RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 10:12 Objavljeno nedeljo ob 10:12 Želel sem si rdeč ovitek za najpametnejšega v moji bližnji okolici, in dobikl sem črnega, kar zame ne bo problem. Nekaj minut mojega dela. Vsem mojim pomankljivostim navkljub (?), je vseeno ena dobra stvar, katera te moje pomankljivosti malo ublaži: MOJ DOMIŠLIJA !!!
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 13:42 Objavljeno nedeljo ob 13:42 (popravljeno) Še vedno si želim da bi bil moj ovitek za telefon rdeče barve, in sedaj ne vem ali naj ga prebarvam z "zračnim puhačem" in Revell rdečo barvo, ker obojega že dooolgo časa nisem uporabljal, ali naj ga prebarvam z rdečim sprejem, kateri je tudi doma "na zalogi". Če bom barval z airbrušem, ga bom po barvanju moral tudi očistiti z alkoholom (?) in še sprati z vodo, če bom pa barval s sprejem, si bom po barvanju obeh strani samo še skuhal kofe. Moj nos je še vedno odtok za "mojo odvečno tekočino" in tudi kašljam še zmeraj. Objavo mi je uspelo sestaviti brez kakršnekoli moje nove fotografije. Moja draga mi je v današnje odlično kosilo sigurno kaj podtaknila, ker fantaziram še sredi lepega belega dne. 🙂 Popravljeno nedeljo ob 13:44. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 06:18 Objavljeno včeraj ob 06:18 (popravljeno) Črnemu ovitku za moj telefon čisto nič ne manjka, le jaz moram nekako zapolniti svoj čas doma, ker sem večinoma časa sam (ker sta za mojo dragoo bolj od mene pomembna moja Vnukinja in Moj Vnuk ), če ne upštejevam moje ljubice Karme. Ta trenutek Karma leži ob mojem levem stegnu na kavču v dnevni sobi, in tako bo, dokler se ne bo naveličala tega položaja, in si bo v dnevni sobi ali dosednji, poiskala novo počivališče. Danes zjutraj jo je morala peljati na njebne jutranje potreeb moja draga, ker sem jaz od neprespane noči preveč izčrpan. Včeraj sem kljub poletom v Planici "računalniško ustvarjal (fotografije). S kolesom na Vršič zame neuresničljiva želja, ker ne vem če bi še zmogel s kolesom na v Most na Soči in nazaj domov, za na Vršiču pa obstaja še ena možnost, in sicer moj skuter, kar bom pa moral uresničiti v 11 dneh, ker mi 11. aprila poteče veljanost prometnega dovoljenja, katerega nimam več namena obnoviti. Ali kdo kupi moj skuter 25 km/h ? Zelo zanesljiv, saj sva skupaj prevozila ka 12.500 km. Zakaj bi ga sploh prodal? Zato, ker ga niti na njegove "kavalete" ne morem več spraviti, ker nimam več toliko moči. PEACE BROTHERS AND SISTERS. Popravljeno včeraj ob 06:24. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 08:01 Objavljeno včeraj ob 08:01 Včasih (pred mojo p.n.) sem redno fragmantiral (urejal) diske na svojih računalkih, danes pa sem najprej porabil nekaj časa da sem se spomnil besede fragmantiraj, in nato še nekaj časa da sem jo našel v widdows meniju, in nato ugotovil, da mi obeh diskon ni treba fragmantirati, ker je to enkrat tedensko že nastavljnon v fragmat nastavitvah. Zdi se mi, da s telofonom že nekaj dni nisem fotografiral ... v Karmini družbi ITAK ... "Kuha me sto na uro" (vročina ???)... 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:15 Objavljeno včeraj ob 13:15 V Google sem vpisal Trenta Vršič in se znašal na drugi strani hriba, tako da sem moral še enkrat kolesariti nazaj v hrib. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:18 Objavljeno včeraj ob 14:18 VRŠIČ še z mopedom, by Lukaš Hora 2.017. Mislim da ne bo narobe, ker sem napisal, da se Luka peljal iz Gorenjske na Severno Primorsko. Ob gledanju tega posnetka me je popolnoma minilo, da bi se po cesti z Vršiča vozil s kolesom, keer bi bil to preveč nevarno za moje fizično zdravje. Dober sem bil, da sem to cesto v obratni smeri že prevozil s skuterjem 25 km/h. KIIHHHAAAAMMMM non stop. 1
RobiRoberto Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami _-_-_ NE BOM VEČ OBJAVLAL _-_-_ Danes sem spal bolje kakor včeraj, vendar mi moje (ne)zdravje še vedno ne dovoli, da bi za malo dalj časa zapusti kavč. _-_-_ ITAK _-_-_
RobiRoberto Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Po enakem kosilu kakršno je na fotografiji (moj današnji predlog moji dragi po e-mailu), in kakršnega bi si tudi sigurno privoščil na Baščaršiji v Sarajevu, je moja draga peljala najino Karmo k frizerki, jaz pa lahko sedaj nemoteno fantaziram naprej, tokrat o eni moji Veliki neizpolnjeni želji, katero je na žalost prehitela moja (moje) poškodba (poškodbe) z mopedom ... https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcb/1/16/1f641.png Jutri sigurno ne bom ničesar objavil. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/1f603.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td0/1/16/1f602.png 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se