RobiRoberto Objavljeno Oktober 29 Deli Objavljeno Oktober 29 <<< >>> VS800, markII in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30 Deli Objavljeno Oktober 30 Danes po zajtrku na bicikl (ITAK), prevoziti 25 km ali 50 km (???), in ker sem že včeraj zvečer "splaniral" v Google Zemljevidih 50 km, sem jih danes dopoldne tudi prevozil. Joker in markII 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 14:08 Deli Objavljeno četrtek ob 14:08 Danes dopoldne sem se reformiraj. Včeraj 50 kilometrov, danes 40 , brez kofeta v Cerknu , ker varčujem solde za nov traktor. Joker in markII 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno petek ob 14:19 Deli Objavljeno petek ob 14:19 V sredo 50 km, včeraj 40 km, zato je bilo danes na vrsti 30 km. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 13:52 Deli Objavljeno soboto ob 13:52 (popravljeno) Danes sem se z biciklom odpeljal fotografirati kapelico ob cesti iz Idrijske Bele proti Klavžam na Idrijci, ker se ne spomnim če sem bil letos sploh kdaj pri tej kapelici, nato sem svojo vožnjo še "malo podaljšal" do cestnega obvestila, če je je dostop do Klavž na Idrijci iz Idrijske Bele že mogoč zaradi udora na tej cesti, in ne verjamem da bo po tej cesti dostop z vozili kdaj še mogoč, ker zaradi udora manjka preeecej materiala. Dostop do Klavž na Idrici je sicer še vedno mogoč, vendar s ceste Idrija / Vojsko. Popravljeno soboto ob 13:57. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 14:02 Deli Objavljeno nedeljo ob 14:02 Danes je NEdelja, in še vedno dovolj toplo, da bi bil greh, če bi celo nedeljsko dopoldne preživel doma na kavču in opoldne pojedel odlično nedeljsko kosilo, brez da bi že porabil včerašnega. Še vedno znam s kolesom prevoziti samo 25 kilometrov , če se za to dovolj potrudim. žžžžžžžžžžžžžž Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 14:38 Deli Objavljeno nedeljo ob 14:38 Bratranca. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 12:04 Deli Objavljeno včeraj ob 12:04 (popravljeno) Ker se temperatra niža, sem danes dopoldne iz mojega skuterja odstranil njegov akumulator in ga odnesel na toplo v delavnico, kjer bo "varno prezimil" na toplem. Skuter sem želel pred odstranitvijo še enkrat "vžgati", vendar mi to ni uspelo, ker se je akumuulator prej izpraznil, ker ga letos s svojo vožnjo s skuterjem nisem nič "dopolnjeval". Vprašanje za "štromarje": ali bi bilo za akumulator "zdravo", da ga dopolnim čimprej, in ne bi čakal do spomladi pred tehničnim pregledom, če bomskuter sploh še registrira, ker letos z njim nisem prevozil niti 10 kilometrov. Popravljeno včeraj ob 12:09. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno včeraj ob 16:45 Deli Objavljeno včeraj ob 16:45 Robi, čimpej ga napolni in pospravi na polico. Skladiščiti prazen akumulator je lahko konec zanj. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 14 urami Deli Objavljeno pred 14 urami (popravljeno) Raza HVALA za tvoj nasvet. Takoj po "obdelavi" današnjih novih prispevkov, se bom "preselil" v delanico in akumulator priključiil na polnilec. Od leta 2008 do danes. Kaj me še čaka ??? Čajka me vsakodnevno stopnjevanje, "štala doma", ker nimam nikogar s komer bi se lahko pogovoril, zato tudi objavljam na tem forumu, vsaj dokler me negdo ne bo začel "tlačiti dol", kakor to počne moja draga (bilo pa prošlo). Popravljeno pred 14 urami. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 11 urami Deli Objavljeno pred 11 urami Raza HVALA za tvoj nasvet, ki sem ga tudi upošteval, tako da sem si s tem prislužil tudi današnja dopodansko kofe. Pred polnjenjem sem želel še izmeriti sedanjo napetost akumulatorja, vendar tam kjer sta bila včasih oba moja "inštrumenta" ni bilo več nobenega. Hčerkin mož .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 5 urami Deli Objavljeno pred 5 urami Dokler mi bojo zunanje temperature, moje zdravje in moj telešček to še omogočali ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se