Joker Objavljeno včeraj ob 11:20 Objavljeno včeraj ob 11:20 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: To me moti pri mojem "pametnejšem od mene", zato ker ga moram med fotografiranjem držati samo z eno roko, ker moram drugo (en prst) uporabiti za pritisk na "sprožilec", in so zato fotografije preecej neostre, ker sem preveč NEMIREN. Običajno ima pri Samsungovih telefonih gumb za nastavljanje glasnosti ob uporabi fotoaparata funkcijo sprožilca. Poskusi. Druga možnost pa je premik "gumba" za proženje nekam drugam na zaslon, kamor ti je bolj priročno. Glej video...
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:03 Objavljeno včeraj ob 14:03 Joker HVALA za predlog glede "gumba" na telefonu za spročilec fotoaparata, in tudi sam sem že pomislil na to, ker sem na TV videl, da so gledalci poletov v Vikersundo na svojih pametnih telefonov fotografirali tekmovalce s pritidkom nekam na ohišje telefona, vendar do sedaj ""še nisem imel časa" , da bi to preizkusil tudi na svojem "pametnej šem od mene" ... Upam da sem na Internetu našel pravo fotografijo, ker je moj "pametnejš od mene" predaleč (cca 0,75 m), da bi to najprej preveril na njemu. To moram preveriti do začetka letošnje Planice, da bom tudi jaz lahko šel fotografirati skauce ... V mojem današnjem kosilu je bila sigurna kakšna kapljica alkota, kar meni več kot zadošča, da sem še malo bolj zmešan kakor ponavadi. Še nekaj me moti fri FotoSamsung. Ko sem fotografiral s Canonom, sem po vrnitvi domov en konec "kabla" vtaknil v fotoaparat, drug konec v računalnik, aktiviral prpgram Picasa 3 in fotografije so že bile na njem. Pri fonu, pa moram najprej počakati da se GoogleFoto najprej zbudijo, in šele nato lahko pridem do "svežih" in željenih fotografij. Verjetno bom po tej objavi kar izklopil računalnik, in mogoče vklopil TV, ker sem že utrujen. Moja leta, ali posledica moje prometne nesreča, ali kar obojee skupaj , ali premalo kofeta ??? 1
franc Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Nisem ravno strokovnjak za telefone (se še uvajam) . Samo kakor gledam lahko tudi v telefon vtaknes kabel in preneseš fotke, edino v nastavitvah mu moraš dopovedati, da se ne bo filal ampak prenašal datoteke. Poišči youtube za tvoj telefon, za mojega je, samo še nisem probal. Lp
RobiRoberto Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami (popravljeno) Že dolgo časa razmišljam o tem, vendar ne morem nič "pogruntati". Mislim da sem tudi že nekaj poizkušal, vendar neuspešno. Polnilni kabel ima na enem koncu vtikač v telefon, na drugem koncu pa še en USB vtikač v "vtičnico za 220 V in to mi povzroča "globoko razmišljanje". Pogrešam fotioaparat, da bi "polnilni kabel" lahko fotografiral. Popravljeno pred 9 urami. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami ECI PECI PEC, Roberto & Google sta mali zec.
RobiRoberto Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Ena fotografija s pametnejšim od mene mi je danes uspela (Bevkov vrh je pobeljen), ne vem pa katera, ali tista s pritiskom na sprožilec na telefonomem zaslonu, ali tista s pritiskom na "gumb" za uravnavanje jakosti zvoka na telefonu kakor mi je svetoval Joker , zato me čaka "ponovi vajo" samo s pritiskom na "gumb" za uravnavanje jakosti telefonovega zvoka. GoogleFoto me je zopet pustil čakati več kakor eno uro, zato bom pri "ponovi vajo" moral poizkusiti še prenos fotografij iz telefana v računalnik s pomočjo polnilnega "kabla". VSE ZA . Sprašujem za prjatla: ali kdo pozna koga ki prodaja "kompaktni" (mini) fotoaparet? Oglase takšne in drugačne sem preveril že 10 x + .
RobiRoberto Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami (popravljeno) Ker sem tak kakršen sem (kakšen ???), bom moral za kolikor tolikor soliden fotoaprat odšteti "eno polovičko € več, kakor sem mislil ... (kakšen ???) SITEN, ker mi ga je končno uspelo najti ... Seveda povezavo do njega nisem spravil med priljubljene, zato ne vem, če ga bom še enkrat našel, da bi ga lahko "predstavil" ostalim članom družine, za katere že vnaprej vem, da se z mojim nakupom ne bojo strinjali ... Povezava do fotoaparata je že med priljubljenimi, tako da sem v Google vpisal fotoaparat + 156,59 €. Bravo Roberto. Popravljeno pred 6 urami. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) Roberto iz Idrje "iz težave v težavo" brez "posrednikov" ... Popravljeno pred 5 urami. Popravil RobiRoberto
Joker Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Če imaš točno tak polnilec, kot si ga pripel na sliki, ima kabel na obeh straneh enak (USB-C) priključek. Mirno ga lahko spuliš iz polnilca. Ti pa to seveda ne bo nič koristilo, če tudi tvoj prenosnik nima USB-C vtičnice...
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Roberto iz Idrje "iz težave v težavo" brez "posrednikov" ... sumljivo malo denarja....... 1
RobiRoberto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Moja Hčerka in njen Mož mi še nista odgovorila na mail v katerem sem jima poslal fotografijo dokaj poceni fotoaparata katerega katerega sem danes našel na netu, toda ker mi je njun odgovor že znan, sem še malo preveril na Mimovrste in ugotovil, da jje naslednji "cenovni razred" že kar dobrih fotoaparatov (poiskal sem najcenejšega v ponudbi) ker precej višji od moje pokojnine, zato sem se odločil, da kar bom še fotografral, bom fotografiral kar s telefonom, le "proučiti" ga moram še bolj. PIKA !!!
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) pred 2 urami, Joker pravi: Če imaš točno tak polnilec, kot si ga pripel na sliki, ima kabel na obeh straneh enak (USB-C) priključek. Mirno ga lahko spuliš iz polnilca. Ti pa to seveda ne bo nič koristilo, če tudi tvoj prenosnik nima USB-C vtičnice... Moj polnilec kabl nima na nobeni strani USB priključka, kar sem tudi fotografiral, vendar ta fotografija iz Google Photo še ni uspela prispeti v Idrijo. "Alora" zgleda da se fotografije iz mojega Samsunga ne da prenesti na računalnik drugače kakor "samodejno" s pomočjo Google Photos. Popravljeno pred 2 urami. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se