sesir Objavljeno Januar 13, 2019 Opozori Objavljeno Januar 13, 2019 Zato si pa naredu tuk kilo.etrov z biciklom...evo ulovljen si...hehe?
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2019 Opozori Objavljeno Januar 14, 2019 (popravljeno) V soboto je imela moja hčerka rojstni dan. Popravljeno Januar 14, 2019. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2019 Opozori Objavljeno Januar 14, 2019 Še nekaj me je včeraj naučil hčerkin fant, in sicer to, da s "funkcijo ki je vgrajena v windows" lahko "zajamemo" samo željeni del fotografije in takega shranimo.
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2019 Opozori Objavljeno Januar 14, 2019 Mogoče sem našel včerajšnji primankljaj kilometrov v Sport Trackerju. Verjetno je iz Bele nazaj proti domu "potegnil kar bližnjico". sesir 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2019 Opozori Objavljeno Januar 14, 2019 pred 23 urami, sesir pravi: Zato si pa naredu tuk kilo.etrov z biciklom...evo ulovljen si...hehe? Danes sem se odpeljal samo v Idriksko Belo in nazaj domov, "brez dodatkov", in imam tudi tri različne rezultate. Kateremu verjeti? "Groba računica": 1 km na 25 km, je 4 km na 100 km, je 400 km na 10.000 km, in tudi če od lanskih 10.000 + km odštejem teh 400 km, je moje število lansko leto prevoženih kilometrov s kulom, še vedno zelo dober rezultat za upokojenega invalida, katerega so na URI Soča "obsodili na invalidski voziček za nedoločen čas". amateur, Pepos in sesir 2 1
Big Py Objavljeno Januar 14, 2019 Opozori Objavljeno Januar 14, 2019 Tisto črto, ti je potegnil, ker ni imel signalov z satelitov. Poizkusi GSM imeti čim bolj na odprtem. Včasih zgubi signal v žepu, pa drevje, pa konfiguracija terena, kake grape itd. RobiRoberto in amateur 2
amateur Objavljeno Januar 15, 2019 Opozori Objavljeno Januar 15, 2019 Robi malce izven tvoje teme ampak v vasi smo dobili novega dojenčka. Kljub rodnosti v Poljanski dolini se nam število prebivalcev v vasi manjša. Kaj smo bili sosedi veseli in ker je punca, smo jo dobro zalili. RobiRoberto in Quest 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 (popravljeno) Včeraj popoldne sem želel videti koliko prehojenih kilometrov bo maj pametni telefon pokazal od doma do jezu pri kobili in nazaj domov, vendar sem po prihodu nazaj domov ugotovil, da moj telefon ni dovolj pameten, ker me dopoldne ni opozoril naj mu napolnim akumulator. Za včerajšnjo hojo sem rabil 4 ure in danes me seveda boli cel člouvk ... "Včerajšnja trasa": Mokraška vas --> Idrija = cesta, Idrija --> jez pri kobili = idrijske rake, jez pri kobili --> Idrija = cesta, Idrija --> Mokraška vas = rake "pod golici". Popravljeno Januar 16, 2019. Popravil RobiRoberto bojc84, Pepos, sesir in 2 others 5
sesir Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 Ocitno si tudi ti začel cenit svojo zmoznost za hojo...le tako naprej...go go Robi RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 Danes sem "na bolniški", ker me od včerajšnje hoje boli desno koleno (itak), levi kolk (itak), vse mišice na nogah in tudi na rokah zaradi pohodnih palic ... Pepos in amateur 2
amateur Objavljeno Januar 16, 2019 Opozori Objavljeno Januar 16, 2019 A mi lahko poveš samo en razlog, zakaj narediti tako dolgo turo, če vnaprej veš, da te bo podrla in da s tem škodiš tudi svojemu zdravju? Lani je bilo tako, bo letos spet? Prilagam napoved za Poljansko dolino naslednjih 48 ur. Scarabeo 500 1
sesir Objavljeno Januar 17, 2019 Opozori Objavljeno Januar 17, 2019 Ker se ti za eno urco hoje niti ne da oblačit,rihtat...in ce poizkusis le eno urni sprehod....pol sedis na kavcu in razmisljas...zakaj nisem se malo sel... In tako se doma raje odlocis za malo vec... Se zna zgodit,da iz kod poklices domov...."draga žena sem tu pa tu...bi prosim prisla pome....
