RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2018 (popravljeno) Tudi današnje oblačno dopoldne sva s izkoristila. "V Zali" sta še vedno dva semaforja, na cesti v Idrijsko Belo pa ni več časovne prepovedi prometa za vsa vozila, in je tudi ne bo več, ker danes nisem videl nobenega "stroja" več. Popravljeno Oktober 25, 2018. Popravil RobiRoberto notranc, Joker, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2018 Danes počivam, zato sem programsko zamenjal prvo in zadnjo številko včeraj prevoženega števila kilometrov. MiNa, Erik99, Keiko in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2018 Včeraj mi najbrž ni uspelo zato, ker nisem fotografiral, in mislil sem, da bo uro treba odnesti k urarju, ki pa prihaja v Idrijo samo ob sredah (zdi se mi), in danes popoldne sem poizkusil še enkrat in uspelo mi je s pomočjo KLEŠČ. Težava je bila v tem, ker se skupaj z mojim "teleščkom tanjša" tudi moje zapestje in kadar me gdo kam pelje z avtom, ali se peljem z avtobusom, takrat si dam na roko tudi uro, in ko sem se v sredo od zobarice vračal domov peš, se mi je ura ves čas "sukala" na zapestju, in sedaj se to ne bo več dogajalo, ker sem težavo rešil kar s kleščami ... Joker, MiNa in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2018 To uro je dobila moja draga v službi kot poslovno darilo od enega izmed svojih dobaviteljev in jo podarila meni, zato mi veliko pomeni. Onlajn: s Tačko se voziva proti Brezovici, kamor peljeva MMV na servis. sesir, Pepos, notranc in 3 others 2 1 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2018 Včeraj in danes dogaja rally Idrija 2018 in pravkar mi je uspelo posneti štiri fotografije kar z balkona. sesir, notranc, amateur in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2018 Včeraj so udeleženci Rallya Idrija 2018 trikrat "grmeli" po cesti mimo hiše v kateri živim proti Ledinskem Razpotju in ob približno 14.30 sem naredil še dve fotografiji brez uporabe zooma na mojem Canonu, zaradi "vaše lažje orientacje v prostoru". amateur, vuk76 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2018 MMV + Brezovica + servis Špan. Tako preprosto, toda šele danes sem to ugotovil. MMV bom dal v moj kolesarski nahrbtnik, sedel na avtobus in se odpeljal na Brezovico ... sesir, MiNa in amateur 1 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 Tudi če danes ne bo več deževalo, zame današnji južni do jugozahodni veter preveč piha za vožnjo s kulom. Joker, Keiko, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 "Onlajn": v Spodnji Idriji še sonce, v Jaznah pa priprava na "konec sveta" ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 "Onlajn 2": narava je sama poskrbela za to, da bom danes doma ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2018 (popravljeno) ... ... Popravljeno Oktober 31, 2018. Popravil RobiRoberto MiNa, amateur, Joker in 3 others 6
sesir Objavljeno Oktober 31, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2018 pred 26 minutami, RobiRoberto pravi: Jebes bajto,mam pa porsheja? Pepos in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2018 Opozori Objavljeno November 2, 2018 Pogled z našega balkona včeraj ob 16.45. Današnje jutanje "tihožitje". Danes sem moral peš dotočiti malo goriva v mojo denarnico. amateur in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2018 Opozori Objavljeno November 3, 2018 Od kar imam in uporabljam ta prenosnik, še nisem očistil njegovega ekrana, zato sem to storil pravkar ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 Tudi včerajšnji "siv" dan brez dežja sva s kulom dobro izkoristila. MiNa, raza, Erik99 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2018 Opozori Objavljeno November 4, 2018 Danes je nedelja, in zelo sem hvaležen delovnim terapevtkam z URI Soča, katere so se ukvarjale zmenoj, in v meni zopet prebudile delovne navade, ki so še najbolj prišle do izraza v moji službi, pred mojo prometno nesrečo. Keiko in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2018 Opozori Objavljeno November 5, 2018 Danes sem še dokončal včerajšnje delo, zaenkrat še vedno brez dežnika. amateur in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Končno sem našel način, kako bom MMV dostavil na servis na Brezovico. Ali ima kdo morda njun email naslov? amateur in sesir 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 (popravljeno) SEVEDA je njun naslov zelo enostavno najti, ker imamo podobnega skoraj vsi: martin.krpan@gmail.com ... Popravljeno November 7, 2018. Popravil RobiRoberto Joker in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 ... ... schwantz in amateur 2
schwantz Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Jaz sem bil včeraj... RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se