej pa kakšne fotografije te počitniške prikolica še nisem objavil, zato to sedaj popravljam. Kamp Čikat / Mali Lošnj / the best kamp for Roberto. Joker, VS800 in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 Res si želim, da mi po današnjem previtju mojih treh odrgnin zaradi padca s kolesom, ne bi bilo več treba te odrgnine hoditi previjati vsake tri dni, ob 12.30, pri takih temperaturah kot so te dni. /
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 V taki vročini dohtarji svetujejo popiti veliko kofeta in alkohola, ker se medsebojno nevtralizirata. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 Windows naslovna vrstica na mojem prenosniku.
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 Kar je prevroče za karkoli drugega , moja domišlija deluje 1.111 km / h. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 (popravljeno) Danes me je v Idriskem Zdravsvenem domu "previl" prijazen medicinski tehnik, in nisem dobil treh novi gaz (?) in povojev čez njih, ampak štiri "flajštre", nekaj "flajštrov" za "domačo zalogo" pri menjavi teh "flajštrov" vsak tretji dan, ter novo uro za pregled mojih odrgnin kar čez teden dni, seveda če z mojo drago pri menjavi "flajštrov" ne bova med tem časom opazila kakšnega "gnoja pod kakim od flajštrom" ... Popravljeno Julij 12. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Nedelja se začne s na balkonu in nadaljuje z zunanjo vročino. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Lep pozdrav z verande našega apartmaja na otoku Lastovo. Moja domišlija, zaradi "vročinskega udara" nima meja. markII, Kawasaki_rider in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 15 Opozori Objavljeno Julij 15 (popravljeno) Mojih zadnjih (?) 30 let življenja v fotografijah, od sedaj preživetih "dobrih" 60 let, ker za še enih 30 let življenja, sem že prestar in preveč "zdelan" od svojih dosededanjih 60 let neumnosti ... V četrtek kontrola zlomljene ključnice in rebra v Bolnišnici v Šempetru pri Novi Gorici. Popravljeno Julij 15. Popravil RobiRoberto markII 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16 Opozori Objavljeno Julij 16 "Težak Roberto" zopet on lajn! Zakaj težak? Zato ker me tako "obravnavajo" vsi domači , razen mogoče psičke Karme. Ker sem se vedno trudil, da moj avto, moped, ali bicikl niso bili "umazani", sem danes takoj po zajtrku še v "znosni jutranji zunanji temperuri opral moj skuter, da se bom lahko z njim v četrtek odpeljal na pregled v Bolnico Šempeter, ker mi je danes moja draga po pranju skuterja rekla, da me ne bo nikamor več vozila na preglede, ker "doma na kavču ne mirujem". Veliko mojih objav v tej temi je že bilo "moja zadnja objava", vendar se vedno zgodi še kaj takega,, za kar mislim da je še vredno moje objave, in si lahko s tem vsaj malo skrajšam čas moje "domače osamitve". markII, Joker in Banjo 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 16 Opozori Objavljeno Julij 16 (popravljeno) Ali se je kdaj že zgodilo, da česa nisem pozabil objaviti v mojih prispevkih? V moji dopoldanski objavi sem pozabil objaviti fotografijo moje , po pranju mopeta. V "naslovni vrstici" mojega prenosnika piše 31 stopinj (zunaj), v stanovanju pa ni prav dosti manj, "ker iz mene kar teče" ... Piše tudi Very high UV. Še 3/4 ure do začetka prenosa današnje etape Tour de France. Popravljeno Julij 16. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 16 Opozori Objavljeno Julij 16 Še 10 minut do začetka TV prenosa današnje etape Tour de France. Ali ste vedeli, da na Tour de France nastopa tudi Idrc. Tudi jaz ne bi vedel da nastopa Idrc Jan Tratnik, če mi tega ne bi povedala moja draga, "katera vse sliši in vse ve. Povedala mi je tudi katera gkospa je njegiova mama, katere še nisem pozabil, najbrž zato ker je bila rojena istega leta, meseca in dneva + / - en dan kakor jaz, ali celo isti dan. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 17 Opozori Objavljeno Julij 17 Danes sem mislil preveriti še tlak v zračnicah mojega skuterja, toda ker imam zaradi desnega ramena težave z njegovim postavljanjem na "kavalete", bom s tem preverjanjem še malo počakal. Danes zvečer "obvezno" striženje in prhanje, ker imam jutri zgodaj dopoldne pregled v Bolnišnici Šempeter (zlomljena desna ključnica in eno od reber na desni strani prsnega koša), v petek v Idrijskem Zdravstvenem domu, imam pa kontrolo celjenja mojih "kolesarskih" odrgnin na desni rami, desnem komolcu in desnem kolenu. Trenutno zračim (hladim) stanovanje "s prepihom", kar bom zaključil približno ob 9.00 uri, ko si bom verjetno že privoščil današnje zgodnje dopoldansko . Dolgčas mi ni ... markII 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 19 Opozori Objavljeno Julij 19 (popravljeno) Včeraj v bolnišnici Šempeter: najprej RTG itak, in za tem "pregled" (pogovor) pri ortopedu: moja desna ključnca je zaenkrat še vedno "nazaj zaraščena v enem delu", ampak ker še ni dokončnu "zaraščena in se zato lohko še zmeraj razdvoji", je ne smem preveč obremenjovat, zato zopet "vse po starem", med kar sodi tudi prehranjevanje in še velik tega zopet samo z levo roko, in picikl in mopet spet vsaj za 1 mesec zopet samo "gledati" v njuni garaži, ker imam čez en mesc nov "pregled" v Bolnišnici Šempeter. "Samo s kolesom sem padel" - Živi bili pa Vidjeli, Robero Popravljeno Julij 19. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 19 Opozori Objavljeno Julij 19 Čira / Čara s programom GIMP 2.10 za delo s fotografijami. markII 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 Pravkar SMS iz Bolnišnice Šempeter: Spoštovani RM. Naročeni ste na pregled v TRAVMATOLŠKI AMBULANTI dne 20.08.2024 ob 09.00.
RobiRoberto Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 Zunaj sedaj dežuje sto na uro. Na naše poletne počitnice v počitniško prikolico v kamp Čikat na Lošinju smo vedno hodili v času "kolektivnega dopusta" v Hidriji, v začetku meseca avgusta, in takrat je potekala Lošinjska regata (od Malega Lošinja, do Suska in Ilovika ter nazaj do Malega Lošinja), katero sem jaz na območju Lošinjskega zaliva, seveda moral tudi fotografirati, takrat še z mojim fotoaparatom Minolta. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 Rodil sem se v mesecu marcu, kateri je v astereološkem koledarju znamenje rib, zato sem "kronično odvisen" od vode (morja), in ker na potniški križarki še nisem križaril, vas sprašujem kaj mi predlagate: križarjenje s potniško križarko po Mediteranu, ali "samo" križarjenje z barko po Jadranu? markII 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 20 Opozori Objavljeno Julij 20 Takšno je regatno polje, regate jadrnic na Lošinju. Koliko kilometrov ???????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se