RobiRoberto Objavljeno Oktober 15 Opozori Objavljeno Oktober 15 Danes zjutraj sem najprej opravil svojo vsojoskoraj vsakdanjo dolžnost jutranjo dolžnost in odpeljal Karmo ven na WC, nato sem zajtrkoval, po zajtrku pa sem si končno "vzel čas" in se obril. Sledil je bicikl po načrtovani trasi in željenem številu kilometrov, po vrnitvi nazaj domov najprej prha, za njo kofe, po kofetu kavč in račnalnik. Fotografij je zopet "1.000.000". franc, Pepos, markII in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15 Opozori Objavljeno Oktober 15 Zaradi mojih težav z mehurjem (zelo pogosto scanje, tudi ponoči, verjetno kronično vnet mehur, že veeeliko let ) sem na zadjem pregledu pri zdravnici dobil napotnico k urologu in danes sem se končno odločil, da se bom elektronsko naročil na pregled, in ker se mi nikakor ni uspelo naročiti, , mi je moja draga rekla naj najprej preverim čakalne dobe, in to mi je vzelo voljo do vsega ... Joker, Kugelschreiber in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16 Opozori Objavljeno Oktober 16 Ker se bo vreme poslabšalo, sem imel danes namen s kolesom prevoziti 30 kilometrov in zopet mi ni uspelo. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17 Opozori Objavljeno Oktober 17 Roberto: danes je na sporedu 30 kilometrov z biciklom, če mi bo vreme to dovolilo, če, najbrž kasneje. ARSO: danes in jutri bo občasno deževalo, manj padavin bo jutri. markII 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17 Opozori Objavljeno Oktober 17 (popravljeno) Po današnjem kosilu vreme ni bilo dovolj sigurno, za željenih 30 prevoženih kilometrov s kolesom. In tudi če zaradi mojih zdravstveenih težav (padec s kolesom 1. julija v Cerknu) ne bom s kolesom letos prevozil niti enega kilometra več, zaradi tega ne bom jezen in žalosten, ker sem svojo "znižano letno normo" že prevozil. 4 Popravljeno Oktober 17. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18 Opozori Objavljeno Oktober 18 Če bi bilo vreme danes boljše, bi se sedaj že nekaj časa s kolesom vozil proti Idrijski Beli, tako pa v Karmini družbi na kavču čakam čas za današnje dopodansko kofe, seveda na kavču in še vedno v Karmini družbi. markII 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18 Opozori Objavljeno Oktober 18 Sicer sem skoraj en mesec prezgoden, toda ker je ta čudovit spomin pri meni "trenutno aktiven" ga moram takoj objaviti, da se ta zopet ne bi izgubil. Kar nekaj trgatvam pri Karlotu v Vipavi, do moje prometne nesreče, je obvezno sledilo tudi Martinovanje pri njem. markII 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18 Opozori Objavljeno Oktober 18 (popravljeno) Ker rad tudi končam kar začnem, tudi če imam samo še 3 ali 4 "sledilce", bom objavil tudi to. Včeraj zvečer sta se moja draga in najina hčer "skupaj usedli za računalnik" in še onidve iskale najkrajšo čakalno dobo za moj pregled pri urologu, in ker sta bile v tem boljše od mene, sta jo tudi našli in moja draga je danes poslala skenirano napotnico od "moje" Idrijskezdr zdrevnice, jaz pa sem enkrat dopoldne sprej2l SMS sporočilo, da sem naročen že v ponedeljejk dopoldne, seveda s praznim trebuhom, kar zame pomeni v ponedeljek zjutaj sam , ali pa še tega ne. Ta recept mi je deloval do MRI v Celju in upam da bo deloval rudi v ponedeljek. Upam da je fotografija prava, ker mi jo je ponudil Google, po tem ko sem v njega vpisal naslov, na katerega se moram v ponedeljek pripeljati. Kdo me bo peljal? Popravljeno Oktober 18. Popravil RobiRoberto
franc Objavljeno Oktober 18 Opozori Objavljeno Oktober 18 Robi, verjetno so ti poslali "navodila" ? Jaz na tvojem mestu ne bi pil nič razen vode, pa še te ne preveč. lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18 Opozori Objavljeno Oktober 18 Kakor sem napisal, bom "iz izkušenj" pred odhodom od doma popil samo eno brez dodatkov, da med prevozom slučajno "ne omedlim". Mehur se mi bo praznil ponoči, ker se ponavadi zbudim 3 X ali 4 X, da ga morem izprazniti v WC-ju. Ravno zaradi tega mi je zdravnica napisala napotnico k urologu, že drugič v mojem življenju.