RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:21 Objavljeno včeraj ob 13:21 Po dobrem kosilu in by Hčerka sem se z berglama odpravil v "drvarnico" v kateri je spravljen moj bicikl, potem sem ga sevda brez pomoči bergl spravil čez tri stopničke "na svež zrak", in mu končno znižal zame previsok sedež za predvidenih približno 5 centimetrov , vse fotografiral, in bicikl vrnil na njegovo mesto, s podporo hišnega zidu nekako "prilezel" do bergl in se bolj varno vrnil nazaj v stanovanje na kavč s pomočjo bergl in z zelooo bolečimi mišicami na obeh nogah. Od fotogradij je uspela samo prva fotografija kofeta po kosilu, vse ostale so pa "žudežno izginile" .... Manj dela zame ... 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 13:36 Objavljeno včeraj ob 13:36 (popravljeno) Po dobrem kosilu in kofetu by Hčerka sem se z berglama odpravil v "drvarnico" v kateri je spravljen moj bicikl, potem sem ga sevda brez pomoči bergl spravil čez tri stopničke "na svež zrak", in mu končno znižal sedež za predvidenih približno 5 centimetrov, vse fotografiral, in bicikl vrnil na njegovo mesto, s podporo hišnega zidu nekako "prilezel" do bergl in se z njihovo pomočjo bolj varno vrnil nazaj v stanovanje na z zelooo bolečimi mišicami na obeh nogah ("išjas = Valdoltra me že precej časa kliče) Od fotogradij je uspela samo prva fotografija kofeta po kosilu, vse ostale so pa "žudežno zginile" .... Manj dela zame ... Če ne bi prav ničesar pozabil, bi bilo zame že čudno. Kljub temu da sem iz neznanega razloga "zgubil" glavnino (fotografije), vsaj padel nisem, ko sem kolo porival pored sebe, kakor pri zadnjem vračanju z njim iz Idrijske Bele. Pozabil sem prepoved vožnje s kolesom, katero bom v prihodnje res moral upoštevati, tudi če sem končno znižal sedež na kolesu. Popravljeno včeraj ob 13:41. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Nekaj zadnjih dni, zaradi "išjasa" vstajem že pred 06.00 uro , in ker sem zaradi tega cel dan "čisto izmučen", sem "mojemu" dravniku v Ortopedski Bolnišnici v Valdoltro, kar danes, tudi če je nedelja, in če "to ni po pravilu", poslal mail z opisom vseh mojih sedanjih, vsak dan ponavljajočih težav zaradi "križa", in vprašenjem, kaj in kako lahko storim zame, da bom lahko prišel do Njega čimprej (čakalna doba), da bo ON preveril, če je za "moj krićž" mogoče še kaj storiti, ker "ga spremlja" že pribliižno 40 let, od moje prve "krajše hospitalizacije zaradi njega v Ortopedski Bolnišnici v Valdoltri. Če me spomin ne vara, sem bil do sedaj v Valdoltri zaradi mojega "križa" vsaj trikrat. (?) Danes mi je moj fon omogočil vse narejene fotografije z njim. Za manjksjoče včerajšnje pa moram preveriti še v "inteernetnem oblaku", če se bom spomnil, kako se pride "v njega" . Google photo ??? Lepo nedeljo, lepšo kakor bo moja , želim vsem. Pogreeešam Karmo.
RobiRoberto Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) Danes sta mi zajtrk in kasneje še dopoldansko na kavč V dnevni sobi prinesali moja Hčerka in njen Sin , moj Vnuk , zato bom po tej objavi, s poomočjo bergl (ITAK ), na balkon še vedno v senci , v ležalnik, še vedno brez Karme , odnesel samo sončna očala, flaško soka,narejenega iz bezgovih cvetov, ne vem kdaj, kdo, kje in kako nabranih ... Popravljeno pred 8 urami. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se