RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 14:19 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 14:19 Tokovne klešče sem uporabljal v modelarstvu, pri elektro modelih (jadralna letala s "pomožnem motorjem"), da sem med delovanjem motorja lahko izmeril njegov tok porabe, in s tem videl, ali sem uporabil pravilni propeler, ali bi moral uporabiti manjšega, zaradi prevelikega toka delovanja motorja, zaradi česar bi lahko "pregorel" modelov "elektroski regler" (regulator hitrosti), ki ima v svojih podatkih naveden tudi njagov maksimalni tok v delovanju. Slash13 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 14:49 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 14:49 Moja zgornja fotografija je bila posneta na modelarski stezi v Lijaku pri Novi Gorici (pod jadralno padalskim vzletiščem, in vedel sem da nisem fotografiran z mojim Poldetom Mk.3 (Mk. 3 pomeni tretji izbolšan podoben model) zato sem se na Modelarskem forumu bolj potrdil in uspelo mi je najti pravilno fotoografijo Podeta Mk. 3, fotografiranega na "panku" v moji nekdanji delavnici. Poldeta mi je uspelo celo prodati, vendar ker smo Sloveci taki kakršni smo, nisem od kupca dobil "nobene povratne informacije", vendar kupcu vseeno želim, da bi mu Piolde služil tako dobro kakor meni, dokler sem še letel z njim. Slash13 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 14:06 Opozori Objavljeno torek ob 14:06 Lažje mi je vrteti pedala na kolesu in fotografirati, kakor napisati nekaj besed v objavi. VS800 1
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 13:31 Opozori Objavljeno sredo ob 13:31 Kud plovi ovaj brod, kud ljude odnosi I dali itko zna šta mores sprema Kud vodi ovaj put, kojim smo skrenuli Od svega samo znam, povratka nema. VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:57 Opozori Objavljeno včeraj ob 13:57 (popravljeno) Jutri bo cesta "Marof" - Spodnja Idrija dokončno asfaltirana in brez dveh delujočih semaforjev (izmenično proti Spodnji Idriji in v obratno smer proti "Marofu). Za okusno kosilo se je vredno potruditi. Popravljeno včeraj ob 14:04. Popravil RobiRoberto Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami Danes, kakor vsak dan, sem se zopet zbudil zgodaj in se s kolesom od doma zopet odpeljal prezgodaj, ker če bi se odpeljal takrat ko sem se že vrnil domov, bi bilo že kar nekaj stopinj več. Sport Tracker me je zopet "pustil na cedilu, ker mu verjetno GSM signal med vožnjo proti Idrijski Beli in nazaj proti Podrateji verjetno na ustreza najbolj, zato sem si, zato ker sem Mona, pomagal z Google zemljevidi. Roberto Mona ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se