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19 Opozori Objavljeno Oktober 19 Jutri še "samo" 25 kilometrov do Idrijske Bele ter nazaj domov na kofe in ta teden bo zame rešen. markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20 Opozori Objavljeno Oktober 20 Sport Tracker ima verjetno v nedeljo lahko prost dan, jaz ga pa ne morem imeti, ker si moram tudi v nedeljo prislužiti dopoldansko , odlično nedeljsko kosilo ... ... in tudi po kosilu. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21 Opozori Objavljeno Oktober 21 Danes dopoldne namensko enaka vožnja s kolesom kakor včeraj in tokrat me Sport Tracker ni pustil na cedilu. Koliko časa še s kolesom, ker letos si res ne želim več v Bolnišnico Šempeter zaradi pljučnice? markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22 Opozori Objavljeno Oktober 22 (popravljeno) Danes nisem imel namen piti kofeta v Cerknu, zato s seboj nisem vzel denarnice, oziroma nahrbtnika v katerem je, zato v Cerknu res nisem pil kofeta, tudi če je bilo danes pri Štruklju pri katerem še nisem pil kofet, danes končno odprto, jaz pa brez denarnice. Alora, "ponovi današnjo vajo" v bližnji prihodnosti, takrat obvezno z denarnico !!! Popravljeno Oktober 22. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23 Opozori Objavljeno Oktober 23 Ta vikend bo na ledeniku Solden v Avstriji otvoritev smučarske sezone 2024 / 2025 v alpskem smučanju. V soboto ženski veleslalom in v nedeljo še moški veleslalom. DEJMO NAŠI IN NAŠE. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Z današnjim vremenom sta zadovoljna moj software in Karma, kateri bom cel dan delal družbo, manj zadovoljen je pa moj software, kateri je itak redkokdaj s čim zadovoljen ... Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 62 zaradi mojega rojstnega datuma, 31 zaradi moje želje, in 15 zaradi mojega početja ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Misel dneva in Lepe footke brez brez motorjev na enem mestu skupaj ... markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 Ker sem že pozabil (ITAK), ali bom moral moj "stroj" (skuter) peljati naslednjo pomlad tudi na tehnični pregled, ali bom lahko samo podaljšal njegovo registracijo brez tehničnega pregleda (vsaki dve leti), sem se odločil, da če mu bom regisracijo lahko podaljšal brez tehničnega pregleda jo bom z veseljem, če bo pa potreben tudi tehničen pregled, potem ga bom verjetno "odjavil iz prometa", ker se zaradi stalnih težav z njim, ITAK nič ne vozim z njim ...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24 Opozori Objavljeno Oktober 24 "Bilo kako bilo", še enkrat bom skuter poizkusil zagnati in potem iz njega odstraniti njegov akumulator, kateri je še vedno prvi, s katerim sem ga pred že kar nekaj leti kupil.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25 Opozori Objavljeno Oktober 25 (popravljeno) Danes sem se namenil s piciklom prevoziti 30 kilometrov, kolikor sem jih tudi prevozil, vendar sem zopet ostal brez Sport Trackerjevega "zapisa", zakaj pa vedo samo "višje sile" ... Popravljeno Oktober 25. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26 Opozori Objavljeno Oktober 26 ARSO METEO: danes bo na zahodu še nekaj dežja / , na vzhodu pa bo jasno. Jutri bo zjutraj megleno, čez dan povečini sončno. markII 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28 Opozori Objavljeno Oktober 28 Nič nem morem "zadržati zase", česar je seveda najbolj vesla moja draga. Zaradi mojih težav s "scanjem" (tudi ponoči trikrat do štirikrat), sta mi moja Hčerka in Moja draga priskrbeli uro pregleda na Medur zasebni kliniki v Ljubljani, in zdravnik je najprej še enkrat otipal mojo prostato "od zadaj" in tudi on ni občutil nebenega znaka njenega povečanja, nato pa je sledil še moj pričakovan pregled mehurja s "sondo" skozi mojega "lulčka", in zdravnik je ugotovil , da tudi z mojim sečevodom" in mehurjem "znotraj" ni nič narobe, zato mi je poleg izvida, kateri bo prišel po pošti čez nekaj dni, napisal tudi napotnico za "mojo", leta 2.009 / 2.100 URI Sočo, zaradi okrevanje po moji prometni nesreči, 5 mesecev trajajočim okrevanjem, sedaj zaradi tega, ker so moje težave s "scanjem", zelo verjetno posledica poškodbe mojih "norih" poškodovanih možganov. HVALA Vsem, kkateri še spremljate moje glupe objave na tem forumu. Joker in markII 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se