RobiRoberto Objavljeno Februar 28 Objavljeno Februar 28 Danes na TV Slo 2 ob 10.25 ženski smuk Kvitjefell, 13.30 Svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki iz Trondheima, srednja skakalnica. Doma imam vse pod kontrolo, ker sva s Karmo sama. Moji draga, katera je velik samozvani zdravstveni strokovnjak, meni da ni potrebe po tem da bi me še enkrat peljala v Lhjubljano k urologu kateri me je poslal na dodatno preizkavo na URI Soča, verjetno zaradi tega, ker se me ji ne ljubi še enkrat peljati ...
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 08:07 Objavljeno soboto ob 08:07 (popravljeno) Danes ob 7.45 Karma WC (lulala in kakala ) , ob 8.00 fruštik in , ob 9.25 prva vožnja mošku veleslalom Kranjska gora, 12.25 druga vožnja, 18.55 nordijsko smučanje svetovno prvenstvo ženski smučarski skoki ekipno Trondheim, 20.15 nordijsko smučanje moški srednja skakalnica Trondheim kvalifikacije. Verjetno bom kar nekaj teh tekem moral gledati kar na računalniku, ker je televizor že sedaj okupirala Vnukinja z Živžavom ... ž Popravljeno soboto ob 08:07. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 12:40 Objavljeno soboto ob 12:40 Današnji drugi tek veleslaloma v Kranjski gori se je začel ob 12,45, istočasno kot naše danešnje odlično kosilo, tako da sem TV vklučil ob 13.00, in gledal prenos od dvanajsto uvrščenega tekmovalca iz prve vožnje, do deveto uvrščenega Žana iz prve vožnje, ki si je z svojo drugo vožnjo pokvaril uvrstitev iz prve vožnje, vendar še ne vem na katero mesto, končnih rezultatov pa z Googlom še nisem preveril, kar sem naredil pravkar, bil je na šestnajstem mestu. Pozneje popoldne žensko ekipno tekmovanje v Trndheimu.
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 07:07 Objavljeno nedeljo ob 07:07 9.25 slalom 1. vožnja Kranjska Gora 10.25 ženski superveleslalom Kvitfeel 12.00 slalom Kranjska Gora 2. vožnja 16.30 moški smučarski skoki svetovno prvenstvo Trondheim Karma je lulala in kakala. TV + Kofe = ne bo mi dolgčas
Joker Objavljeno nedeljo ob 09:11 Objavljeno nedeljo ob 09:11 (popravljeno) @RobiRoberto, Moto GP si zamudil. Glej, da ne boš popoldne še MX GP! Popravljeno nedeljo ob 09:12. Popravil Joker 1
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 10:32 Objavljeno nedeljo ob 10:32 Moto GP bi rad gledal, če bi vedekl kje. Danes je "moj TV smučarski dan". Še pol ure do začetka prenosa drugega teka današnjega moškega slaloma iz Kranjske gore.
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 10:53 Objavljeno nedeljo ob 10:53 Ali mogoče kdo ve, kje na Gorenjskem (?) se nahaja to jezero in kako se imenuje (Google (Google Maps in moj spomin sta me je pustil na cedilu), kjer smo se ustavili ko smo se "menda" vračali nekje iz Avstrije, road 96 "menda". Jaz sem prispeval samo fotografijio, ostali podatki so pa "rekla / kazala" (na fotografiji desna).
Joker Objavljeno nedeljo ob 10:57 Objavljeno nedeljo ob 10:57 pred 23 minutami, RobiRoberto pravi: Moto GP bi rad gledal, če bi vedekl kje A kanal...
