RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 07:25 Objavljeno včeraj ob 07:25 Danes na TV Slo 2 ob 10.25 ženski smuk Kvitjefell, 13.30 Svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki iz Trondheima, srednja skakalnica. Doma imam vse pod kontrolo, ker sva s Karmo sama. Moji draga, katera je velik samozvani zdravstveni strokovnjak, meni da ni potrebe po tem da bi me še enkrat peljala v Lhjubljano k urologu kateri me je poslal na dodatno preizkavo na URI Soča, verjetno zaradi tega, ker se me ji ne ljubi še enkrat peljati ...
RobiRoberto Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami (popravljeno) Danes ob 7.45 Karma WC (lulala in kakala ) , ob 8.00 fruštik in , ob 9.25 prva vožnja mošku veleslalom Kranjska gora, 12.25 druga vožnja, 18.55 nordijsko smučanje svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki ekipno Trondheim, 20.15 nordijsko smučanje moški srednja skakalnica Trondheim kvalifikacije. Verjetno bom kar nekaj teh tekem moral gledati kar na računalniku, ker je televizor že sedaj okupirala Vnukinja z Živžavom ... ž Popravljeno pred 7 urami. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Današnji drugi tek veleslaloma v Kranjski gori se je začel ob 12,45, istočasno kot naše danešnje odlično kosilo, tako da sem TV vklučil ob 13.00, in gledal prenos od dvanajsto uvrščenega tekmovalca iz prve vožnje, do deveto uvrščenega Žana iz prve vožnje, ki si je z svojo drugo vožnjo pokvaril uvrstitev iz prve vožnje, vendar še ne vem na katero mesto, končnih rezultatov pa z Googlom še nisem preveril, kar sem naredil pravkar, bil je na šestnajstem mestu. Pozneje popoldne žensko ekipno tekmovanje v Trndheimu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se