RobiRoberto Objavljeno petek ob 10:30 Objavljeno petek ob 10:30 Ker nisem samo siten, ampak sem že zelo tečen, je EBAY.DE moje edino upanje (poleg odobritve mojih domačih in njihoveganaročila", da bom prišel do mojega željenega fotoaparata CANON IXUS 285 HD. Kako naj grem naslednji vikend s kolesom v "dolino pod Poncami" fotkat skakauce v zraku in na tleh brez dovolj dobrega fotoaparata ??? 1
RobiRoberto Objavljeno petek ob 11:03 Objavljeno petek ob 11:03 Ebay : Do sedaj cenovno najbolj ugudna ponudba zame - NOV !!! 1
RobiRoberto Objavljeno petek ob 11:33 Objavljeno petek ob 11:33 Upam, da boste imeli danes popoldne mir pred menoj ... V Google sem vpisal CANON 285 HS photos ...
RobiRoberto Objavljeno petek ob 15:56 Objavljeno petek ob 15:56 Iz "internetne moke" za 204 € ne bo dobrega kruha, ker je to licitacija za CANON IXUS 285 , kar mi je povedal moj Zet, zato je še eno moje upanje "šlo po vodi". Očitno bom mora k zdravnici po recept za zdravilo, katero mi bojo v glavi spremenilo kretnico iz dragega fotoaparat, na telefon, kateri dela odlične fotografije in ga že imam, le zame je kot fotoaparat bolj štorast ... BRAAAVOOO NIKA. Ta vikend se končuje smučarska sezona alpskih disciplin (ali pa mogoče še kakšen dan v naslednjem tednu), naslednji vikenda pa se bo končala tudi sezona nordijskih disciplin, na letalnici v Planici.
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 07:39 Objavljeno soboto ob 07:39 Danes ob 16.30 TV Slo 2 - svetovni pokal: smučarski skoki (M), prenos iz Lahtija. 1
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 08:50 Objavljeno soboto ob 08:50 Ta Minolta bi bila zame "luštna estetsko" (? - na pogled) in cenovno, toda kje bi jo dobil? "Tržišča" se mi zaenkrat še ni ljubilo "raziskati".
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 11:18 Objavljeno soboto ob 11:18 Toliko pišem in objavljam, pa nobenega všečka ne dobim več. Roberto, "tržni raziskovalec", še vedno na delu, za svojo "zadnjo plat". ?????????????????????????????????????????? 1
franc Objavljeno soboto ob 12:18 Objavljeno soboto ob 12:18 Evo všeček. Povpraševanja po hobi digitalnih fotoaparatih ni, zato tudi ni ponudbe. Kot sem že pisal, je edina realna opcija kakšen rabljen ali pa, če se greš tombolo s kitajci. Dejansko lahko dobiš celo "profi" digitalca za soliden denar (ker navdušenje splahni pa se jim ne da več vlačiti torbe in opreme,ko pa lahko fotko za "objavo" naredijo tudi s telefonom). Če na vsak način hočeš fotoaparat, si vzemi čas za kakšne foto forume in rabljene zadeve. Lp 1
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 07:28 Objavljeno nedeljo ob 07:28 (popravljeno) Hčerka mi je v mailu odgovorila, da je moj željeni fotoaparat "kitajc" in da mi ga ne bo naročila, tako da bom moral izbrati iz enege cenovnega razreda višje, ko bom dobil "poseben dodatek k moji ZPIZ miloščini. Prijetno nedeljo želim Vsem. Popravljeno nedeljo ob 07:29. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 08:25 Objavljeno nedeljo ob 08:25 Fotoaparat "en cenovni razred višje od "Kitajcev". € pomoč za nakup sprejemam osebno, v pismu ali na moj tekoči račun s pripisom SANJA ROBERTO O KORUZI. TV SLO 2 / 16.25 / Nordijsko smučanje - Svetovni pokal: smučarski skoki (M), tekma dvojic, prenos iz Lahtija.
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 09:40 Objavljeno nedeljo ob 09:40 Ponoči zmeraj pozabim na "pametnejšega od mene" - Samsung Galaxy S21 FE 5G telefon, kateri dela čudovite fotografije, tako da res ne rabim še dragega fotoaparata. Ko sem to povedal mojemu Zetu, mi je obljubil, da mi bo naročil še ovitek zanj, da bo telefon bolj zaščiten pred mojo nerodnostjo. Moja današnja dopoldanska mi je bila skuhana "pred mojimi očmi".
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 10:36 Objavljeno nedeljo ob 10:36 Sedaj "ko imam rešeno" tisto kar sem imel ves čas na dlani (telefon = zame zadovoljiv fotoaparat), se zopet lahko bolj posvetim svojim vsakodnevnim , in težavam. Ker sem "firbčen" me je seveda zanimalo, koliko me bo stal ovitek za mojega pametnejšega od mene.
