franc Objavljeno četrtek ob 14:01 Objavljeno četrtek ob 14:01 Zakaj pa bi se ga znebil? Mislim, da ti je boljša (bolj preprosta) možnost, da ga uporabljaš. Tudi jaz nisem bil navdušen nad "pametnimi telefoni" , ampak enostavno nimaš druge izbire, če hočeš kaj več kot telefonirati. lp
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 14:29 Objavljeno četrtek ob 14:29 Znebil bi se ga zato, ker si ša vedno želim "moj stari dobriW" windows 3.1 koledar. To se mi večkrat pojavi po vklopu računalnika, veendar ne vedno.
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 06:49 Objavljeno včeraj ob 06:49 Danes ob 10.25 na TV Slo 1. vožnja ženskega veleslaloma iz Sestriera. Hop hop Vreni. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 08:08 Objavljeno včeraj ob 08:08 Moja draga je "kmečko kislo zelje" skuhala že včeraj zvečer, da se bo do današnjega kosila "še malo uležalo", jaz pa upam da je v hladilniku tudi kakšen mesni dodatek, za povečanje naše moči. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 12:16 Objavljeno včeraj ob 12:16 Še vedno ne vem če bo danes poleg zelja tudi kakšno pojačanje ... Danes je moj zet delal od doma, zato sem mu kmalu po zajtrku zatežil z mojim računalnikom, in ko je imel v svojem službenem delu malo premora, je prišel k meni, in jaz sem mu razložil kaj želim da bi zginilo z mojega računalniškega zaslona in kaj naj bi se na njemu pojavilo, in to je moj zet uredil v nekaj minutah, jaz pa sem že naredil prvi poizkus delovanja, "koledar sporočilo" jutri, takoj ko bom vklopil računalnik.
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:42 Objavljeno včeraj ob 14:42 Danes za kosilo poleg odličnega včeraj pripravljenega "kmečkega zelja" ni bilo niti klobase, niti pečenice in niti krvavice, ampak je bila odlična ocvirkovica, katero je dopoldne spekla moja Hči. 1
RobiRoberto Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Zahvaljujoč mojemu Zetu in moji večni želji "vse novo takoj" sem zopet "v koraku s časom" ker je moj včerašnji "test" uspel. "V koraku s časom" so tudi vse nove stvari bolj zapletene, ampak zaradi tega tudi več nudijo in omogoćaja. Karma se carta ob mojem desnem stegnu. Danes bo pester TV športni dan. 09.55 smuk moški / Crans Montana 10.55 še en ženski veleslalom Sestrriere 11.55 skoki ženske Hinzenbach
RobiRoberto Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Ker sem večni nezadovoljnež s seboj in z vsem kar naredim , sem dnevno nastavitev v "namiznem koledarju" mojega računalnika ravnokar spremnil v tedensko nastanitev, da bom že v ponedeljek lahko videl, kaj me čaka v petek. Krof iz Lidla (odličen) ravnokar, seveda ob štirih popoldne brez .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se