amateur Objavljeno Januar 22, 2019 Opozori Objavljeno Januar 22, 2019 pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Včeraj popoldne me je zanimalo če še vedno zmorem priti do rudniškega dimnika in nazaj domov in uspelo mi je brez padca, ker sem bil pri hoji dovolj previden. Pogrešam zapis: dolžino, pohoda, dvig od doma, pa čas. Pot je kar smotana do raufnka v tem času. Zvečer sem šel za Soro do Poljan, en sam led celo pot, nazaj je snežilo in je bilo manj drseče. Drugače pa brez palic kljub ravnini nevarno.
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2019 Opozori Objavljeno Januar 23, 2019 Dolžina je enaka kakor ponavadi, mislim da malo več kakor 5 km, čas hoje pa zaradi razmer daljši kakor ponavadi, mislim da okrog 3 ure.
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2019 Opozori Objavljeno Januar 23, 2019 V eni od prejšnjih objav je tudi Sport Trackerjev podatek, kakšno višinsko razliko sem prehodil med hojo k dimniku. Če me bo v prihodnosti kdo pogrešal, sem s kulom na poti v Indijo! sesir 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 24, 2019 Opozori Objavljeno Januar 24, 2019 (popravljeno) Ker je do Indije kar dolga pot, sem zato, da ne bi preveč obremenjeval mojega kula, iz Indije naročil kar taksi, ki se že vozi proti Idriji, vendar me boste zaradi razdalje od New Delhija do Idrije morali še nekaj časa prenašati ... Popravljeno Januar 24, 2019. Popravil RobiRoberto schwantz, malakai, sesir in 2 others 2 3
amateur Objavljeno Januar 24, 2019 Opozori Objavljeno Januar 24, 2019 Se že veselim slik. Pa pazi, da boš imel polno baterijo in sprazni kartico pred odhodom... RobiRoberto in sesir 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 (popravljeno) Včeraj po kosilu sem se odločil da bom šel do idrijske lekarne kar peš, in tudi za vrnitev nazaj domov enako, vendar ne po isti poti kakor do lekarne, ampak zaradi moje "neustavljive" radovednosti, po delu bodoče kolesarske steze, in zopet sem se moral znajti, vendar mi je to zopet tudi uspelo ... Če me bo kdo v naslednjih minutah iskal, bom v kuhinji, kjer si bom kuhal dopoldansko o ... Popravljeno Januar 25, 2019. Popravil RobiRoberto amateur, Joker, sesir in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 Tako sem se odločio, in nehče mi tega ne bo preprečio. Peš bom odšeo v Valdoltro, in med hojo se mi bostasno koleno in levi kolk dosti znucala, da mi bojo v Ortopedski bolnici v Valdoltri lahko oba zamenjali med eno operacijo, da ne bom trpel bolečin dvakrat ... franc in sesir 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 Danes sta me moji "nogici" prosili, naj ju pustim malo počivati na kavču, vendar sem po kosilu vseeno odšel malo v delavnico, da sem nogicama omogočil bolj varno vožnjo s kulom, ko bo čas za to! Joker 1
amateur Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 A unga iz New Delhija še ni naokoli? A je zmrznil kje na Balkanu? sesir in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 Preden bo on prigonil do Idrije, bom jaz s kulom že neeeeeeeeekajkrat v Idrijski Beli ... Drugače pa letos s kulom nimam nobenih "skupnih kilometrskih rekordnih ciljev", ampak se bom vozil samo takrat, ko si bom to zaželel ! Moja želja je tudi, da bi se lahko zopet vozil tudi z MMV, vendar mi zaenkrat še ni uspelo najti nikogar, ki bi mi samo za ceno bencina odpeljal MMV na servis na Brezovici. sesir 1
sesir Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 Kaj v vaši vasi res ni koga ko motorke,lakserce in tako popravlja?Sem mislu,da v vsaki vasi,ker tak...
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 "Kitajc" rabi strokovnjaka s "kitajskimi izkušnjami" ... Kar sem včeraj zvečer in danes zjutraj moj "tahomer" pozabil priključiti na polnilec , sem ostal brez "svežih" podatkov (dolžina in čas), vendar sem vseeno zadooovoljen, ker tudi tokrat nisem padel. amateur, Big Py, sesir in 2 others 5
sesir Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 Mej neki čez usta....zobobol je k...verjemi...mene v četrtek napihalo...znoru bom...zobarrju pa v ponedeljek...
