zundapp Objavljeno Marec 15, 2019 Opozori Objavljeno Marec 15, 2019 Prevozi.si ...najceneje. RobiRoberto 1
Kaldu Objavljeno Marec 15, 2019 Opozori Objavljeno Marec 15, 2019 pred eno uro, zundapp pravi: Prevozi.si ...najceneje. www.prevozi.org RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 (popravljeno) Včeraj MMMV še ni bila ready to ride home ... Popoldne mi je izvršitev moje želje preprečil vzpon proti Kladju, vendar sem vseeno prevozil samo 8 km manj kakor sem nameraval. Seveda sem pozabil, da sem že pred nekaj časa sklenil, da se daljših kolesarskih vzponov z mojimi obrabljenimi nožnimi sklepi ne bom več loteval. Danes: žensko smučanje, moško smučanje, ženski skoki, moški poleti ... Ni da ni ... Popravljeno Marec 16, 2019. Popravil RobiRoberto Erik99, Joker in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Včerajšnjo vožnjo sem tudi "snemal". ?
RobiRoberto Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Ker se še nisem "vdal v usodo", da je moj Canon preveč "trotl ziher", še vedno poizkušam z njim narediti fotografijo z globinsko neostrino, in to mi seveda tudi še vedno tudi ne uspe ... sesir 1
amateur Objavljeno Marec 16, 2019 Opozori Objavljeno Marec 16, 2019 Najprej moje sožalje da ni popravljena MMV. Danes je bil lep dan, ker ti ne gre prehitro, bi tudi zeblo ne bi. Pravijo, da bo ta teden še zahladilo. Lani 16. marca sem bil na Blegošu opoldan, bilo je brez vetrčka, gor sem prilezel v sami švic majci in tako oblečen ostal še pet minut na vrhu (spodaj pogled z vrha ). Sem gledal danes mučanje v Andori, gledalci v majicah, v Falunu na tekih pravi pomladanski sneg, edino v Vikersundu se pri doskoku ni udiralo. Čudni so ti časi. RobiRoberto, Scarabeo 500 in MiNa 3
RobiRoberto Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Bolje da MMV še ni popravljena, kakor da bi bila popravljena tako, kakor enkrat na sevisu v Tolminu, ko sem se z njo pripeljal samo do bencinskega servisa v Mostu na Soči in mi po napolnitvi skoraj praznega rezerarja ni hotela več vžgati, in so jo mo mojem telefonskem klicu, prišli iskat s servisa s "tovornjakom" za prevoz avtomobilov, mene je pa z avtom prišla iskat moja hčerka. Po današnjem zajtrku me je bolj kakor prvi tek ženskega veleslaloma zanimalo koliko je ta teden napredovala gradnja kolesarske steze "pod Golici" in z videnim sem bil zadovoljen, ker po moji oceni manjka še približno 250 m "pri šintariji" in približno toliko še od idrijske "čistilne naprave" do kolektorjevga parkirišča. "Iz neuradnega vira" (hčerkin fant) sem pravkar izvedel da naj bi bila kolesarska steza končana do prvega maja. amateur in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 18, 2019 Opozori Objavljeno Marec 18, 2019 Ker ga nisem osebno prevzel je do mene prišlo s štiridnevno zamudo, toda zame vseeno čudovito darilo za moj rojstni dan. amateur, Pepos in T 120 2 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 Jazne / Bevkov vrh, 19. marca.
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 Kaj trenutno počnete? Čakam telefonski klic iz servisa Špan, vendar ga nikakor noče biti ...
krucymucy Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 9 minutes ago, amateur said: Pa so kaj rekli, kaj delajo? Kar sem jaz opazil vecinoma pa kavo hodijo. sesir 1
sesir Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 pred 1 uro, krucymucy pravi: Kar sem jaz opazil vecinoma pa kavo hodijo. Se pravi garaško,garajo?
krucymucy Objavljeno Marec 19, 2019 Opozori Objavljeno Marec 19, 2019 8 minutes ago, sesir said: Se pravi garaško,garajo? Ja, kot maus. sesir in bajkr88 1 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 20, 2019 Opozori Objavljeno Marec 20, 2019 V telefonskem pogovoru, naslednji dan pomoji dostavi, mi je "mehanik" rekel, da ga bo takoj "dal na štant" ... Upam, da ne čakajo "nove mašine" iz Tajvana. Ker se nisem spomnil od kje izvira SYM, sem si seveda pomagal z Googlom in našel to: SYM je v letošnje poletje vstopil z povsem novim modelom Orbit III. Ta zamenjuje predhodnika in predstavlja vstop v svet skuterjev pri nas priljubljene blagovne.
