franc Objavljeno nedeljo ob 06:35 Objavljeno nedeljo ob 06:35 Robi tisti fotoaparat je kitajc, na aliju je med 15 in 25 euri, če je malo boljši 40-45. V glavnem je cena previsoka, vprašljiva pa je tudi kvaliteta. Običajno je nekje v opisu, da je primeren za otroke ali hobi uporabo. Lp 1 1
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 08:20 Objavljeno nedeljo ob 08:20 HVALA Franc, prav to piše v njegovem opisu. Lepo bom prihranil skoraj 100 €. Danes je velik praznik, za tiste kateri ga praznujejo. Jaz sem pa izpolnil svoj včerajšnji namen , tako da sem danes res ostrižen in obrit. 1
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 09:17 Objavljeno nedeljo ob 09:17 Še enkrat sem na hitro preveril cene fotoaparatov pri nekaterih prodajalcih in ugotovil, da se cene bolj kvalitetnih fotoaparatov začnejo od vsaj 500 € naprej, kar je veeliko preveč za "naš družinski proračun, tako da se bom moral kar zadovoljiti s fotografijami telefona, katere sploh niso slabe ...
vandrovec Objavljeno nedeljo ob 09:53 Objavljeno nedeljo ob 09:53 pred 29 minutami, RobiRoberto pravi: tako da se bom moral kar zadovoljiti s fotografijami telefona, katere sploh niso slabe ... Po moje najbolje, če nisi profesionalni fotograf. Doma imam v omarah dva solidna Canona pa jih že več kot 5 let ne uporabljam. Še slike s telefonom se z leti izgubijo, redko jih pogledam za nazaj. Ponavadi sem imel Samsunge S serije, so delali kar solidne fotografije, sedaj sem kupil kitajskega Pocota ki dela slabše fotografije pa me ne moti, ker jih itak nimam za kam uporabljat...🙂 1
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 12:22 Objavljeno nedeljo ob 12:22 Za današnje kosilo sta se potrudila moja Hčerka in njen Mož , z vsemi potrebnimi dodatki, kateri zopet sprostijio dihalne poti in tudi kakšno solzico priklličejo. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 07:33 Objavljeno včeraj ob 07:33 Med današnjim zajtrkom sem skozi okno videl kolesarja, ki se je poljal po kolesarski stezi od "Marofa" proti Spodnji Idriji, in tudi jaz bi danes rad otvoril mojo letošnjo kolesarsko sezono, toda moj, od prehlada še vedno oslabel telešček mi tega še ne dovoli. 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 12:55 Objavljeno včeraj ob 12:55 (popravljeno) Dobro da danes nisem otvarjal moje letošnje kolesarske sezone, ker bi me verjetno odpihnilo ... Včeraj sem nerodno odpiral zadrgo pri moji "hišni" trenirki in zato odlomil "vlačilko", katera ima tudi to funkcijo, da blokira "potegovalko" na mestu, in če ni prisotna, ostane "potegovalka" na mestu, kar sem rešil zako, da sem uporabil zobotrebec in "potegovalko" lahko končno premaknil malo nižje, ker mi je bilo preveč toplo. Kako to rešiti, da bo zgornji del moje trenerke še uporaben, pri malo več ali man temperature? Moja "pamet" in hčeerkina pomoč je to rešila. Še malo potice bi, vendar je ni nilč več ... Novega fotoaparata RES NE RABIM. Popravljeno včeraj ob 12:55. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:56 Objavljeno včeraj ob 13:56 (popravljeno) Ker za današnji zajtrk v najini kuhinji ni bilo nič več potice, sem mislil da je ni nič več in ko je moja Hčerka prišla povabiti mojo drago na kofe po kosilu, katerega sem si jaz že prej skuhal in popil, sem hčerko vprašal, če imajo oni še kaj potice in odgovorila mi je, da mi jo bo takoj prinesla, ker jo je moja draga sestavila in spekla v njihovi kuhinji in se je tam tudi "starala" ... Na "odru za zmagOvalne potice", je bila zame makova potica vedno na prvem mestu, orehova pa takoj za njo. Popravljeno včeraj ob 13:57. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Ker sem med Velikonočnimi prazniki jedel odlično hrano, pripravljeno od moje Drage in najine Hčerke , sem danes zjutraj z manšim strahom najprej stopil na tehtnica, katera je pokazala skoraj 2 kg manj kot ob mojem zadnjem tehtanju, kljub vsem dobroram katere sem pojedel, vendar ne v "neomejenih količinah" ampak zmerno. Danes tudi še ne bom otvoril moje letošnje kolesarske sezone, ker se mi ne ljubi napolniti zračnic kolesa , in ker današnja napoved vremena in stanje mojega teleščka (prehlad še vedno), tega še ne dopuščata. Še 1/2 ure do kafeta, kateri me že od zajtrka čaka v kuhinji in ga bo treba samo pogreti. 1
RobiRoberto Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) Zdj pa moram res samo še zračnici na biciklu dopolit, potem pa "čimprej" preveriti, če je do Idrijske Bele in nazaj Domov na še vedno 25 km ... Popravljeno pred 5 urami. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami KAR LAHKO STORIM DANES NE ODLAŠAM NA JUTRI, ker v mojih letih nisem več siguren v kakšnem stanju bom jutri in tudi zato, da sem laho najpraj nekaj hardware naredil, in sedaj nadaljujem še software, in ko bom storil tudi to, bom verjetno vklopil TV, ker bo takrat že na vrsti moja vsakodnevna "mora" - poročila ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se