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 Zobe si zaščitim z ustnicami ... sesir 1
amateur Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 Imaš pa dobro traso. Jutri pa dež, blato, drsalnica. Pa na TV kup prenosov. Boš gledal skoke ponoči?
sesir Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 (popravljeno) Vem,da sem čuden.... Ampak verjamem,da bi ti sam,če bi se potrudil MMV spravil v pogon...Voljo imaš,skripmojster si rad....mislis,da ne znas?ziher je na youtube posnetek kako odpraviti to kar muči tvoj MMV Popravljeno Januar 26, 2019. Popravil sesir
RobiRoberto Objavljeno Januar 27, 2019 Opozori Objavljeno Januar 27, 2019 (popravljeno) Danes je pred mano zelo naporen dan: 9.30 smučarsi skoki, 10.20 slalom moški, 11.40 suprveleslalom ženske, 13.20 slalom moški ... ? ? ? ? Popravljeno Januar 27, 2019. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 27, 2019 Opozori Objavljeno Januar 27, 2019 Zadnja včerajšnja fotografija ima zaporedno številko img_0114, kar pomeni, da se je števec fotografij že drugič "resetiral", in da sem s Canonom naredil že 2.114 fotografij. amateur 1
amateur Objavljeno Januar 27, 2019 Opozori Objavljeno Januar 27, 2019 Ob 25. 1. 2019 ob 11:32, RobiRoberto pravi: Tako sem se odločio, in nehče mi tega ne bo preprečio. Peš bom odšeo v Valdoltro, in med hojo se mi bostasno koleno in levi kolk dosti znucala, da mi bojo v Ortopedski bolnici v Valdoltri lahko oba zamenjali med eno operacijo, da ne bom trpel bolečin dvakrat ... Meseca junija sem se naročil v Ljubljani v Bolnici na pregled pri kardiologu. Ker sem še lahko hodil, so ugotovili, da z mano ni zelo narobe, pa da lahko počakam dobrih 7 mesecev do 1.2.2019. Kar se tiče razdalje do zdravnika, imam bližje kot ti, 38 km čez Loko. Od junija pa do zdaj sem strogo počival in se nisem ubadal s kakimi športnimi aktivnostmi. Po toliko letih akcije pol leta pauze ni škodilo, sem pa dobil 2 kili gor. 10 dni nazaj sem pričel spet hoditi za Soro, po ravnem seveda, sprva me je vse bolelo, po tednu dni pa je bilo že bolje. Včeraj sem se odločil, da se stestiram. Na uri Sigma imam alarm nastavljen na 135 pulza, kar je v klanec doseženo kot bi trenil, povprečje pa držim na 120 pulza (dostop je običajno manj strm). Podal sem se na Bolek, piše 1:15 iz doline in 400 aktivnih metrov vzpona. Težav nisem imel, pa sem šel danes še enkrat. Na vrhu je danes pihalo kot pri norcih. Ko sem se včeraj vrnil domov, mi je dala žena dve uri pauze, potem pa sem z žensko četico odrinil na drugo stran doline še na Brinjevo goro do obeh cerkva. Na poti nazaj nas je ujel mrak, v dolini pa še tema. Na srečo je bil Mercator odprt do 20 ure, izbira pira je bila zame, ki praviloma pijem samo Laškega in enega temnega nemškega, nadvse pisana. Izbral pa sem Union, nefiltriranega, kar je zbrana ženska drušna doma pohvalila! Slike: belo omelo na sadju (žena ga rabi za rcnije), Pr Ančk je gostilna in zanimiv kurnk, pogled nazaj proti Slovenskim konjicam, Boču (hrib z anteno na vrhu, bil z MTB kulom čisto pod vrhom), prva cerkev je bila romarska. P.s. Na mobitelu imam naloženo Stravo, pa je ne rabim, ker me trenutno zanima samo pulz, pa baterija na uri zdrži kljub mrazu ulala dolgo. Scarabeo 500 in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 28, 2019 Opozori Objavljeno Januar 28, 2019 Včeraj popoldne na balkonu: zimski barvni kontrast. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 28, 2019 Opozori Objavljeno Januar 28, 2019 pred 19 urami, RobiRoberto pravi: Zadnja včerajšnja fotografija ima zaporedno številko img_0114, kar pomeni, da se je števec fotografij že drugič "resetiral", in da sem s Canonom naredil že 2.114 fotografij. Zdelo se mi je da z mojo oceno že narejenih fotografij s Canonom nekaj ni v redu, zato sem pravkar pogledal v mapo s fotografijami in fotografija posneta 10.01.2019 je imela zaporedno številko 9.850, tako da do sedaj s canonom nisem naredil samo 2.114 fotografij, ampak 20.114 ... amateur 1
amateur Objavljeno Januar 28, 2019 Opozori Objavljeno Januar 28, 2019 Poročilo naslednji dan: mišice malce bolijo, eno malce hrbet, pauze ni, Nalgesin forte ostaja v omari. Glede na tvoja poročila je meni le malce lažje. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 29, 2019 Opozori Objavljeno Januar 29, 2019 Včeraj popoldne sem izkoristil vreme pred njegovim napovedanim poslabšanjem in še enkrat prehodil pot, ki sem jo prehodil že enkrat lansko leto, v precej bolj ugodnih pogojih, zato ker me je zanimalo, koliko kilometrov sem prehodil in v koikem času sem to uspel prehoditi. Preden grem na tako hojo, pojem en nalgesin forte 550 mg proti bolečinam, ki mi kar precej pomaga. Pepos, Joker, notranc in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se