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 13:17 Objavljeno nedeljo ob 13:17 Sedaj ko bom lahko s pametnejšim od mene zopet zabeležil svojo pot (Sport Tracker), se bom lahko malo s kolesom in malo z vlakom odpeljal v Bohinsko Bistrico, kjer kofeta še nisem pil, na Postajo pri Mostu na Soči se bom seveda tudi vrnil z vlakom, z nje se bom s kolesom odpeljal še do Picerije / Slaščilčarne na pico, ker je tam še nisem jedel in od tam s kolesom v zmernem tempu nazaj domov ... Danes so mi sanje dovoljene, jutri bo nov dan ... 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 08:00 Objavljeno včeraj ob 08:00 Včeraj popoldne: Bravo Lovro in Anže. Danes dopoldne in že nekaj časa Danes dopoldne in že nekaj časa: ::*** NE grem se VEČ *** KER *** se mi NE ljubi VEČ *** in tudi zmorem NE več *** V četrtek Planica. 1
RobiRoberto Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami (popravljeno) Moj pametnejši od mene je "čudež". Preden sem včeraj fotografiral Karmo na balkonu, mi je telefon padel na tla, in ko sem ga pobiral sem očitno pritisnil "na nekaj", tako da sem potem moral fotografirati "skozi njegov ekran v rikverc", kar je zelo uporabno za "selfije", ker se lahko vidiš na telefonovem "ekranu". Ker sem že pozabil kaj sem "pritisnil pri že aktiviranem fotoaparatu fotoaparatu na mojem telefonu, bom moral to takoj sedaj še enkrat poizkusiti, da si bom bolj zapomnil, seveda če mi bo še enkrat uspelo ??? Popravljeno pred 22 urami. Popravil RobiRoberto
GeeSXer Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami Pri kitajcu imaš cenejše ovitke in veeeliko njih pač moraš malo počakat na dostavo Samsung Galaxy S21 Fe Case - AliExpress
RobiRoberto Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami (popravljeno) Tudi moj Zet mi je rekel, da bo ovitek pri njemu čez nekaj dni. Jaz sem samo poiskal približno primerjavo. NE moreš falit, če veš kaj bi rad in da to res tudi obstaja (by my Dother). Zopet sem pogrešal fotoaparat, da bi lahko "dokaz" fotografiral na mojem pametnejšem od mene ("rang negdanji PC 286" ), vendar mi ga je uspelo najti z mojim najboljšim prjatlom Googlom. Pravilno, da sem se danes zjutraj tudi obril. Popravljeno pred 21 urami. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami Zopet sem moral najprej pogledati sliki, ker sem že pozabil kaj sem hotel k njima pripisati. Tak ovitek ("rezervni" - fotografiran z mojim fonom) za svoj malenkost večji telefon od mojega ima moj Zet in podobnega, ustrezne velikosti za mojega "pametnejšega od mene", je naročil tudi zame. Poreklo izdelave samo ugibam, vendar verjetno ni prav daleč od resnice.
RobiRoberto Objavljeno pred 18 urami Objavljeno pred 18 urami Potem ko bom jaz nehal objavljat, bo MS forum kmalu propadu. Zopet "raziskujem tržišče" (cena) za ovitek za pametnejšega od mene, ker danes ni nobenega TV prenosa zimskih šprtov, in se moram "nekako zaposliti" ...
RobiRoberto Objavljeno pred 32 minutami Objavljeno pred 32 minutami (popravljeno) Medtem ko čakam do bo od poševnookih prispel v Idrijo zaščitni ovitek za pametnejšega od mene, si bom privoščil še en cenejši fotoaparat, da bom lahko ta ovitek in pametnejšega od mene v njem tudi fotografiral. Včeraj je bila v našem poštnem nabiralniku tudi pošta zame, iz sosednje (100 m) Avto Krke, kjer izvejao tehnične preglede za vsa vozila, in obvestikli so me, da se moram pri njih za podaljšanje voznosti (?) mojega skuterja v javnem prometu oglasiti do 10. aprila, ko bo pretekla veljavnost mojega prometnega dovoljenja. Takoj sem pripravil vse potrebne dokumente in reegistrsko tablico, da bom do 10. aprila "odjavil "moj skuter iz prometa, ker oba nisva več sigurna za vožnjo v javnem prometu. Popravljeno pred 29 minutami. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 5 minutami Objavljeno pred 5 minutami (popravljeno) Robi: Roberto kako si kaj ? Roberto: Robi odlično kakor zmeraj. Danes ob 16.25 na TV SLO 2: Alpsko smučanja - Svetovni pokal: veleslalom (Ž), prva vožnja, prenos iz Sun Valleya. Popravljeno pred 5 minutami. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se