RobiRoberto Objavljeno petek ob 07:25 Objavljeno petek ob 07:25 Danes na TV Slo 2 ob 10.25 ženski smuk Kvitjefell, 13.30 Svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki iz Trondheima, srednja skakalnica. Doma imam vse pod kontrolo, ker sva s Karmo sama. Moji draga, katera je velik samozvani zdravstveni strokovnjak, meni da ni potrebe po tem da bi me še enkrat peljala v Lhjubljano k urologu kateri me je poslal na dodatno preizkavo na URI Soča, verjetno zaradi tega, ker se me ji ne ljubi še enkrat peljati ...
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 08:07 Objavljeno soboto ob 08:07 (popravljeno) Danes ob 7.45 Karma WC (lulala in kakala ) , ob 8.00 fruštik in , ob 9.25 prva vožnja mošku veleslalom Kranjska gora, 12.25 druga vožnja, 18.55 nordijsko smučanje svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki ekipno Trondheim, 20.15 nordijsko smučanje moški srednja skakalnica Trondheim kvalifikacije. Verjetno bom kar nekaj teh tekem moral gledati kar na računalniku, ker je televizor že sedaj okupirala Vnukinja z Živžavom ... ž Popravljeno soboto ob 08:07. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 12:40 Objavljeno soboto ob 12:40 Današnji drugi tek veleslaloma v Kranjski gori se je začel ob 12,45, istočasno kot naše danešnje odlično kosilo, tako da sem TV vklučil ob 13.00, in gledal prenos od dvanajsto uvrščenega tekmovalca iz prve vožnje, do deveto uvrščenega Žana iz prve vožnje, ki si je z svojo drugo vožnjo pokvaril uvrstitev iz prve vožnje, vendar še ne vem na katero mesto, končnih rezultatov pa z Googlom še nisem preveril, kar sem naredil pravkar, bil je na šestnajstem mestu. Pozneje popoldne žensko ekipno tekmovanje v Trndheimu.
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 07:07 Objavljeno včeraj ob 07:07 9.25 slalom 1. vožnja Kranjska Gora 10.25 ženski superveleslalom Kvitfeel 12.00 slalom Kranjska Gora 2. vožnja 16.30 moški smučarski skoki svetovno prvenstvo Trondheim Karma je lulala in kakala. TV + Kofe = ne bo mi dolgčas
Joker Objavljeno včeraj ob 09:11 Objavljeno včeraj ob 09:11 (popravljeno) @RobiRoberto, Moto GP si zamudil. Glej, da ne boš popoldne še MX GP! Popravljeno včeraj ob 09:12. Popravil Joker 1
RobiRoberto Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami Moto GP bi rad gledal, če bi vedekl kje. Danes je "moj TV smučarski dan". Še pol ure do začetka prenosa drugega teka današnjega moškega slaloma iz Kranjske gore.
RobiRoberto Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami Ali mogoče kdo ve, kje na Gorenjskem (?) se nahaja to jezero in kako se imenuje (Google (Google Maps in moj spomin sta me je pustil na cedilu), kjer smo se ustavili ko smo se "menda" vračali nekje iz Avstrije, road 96 "menda". Jaz sem prispeval samo fotografijio, ostali podatki so pa "rekla / kazala" (na fotografiji desna).
Joker Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami pred 23 minutami, RobiRoberto pravi: Moto GP bi rad gledal, če bi vedekl kje A kanal...
RobiRoberto Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Moja draga in najina hčerka - iz kuhinje prijetno diši po flancatih - upam da bojo kmalu za jesti ... 1
dore Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 8 urami, RobiRoberto pravi: Ali mogoče kdo ve, kje na Gorenjskem (?) se nahaja to jezero in kako se imenuje (Google (Google Maps in moj spomin sta me je pustil na cedilu), kjer smo se ustavili ko smo se "menda" vračali nekje iz Avstrije, road 96 "menda". Jaz sem prispeval samo fotografijio, ostali podatki so pa "rekla / kazala" (na fotografiji desna). Jezersko, mislim, da Planšarsko jezero 1
Supertech Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) Teh klopc na Jezerskem še nekaj časa ne bo, ker so podrli stare objekte in delajo nove, baje bo nek hotel al nekaj takega, sem bil včeraj na tistem koncu.. Popravljeno pred 2 urami. Popravil Supertech 1
RobiRoberto Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Flancati preizkušeni včeraj popoldne, včeraj zveče, danes zjutraj in še vedno sta v kuhinji polni dve "veliki posodi za solato). V Lidlu je vsak ponedeljek nekaj novega (TV reklama). V Idriji so Lidl onemogočili Merkator, Spar, Eurospin, ... Danes sem se zbudil utrujen kakor skoraj vsak dan , tokrat od gledanja TV prenosov alpskega in nordijskega smučanja od četrtka dopoldne do včeraj zvečer. Napovedane popoldanske temperature so že kar ugodne, tako da bom, ko se mi bo ljubilo, lahko preikusil, če moji taci še zmoreta 5 kilometrov hoje do Idrije in nazaj domov na .
RobiRoberto Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Dore ("prefarc" ? ) in Supertech HVALA za namig, ker imam sedaj "to zadevo rešeno". 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se