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2019 Opozori Objavljeno Januar 17, 2019 Gradnja "idrijske" kolesarske steze se že nadaljuje. HipHipHura. ? Pepos in malakai 2
amateur Objavljeno Januar 18, 2019 Opozori Objavljeno Januar 18, 2019 A je to z okna posneto? Robi, danes je bilo še vreme na strani tvojih nog.
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2019 Opozori Objavljeno Januar 19, 2019 (popravljeno) pred 17 urami, amateur pravi: A je to z okna posneto? Robi, danes je bilo še vreme na strani tvojih nog. 1. Fotografija "mešalca" ja, stanje vremena: PrtScr / ARSO / Radarska slika padavin ... 2. ... 3. Dane sem našel "zdravilo" za mojega mujota in sedaj točno vem koliko km je od mojega doma do jezu pri kobili in nazaj domov (11,5). Zdravilo za mojega mujota: takoj ko sem zjutraj vstal sem še malo napolnil mujotov akumulator in trenutek preden sem odšel od doma, sem "zagnal" Sport Tracker, in mujota spravil na toplo, v levi žep hlač, katere sem imel oblečene. Od doma sem odšel malo po sedmi uri in na zunanjem termometru je bila 1 oC + . Popravljeno Januar 19, 2019. Popravil RobiRoberto Joker, sesir, schwantz in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2019 Opozori Objavljeno Januar 20, 2019 Še včerajšnja računalniško / internetna "obdelava podatkov" ... Pepos, amateur in sesir 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2019 Opozori Objavljeno Januar 20, 2019 EeKkOoLlAa, ugotivil sem tudi, da je na Sport Trackerju mogoče spremljati tudi skupen prehojen čas, prehojene kilometre in porabljene kalorije. amateur 1
sesir Objavljeno Januar 20, 2019 Opozori Objavljeno Januar 20, 2019 (popravljeno) V tem sem ti pisal....jebes pedimeter...sploh ti ko uzivas v tem kar nudijo aplikacije za mujo in to gratis,vidis zdaj? P.s Ni več glupi Mujo ampak tvoj osebni trener Mujo Popravljeno Januar 20, 2019. Popravil sesir amateur in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2019 Opozori Objavljeno Januar 21, 2019 (popravljeno) Če bi želel na koncu leta videti koliko kilometrov sem prehodil letos, bo moral Sport Tracker pred vsakim "sprehodom" vklopiti, vedar se mi tega ne ljubi. Moj letšnji "pogodniški cilj" je dvainpedest (vsak teden enkrat) obiskov rudniškega dimnika. Ker je v sredo napovedan snegec, mogoče že danes popoldne, vendar najprej po cesti do "renkovca" in po mustu na drugo stran Idrijce, ker sem opazil, da danes zopet betonirajo bodočo "kolesarsko stezo". Popravljeno Januar 21, 2019. Popravil RobiRoberto amateur, Pepos in schwantz 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 (popravljeno) Včeraj popoldne me je zanimalo če še vedno zmorem priti do rudniškega dimnika in nazaj domov in uspelo mi je brez padca, ker sem bil pri hoji dovolj previden. Pred spanjem še vedno uživam uspavalna sredstva, po mojem receptu. Popravljeno Januar 22, 2019. Popravil RobiRoberto Joker 1
sesir Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 Cez usta nimas kaj pokrito? Te ne bolijo zobe? Pohvalno,da imas jakno tako videce barve....sam,vedno brezrokavnik-odbojni...
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 (popravljeno) Danes "mešalec betona" ni bil več parkiran na cesti za našo hišo, zato sem odšel preveriti koliko so včeraj zabetonirali, in potem nadaljeval hojo proti mostu pri Renkovcu, vendar nisem predvidel tega, da danes beton vozijo iz smeri Idrije (Kolektorjevo parkirišče), vendar sem se vseeno znašel in sem prehodil svoja danes predvidena 2 km. Popravljeno Januar 22, 2019. Popravil RobiRoberto
sesir Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 Robi vodnja nadzora nad deli... RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se