RobiRoberto Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Po kosilu (?) sem na bicikl najprej vrnil še vso "dobnarijo" in ga odpeljal na tehnični pregled, kateraga je opravil z odliko. Danes je bil prenos dirke MOTO GP, katere kljub moji veliki želji nisem mogel gledati, ker je danes ostala v najinem (njenem) varstvu najina vnukinja , in je bil zato na TV možen samo ogled samo risank ... 2
franc Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Pa dobr Robi, tko grozen njen predlog tud ni. Imaš Idrijco pod balkonom... Čisto resno pa ni dobro, da kolo pereš z visokotlačnim čistilcem, ker lahko vodo spraviš v ležaje in kolikor se ti voziš (zelo veliko), je to zelo slabo. Lp 1
RobiRoberto Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami BI, vendar moj telešček še ni pripravljen (prehlad) ...
RobiRoberto Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Vsaj do Idrijske Bele s kolesom, vendar si ne upam, ker sem še "preveč švoh" in si ne želim še ene pljučnice, za katero sta bila moja Hčerka (spremljevalka) in moj Vnuk (bolan) od petka do včeraj na infekcijski kliniki v Ljubljani. Moja draga bo cel teden doma, in po zajtrku mi je rekla da imam kosilo (konzervo) v kuhinji in naj si jo pogrejem za kosilo, ker ona nekam gre. Kam greš ??? NEKAM ...
RobiRoberto Objavljeno pred 32 minutami Objavljeno pred 32 minutami Med mojo vožnjo s kolesom je zame "vzratno ogledalo na rogovih kolesa obvezno", da lahko vidim kaj in kako se mi približuje od zadaj, toda ker ssem jih že toliko polomil, me cena novega kompleta odvrača od tega da bi kupil še en nov par. Številka mojega TRR je xxxxxxxxxxxxxxxxx.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se