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 13:00 Objavljeno nedeljo ob 13:00 Moja draga in najina hčerka - iz kuhinje prijetno diši po flancatih - upam da bojo kmalu za jesti ... 1
dore Objavljeno nedeljo ob 19:35 Objavljeno nedeljo ob 19:35 pred 8 urami, RobiRoberto pravi: Ali mogoče kdo ve, kje na Gorenjskem (?) se nahaja to jezero in kako se imenuje (Google (Google Maps in moj spomin sta me je pustil na cedilu), kjer smo se ustavili ko smo se "menda" vračali nekje iz Avstrije, road 96 "menda". Jaz sem prispeval samo fotografijio, ostali podatki so pa "rekla / kazala" (na fotografiji desna). Jezersko, mislim, da Planšarsko jezero 1
Supertech Objavljeno ponedeljek ob 06:45 Objavljeno ponedeljek ob 06:45 (popravljeno) Teh klopc na Jezerskem še nekaj časa ne bo, ker so podrli stare objekte in delajo nove, baje bo nek hotel al nekaj takega, sem bil včeraj na tistem koncu.. Popravljeno ponedeljek ob 06:47. Popravil Supertech 1
RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 07:44 Objavljeno ponedeljek ob 07:44 Flancati preizkušeni včeraj popoldne, včeraj zveče, danes zjutraj in še vedno sta v kuhinji polni dve "veliki posodi za solato). V Lidlu je vsak ponedeljek nekaj novega (TV reklama). V Idriji so Lidl onemogočili Merkator, Spar, Eurospin, ... Danes sem se zbudil utrujen kakor skoraj vsak dan , tokrat od gledanja TV prenosov alpskega in nordijskega smučanja od četrtka dopoldne do včeraj zvečer. Napovedane popoldanske temperature so že kar ugodne, tako da bom, ko se mi bo ljubilo, lahko preikusil, če moji taci še zmoreta 5 kilometrov hoje do Idrije in nazaj domov na . 1
RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 07:56 Objavljeno ponedeljek ob 07:56 Dore ("prefarc" ? ) in Supertech HVALA za namig, ker imam sedaj "to zadevo rešeno". 2
RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 10:16 Objavljeno ponedeljek ob 10:16 Zdaj pa vem (moj dolgoročni spomin + moja kronična radovednost ) zakej smo se peljali čez Jezersku, zato ker je "na drugi strani" Celovec v katerem je izpostava Louisa, samo tega se pa ne spolnem več, kaj sva si z mojo drago v Louisu kupila. ??? 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 10:33 Objavljeno torek ob 10:33 Pri meni tudi danes nič novega kakor ponavadi , razen ene malenkosti. Program GIMP 2.10 za urejanje fotografij uporabljam že kar precej časa, in ker se mi je med uporabo že večkrat ustavil, in ne samo on ampak kar cel računalnik, tako da sem moral težavo rešiti s tipko OFF / ON, da se je računalnik zopet zbudil , zato sem z mojim prjatlom Googlom preveril če obstaja že kakšna novejša bolj stabilna različica z manj "hrošči" , in ugotovil, da obstaja že verzija 3.0, za katero sem prebral tudi da so v njej odpravili skoraj vse hrošče , tako da sem danes dopoldne zbrakl toliko poguma da sem verzijo 3.0 namestil na svoj računalnik, in pri tem ugotovil, da je bil moj strah pred "kaj bo pa sedaj" čisto neupravičen, ker različica 3.0 ni "povozila" različice 2.10, ampak imam sedaj na mojem računalniku "kavč legendi" kar obe delujoči verziji, in verzija 3.0 se tudi "na pogled" ne razlikuje prav veliko odd verzije 2.10. Nekaj današnjih PrtSc sem že uredil z novo verzijo 3.0 in upam da bom to naredil tudi s kakšno mojo prihodnjo fotografijo, če bom sploh še kaj fotografiral in objavljal. 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 14:58 Objavljeno torek ob 14:58 Zmeraj najdem kaj, da se ne morem "izolirat". V programu za urejanje fotografij GIMP 2.10 sem na fotografijah uporabljal meni sedaj meni že neznano pisavo (naziv), katere med vsem možnimi pisavami v GIMP 3.0 nisem nikakor mogel najti med vekliko možnimi pisavami, zato sem "malo preizkušal" in kar kmalu našel ter se tudi odločil, da jo bom bom na fotografijah uporabljal, pisavo ARIAL BOLD. Seveda ima tudi program GIMP 3.0 svoje težave , in prva na katero sem prav kmalu naletel je precej časa za shranjevanje urejenih fotografij. 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 15:04 Objavljeno torek ob 15:04 Pravkar sem preveril: v programu GIMP 2.10 sem uporabljal pisavo ARIAL HEAVY.
