franc Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 Da ni na zalogi in verjetno tudi ne bo. Telefoni so ubili kompaktne fotoaparate. Edina opcija ti je, da te tvoje želje vidi nekdo, ki ima še delujoč fotoaparat, ki ga ne rabi več in ga, namesto da ga vrže v smeti, da tebi. 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 Zopet sem pozabil besedilo , ker sem prej še Hčerki odgovoril na njeno na FB poslano fotografijo medveda na eni izmed idrijskih cest. Red mora biti, tudi če ni najbolši in je tudi nepotreben, toda od danes naprej bom svoji bergli vedno uporabljal levo z levo roko in desno z desno roko. Danes zvečer se bodo iz Kampa Čikat na Loinju vrnili moja Hčerka, njen Mož in moja Vnukinja in Vnuk. 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 Zadnje čase je moja napogostejše vpisana beseda v Google, oziroma besede, KOMPAKTNI DIGITALNI FOTOAPARAT ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 Na FB vprašati nekoga za katerega meniš da to ve ni greh, in mislim da se mi bo to obrestovalo, ko bom vse ponudbe "proučil", in izbrano ponodbo zopet nekomo posredoval, da mi bo moj željeni fotoaparat CANON IXUS 185 tudi naročil ... CANON IXUS 185
GeeSXer Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 Verjetno je scam ampak cena je pa dobra canon ixus 185 cena-Online Store
RobiRoberto Objavljeno Julij 23 Objavljeno Julij 23 (popravljeno) Danes sem prejel SMS sporočilo iz Bolnišnice dr. Berganta v Šempetru pri novi Gorici, da imam datum in uro tadi za magnetno resonanco moje glave tudi že "rezervirano". Popravljeno Julij 23. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 Moj prenosni računalnik "hardawarsko" ni tako velik, da bi lahko v njem kaj izgubil, "softwarsko" pa je za moje potrebe ogromen, vendar mi je danes dopoldne le uspelo najti izginulo mapo za današnjimi fotografijami, nikjer drogje kakor v "košu za odpadke", kateri pa ima to dobro lestnost, da lahko z desno tipko na računalnikovi miški "klikneš na izbrani fail ali mapo in še enkrat klikneš z desno tipko na mišk na OBNOVI, in izgubljena reč ali reči, so zopet na namizju. Le moja današnja objava je malo kasnejša kakor sem mislil ... Še iz enaga razloga je moja objava kasnejša. Ker sem "ne vem kam" med nekaj poskusov fotografiranj "pritisnil napačno", namesto na "sprožilec za fotoaparat" na "gumbb" za snemanje video poosnetka, vendar sem ttudi to rešil tako. da sem predvajanje videa ustavil na željenem mestu, z Windovs "škarjami" to izrezal in s programom Gimp to še naprej "obdelal", da sedaj končno lahko to tudi objavim, seveda po že spitem dopokldanskem , na kavču v Karmini družbi. Ta trenutek je začelodeževati ... 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 24 Objavljeno Julij 24 12.25 "posesano" celo stanovanje, mene pa križ boli ... 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Dobro jutro. V torek imam v Bolnišnici Šempeter "rentgen moje glave" in v Šempeter in nazaj domov (upam) me bo kakor skoraj vedno peljala Moja Draga, kar me bo seveda "koštalo" obiska nakupovalnega centra po pregledu, kako vedno, seveda s kofetom pred vstopom v njega , in nisem še pozabil, da je ravno nasproti "klopi" za počitek v "promenadi" nakupovalnega centra tudi trgovina BigBang, v kateri sem "v svojih boljših časih že kupil kar nekaj stvari, zato sem s pomočjo Googla preveril njihovo ponudbo "kompaktnih fotoparatov", in njihova ponudba je kar precej velika, toda pri večini piše "dobavljivo v osmih do desteh dneh". Ali je pri BigBang dobaviitelju to sploh na zalogi, pa "ve samo Bog" ... Popravljeno Julij 25. Popravil RobiRoberto 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Ker sem siten (to že itak veste vsi), sem danes z Googlom poiskal "generalni" e-mail naslov Canon Slovenija in kar na njega poslal mojo današnjo fotografijo s telefonom, in v mojem poslanem mailu vprašal, če je popravilo mojaga CANO XIUS 185 še mogoče (zdi se mi da so mi enako napako enkrat že popravili, za približno polovično ceno takrat novega, in če je kje še mogoče kupiti novega. Dežuje , in bliža se čas mojega dopoldanskega . Popravljeno Julij 25. Popravil RobiRoberto 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Še na en e-mail naslov sem poslal s prošnjo za popravilo mojega Canana IXUS 185 - servis Beseničar. Pravijo, da kdor čaka tudi dočaka. Dopoldaansko sem pa že spil ... Danes si pritiska še nism izmeril, zato bom to sroril takoj sedaj, če mi bo uspelo Karmo "odnati" s povštra na katerem si na kavču merim pritisk ... Popravljeno Julij 25. Popravil RobiRoberto 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Ker sem v svojem stanju še vedno "garač" , kaj počnem narobe, da je moj prtisk dopoldne vseeno tako visok, zvečer pa le nekoliko nižji. Popravljeno Julij 25. