RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 09:48 Objavljeno ponedeljek ob 09:48 Danes bi prehodil še dva kilometra več kakor v soboto (13 / 15), ČE BI mi to dovoili moji nogi, za kateri je to še "prezgodaj" in rabita še kakšen dan počitka več, toda sedaj sem se spomnil, da take hoje kakor v soboto (13 km) ne bom ponavljal ali celo presegal več ... Če bo "dolgoročno" komu dolgčas po mojih novih objavah, se opravičujem, zato ODPEDE ... Danes na sporedu ni nobenega prenosa aklpskega ali skandinavskega (?) smučanja (skoki) ... 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 08:54 Objavljeno torek ob 08:54 Če svojih neumnosti ne bi fotografiral, urejal teh fotografi in pil kofeta, kaj bi sploh še lahko počel ??? Danes zopet URI Soča, delovna terapija, od zrna do kofeta. V četrtek (?) kvalifikacije smučarski poletov v Obersdorfu. Ob 10.25 in prva vožnja današnjega ženskega veleslaloma iz Kronplatza, na kavču, v Karmini družbi.
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 13:34 Objavljeno sredo ob 13:34 JuHuHu, forum se je zopet prebudil. Roberto Foto Umetnik. Včeraj zjutraj fotografiral, razen "vremena", dopoldne in popoldne urejal mojo fotografijo s pomočjo programa GIMP 2.0. Danes sem dodal še vreme in mojo ljubico. 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 10:00 Objavljeno včeraj ob 10:00 Tako se se že prej odločil, danes sem s skuterja samo odstranil registrsko tablico katero bom v prihodnjih dneh vrnil v bližnjo avto Krka, kjer sem jo pred ? leti tudi dobil. Tako sem se odločil predvsem zaradi tega, ker je "moj kitajc" zelo nesiguren, in sem z njim imal že kar nekaj večjih težav (tudi "zaribal" mi je že", sicer bi bil za vožnjo do Idrijske bele najbrž še dober, toda v Belo se rajši peljem s kolesom. Pozabil sem pogledati število prevoženih kilometrov na njegovem števcu, mislim pa, da sem z njim prevozil nekje od 11.000 - 12.000 kilometrov, v devetih letih. Tudi "na kavalete" ga že težko spravim, ker nimam več nobene moči. Ugodno prodam, registracija velja še do aprila. Jutri Oberstdorf s kavča, v Karmini družbi.
franc Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Robi tablice ti (še) ni potrebno vračati. Za mopede te začnejo "preganjati" šele po dveh letih, če si slučajno premisliš. lp 1
RobiRoberto Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) Včeraj sem se spomnil da imam na skuterju še dve uporabni stvari, ter ju danes odstranil iz skuterjevga kovčka, tako da sva sedaj skuter in jaz pripravljena za Dinos, ko bo ta pobiral "kosovni odpad". Spotjo sem še preveril število prevoženih kilometrov na skuterjevem števcu in ugotovil, da je na njem zabeleženo skoraj 3.000 km več kakor sem misliil. 15.477 km : 9 let : 1.700 km / leto. Popravljeno pred 8 urami. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami "Zvezda dneva" - Poljski Fiat 126 Rally ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se