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 08:23 Objavljeno včeraj ob 08:23 Ker sem siten (ali gdo tega še nee ve ? ), me je pri včerajšnjem prvem poizkusu urejanja GIMP 3.0 izdelka motilo to, da oba konca narisanih črt nista bila "okrogla" kakor pri GIMP 2.10, ampak sta bila "kvadratna". Sigurno je možno tudi to spremeniti, vendar bom moral še ugotoviti kako. Ker sem danes še bolj siten , sem preveril tudi katero različico programa GIMP 3.0 sem si včeraj namestil na računalnik, in ugotovil, da pr v zadnjo različico GIMO 3.0 RC3. Ker sem siten , si bom moral kmalu pripraviti današnje dopoldansko . Današnje vreme bi mi dovolilo otvoritev moje letošnje kolesarske sezone, toda nimam prev nobene želje po ponovnem obisku bolnice Šempeter zaradi pljučnicee ...
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 09:34 Objavljeno včeraj ob 09:34 Danes sem imel namen otvoriti letošnjo kolesarsko sezono tako da bi se v Cerknico odpeljal po škatlo krofov za današnje kosilo, vendar sem se premislil, ker bi mi bilo preveč vroče ...
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 10:12 Objavljeno včeraj ob 10:12 (popravljeno) Ali me je kdo pogrešal ker že pol ure nisem nič objavil? Alora, v tem grmu tiči zajec in moram ga samo še v lonec spraviti. Ugotoviti moram s katero "funkcijo" moram "ukrepati" da bojo moje ravne črte zopet "okrogle". Res je težko življenje, če si tako tečen sam do sebe kakor jaz, toda če ne bi počel ničesar "za svoj um", bi bilo moje življenje še težje . Danes popoldne ob 15.30 SP nordijskih disciplin, smučarski skoki mešane ekipe. Popravljeno včeraj ob 10:12. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 12:18 Objavljeno včeraj ob 12:18 V Cerknici sem s kolesom (90 km) na kofetu že bil, in zaenkrat še ne čutim potrebe da bi bil še enkrat, zato sem v programu raziskal zakaj sta zaključka vseh mojih narisanih črt kvadratna in ne okrogla, in pri nastavitvah v programu ugotovil, da ima "kvadraten" zaključek le svinčnik, "okroglega" pa čopič ... Sedaj imam obe "malenkosti" (pisva in "črte"), kateri poleg zmanjševanje "resolucije" (iz 4.??? x ???? na 800 x 600) uporabljam za objavo na družabnih omrežjih. Kaj bo danes za kosilo ???
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:44 Objavljeno včeraj ob 13:44 (popravljeno) "Zapiram štacuno" GIMP 2.10 : GIMP 3.00 !!! Popravljeno včeraj ob 13:44. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Današnji zajtrk: šalica tolega mleka + krof + kofe = JuHuHu. Ker sem imel na namizju mojega "na kavču stacioniranega" prenosnika Lenovo ideapad 320 toliko nepotrebne navlake, me je to tako jezilo, da sem namizjje počistil, tako da je sedaj zopet tako kakor mora biti. TV SLO 2 16.50 Nordijsko smučanje - Svetovno prvenstvo smučarski skoki (M) ekipna tekma prenos iz Trondheima.
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) Po kosilu z balkona, na balkonu in sedaj po še s kavča za računalnikom. Še 2 ure in pol do začetka današnjega prenosa nordijskega smučanja, svetovno prvenstvo Trondheimu, smučarski skoki Moški, ekipna tekma. Kako bojo opravili brez Nike ??? Popravljeno pred 2 urami. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se