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 25 Objavljeno Julij 25 (popravljeno) Tour de France "on lajn, ta trenutek" še 67,9 km. Ali res rabim nov fotoaparat, ker moj fon Samsung dela zame dovolj dobre fotografije. Ne motite me več, ker bi rad gledal danšnjo etapo do njenega zaključka. Popravljeno Julij 25. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 (popravljeno) Jutri se bo končala letošnja kolesarska dirka po Franciji Tour de France 2025 z zmago Tadeja Pogačarja , če ne bo kaj nepričakovanega prišlo vmes . Med prenosi na Eurosportu sem videl tudi reklamo za kolesarsko dirko po Češki, vendar te ne morem najti nikjer na spletu. Prenos kolesarske dirke po Češki na Eurosport 1 bi bil zame tudi zanimljiv, vpredvsem zaradi pokrajine po kateri bo potekala. Popravljeno Julij 26. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 Google najde vse, le s pravilnimi podatki ga je treba prej oskrbeti. Takoj po tej objavi bom šel skuhati današnje dopoldansko za oba, kljub temu, da me je pred nekaj minutami "učila pameti zelo naglas". 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 (popravljeno) Jaz sem danes malo uredil namizje mojega računalnika, Hčerkin Mož mi je pa uredil namizje mojega telefona, na katerem je seda "prava tekoča ura", kakršno sem si želel. Moji Dragi je Hčerka naredila netekočo uro s kazalci, moja pa tudi "teče". Še ena ura do današnj predzadnje etape Tour de France. GO Tadej & GO Primož ... Popravljeno Julij 26. Popravil RobiRoberto 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 27 Objavljeno Julij 27 (popravljeno) Danes zjutraj sem želel s kamero na "pametnejšem od mene" posneti dostop do hiše v kateri živimo, vendar očitno nisem dobro "pritisnil na ikono" na ekranu, za preklop med fotoaparatom in kamer, zato bom moral to še nekajkrat ponoviti in tudi "pritisniti na "gumb" (ali ikono ? ) start kamere .. Nedelja je namenjena počitku, in ker sem to "pravilo" prekršil že dopoldne, boma lahko popoldne "brez občutka krivede" na TV gledal zaključek letošnjega Tour de France. GO Pogy & GO Rogla ... Popravljeno Julij 27. Popravil RobiRoberto 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 27 Objavljeno Julij 27 Pameten je tisti ki veliko ve, neumen pa ni tisti, ki pametnega (Hčerin Mož) vpraša kadar kaj ne ve ... Popoldne bom na Evrosport 1 gledal prenos zakljuka letošnje dike Tour de France, jutri še en pozkus snemnja videa s telefonovo kamero, v torek pa "rentgen"mojega "spodnjega dela hrbtanice" v Bolnišnici v Šemetru. Roberto je tipičen penzionist, ki nima nobenega časa ... 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 (popravljeno) Kolesarska dirka po Franciji se je včeraj zvečer končala. Gledal sem jo na Eurosport 1, podelitev pokalov pa na SLO 2. Bravo Tadej in Matej. Jutri me bo Moja Draga odpeljala v Bolnišnici Šempeter na CT mojega bolečega "križa" .. Tour de France so nemali tudi z mopedov BMW za bolj podrobne posnetke.. Popravljeno Julij 28. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 Windows koledar, kateri se mi na namizju "samodejno odpre" po vsakem vklopu računalnika je moj zvesti spremljevalec , če se prav spominjam, že od Windows 3.1, in kakor je "spolšna navada", vsaka njegova nova različica je bolj komplicirana za uporabo, zato sem mislil, da imam "CT pregled" v Bolnišnici Šempeter jutri, ampak ga imam v četrtek, na kar sta me opozorili moja Draga in najina Hčerka. 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 Današnji preizkus telefona kot kamere mi je uspel kar z balkona, ustavilo se mi je pa pri njegovi objavi na Youtube, ker mi ga ta ne dovoli objaviti v taki obliki v kakršni sem ga dhranil na namizje, v kakšni obliki bi pa moral biti, sem pa seveda pozabil. Časa da to ugotovim imam 24 ur na dan in upam da mi bo uspelo še danes ... Moj telefon posneme posname kvaliteten posnetek. 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 28 Objavljeno Julij 28 Dokaz da moj "pametnejši od mene" posname dober video. "Poanta" je v shranjevanju, kar sem vedel in se končno tudi spomnil in našel v mebniju Shrani kot YOUTUBE ... 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 Ker sem včeraj (?) dobro natreniral snemanje videa s kamero telefona, mi je danes uspelo posneti to kar sem želel. Hiša v kateri živim in dostop do nje iz smeri Spodnje Idrije in Idrije. 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se