franc Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Sem potem malo Googlal. Digitalci so preteklost (telefoni so jih povozili) . Lahko kupiš edino profi izvedbe za kakšne internetne vplivneže, za par 100 € (okoli 1000€) ali pa kitajčka za par 10€. Če hočeš kompaktni digitalni fotoaparat, je nekaj takega kot da iščeš VHS rekorder (mogoče imajo še kje kakšno staro zalogo) . Kaj je narobe s tvojim telefonom? Če ga rabiš samo za slikanje lahko najdeš kakšnega s počenim ekranom za par evrov ali zastonj. Dela boljše slike kot poceni fotoaparat, pa še škoda ga ni. lp 1 1
RobiRoberto Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) Verjetno mi ne boste verjeli, da mi je željeni nov fotoaparet Canon XSUS 185 uspelo kupiti v sosednjem Eurospinu. Kofe in "On" fotografirana s telefonom. Popravljeno pred 8 urami. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Moj Kavč TV šport ta teden: Četrtek 10.55 Ženski smuk, prenos iz La Thulia Četrtek 12.55 Ženski smučarski skoki, prenos iz Osla Četrtek 16.55 Moški smučarski skoki, prenos iz Osla Petek 10.55 Ženski super veleslalom, prenos iz La Thuila Petek 16.55 Smučarski poletei (kvalifikacije), prenos iz Vikersunda Sobota 09.25 Moški veleslalom, prenos iz Hafjella Sobota 10.35 Smučarski poleti (Ženske), prenos iz Vikersunda Sobota 16.55 Smučarski poleti (Moški) prenos iz Vikersunda Nedelja 09.25 Moški slalom, prenos iz Hafjella Nedelja 10.35 Smučarski poleti (Ženske), prenos iz Vikersunda Nedelja 16.30 Smučarski poleti (Moški), prenos iz Vikersunda. Upam da mi je uspelo vse discipline, datume in ure pravilno prepisati s spletnega TV programa. Dopovdansko sem že spiv ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se