RobiRoberto Objavljeno Marec 22, 2019 Opozori Objavljeno Marec 22, 2019 Ko sem po včerajšnjem kosilu peljal Tačko "na WC" sem videl in občutil, da je zame preveč vetrovno za vožnjo s kolesom, zato sem si šel ogledat kako napreduje betoniranje "kolesarske steze pod Golici" in bil z videnim zadovoljen. Danes me seveda zopet bolita obe nogi (predvsem mišice) ... Keiko in Erik99 2
amateur Objavljeno Marec 22, 2019 Opozori Objavljeno Marec 22, 2019 Ja pa nisi šel samo do gradbišča avtoceste, ampak ... Če bolijo mišice, ni hudo, le da kaj drugega ne boli!
RobiRoberto Objavljeno Marec 24, 2019 Opozori Objavljeno Marec 24, 2019 Včeraj je bila sobota in ker so bili pridni delavci "pod Golici" in tudi "v Zali", sem bil približno štiri ure priden tudi jaz. Danes: moški poleti, ženski skoki in še motokros. Ne vem če bom zmogel! Keiko in Erik99 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 24, 2019 Opozori Objavljeno Marec 24, 2019 Današnja vožnja s kolesom samo do Idrijske Bele in nazaj domov, vendar prvič v poletnem kolesarskem oblačilu, ker po včerajšnji vrnitvi domov, nisem bil za nikamor drugam kakor direkt za pod prho, kolesarska oblačila pa za v pranje! amateur, Pepos in Keiko 3
amateur Objavljeno Marec 25, 2019 Opozori Objavljeno Marec 25, 2019 Se vidi, da je danes ponedeljek, ni prispevka. Izgleda da so te skoki v Planici zmatral, ja pa še materinski dan je danes. O MMV nič novega? Tega sem poleti rental v Meteori, 150 kubikov, za dva s težo 130 kg kljub klancu čisto zadosti. Ata je imel Lambreto (skuter), smo se trije peljali (sam sem stal spredaj) iz Cerknega prek Kladja na Sovodenj na obisk k stari mami, pa makadam je bil. Pa je tudi šlo. Le slike nimam nobene, je ata motor prodal in kupil milečento. RobiRoberto 1
sesir Objavljeno Marec 25, 2019 Opozori Objavljeno Marec 25, 2019 pred 2 urami, amateur pravi: .O MMV nič novega? Cakajo klic,da se ga lotijo,da jim neha guzvo delat...sam prestavljat ga morejo sem in tja...
RobiRoberto Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 12 urami, amateur pravi: Ata je imel Lambreto (skuter), smo se trije peljali (sam sem stal spredaj) iz Cerknega prek Kladja na Sovodenj na obisk k stari mami, pa makadam je bil. Pa je tudi šlo. Le slike nimam nobene, je ata motor prodal in kupil milečento. Tudi ata od moje drage je imel Lambreto in na njej so se peljali kar štirje: ata, mama in sin na sedežu, moja draga pa je stala očetu med nogami. Seveda so se peljali "na Kminsko", na popoldansko o za odrasle in malinovecza otroke. V Idrijsko Belo sem se v svojem življenju s kolesom peljal sigurno že "več stokrat", vendar tega kar sem opazil v nedeljo, do takrat še nisem opazil, v nedeljo pa so mi pri tem pomagali "trije radovedneži", ki jih je sigurno zanimalo kaj se nahaja malo višje in ko sem se včeraj popoldne povzpel do tja, sem bil zalooo presenečen. Anoraka iz kolesarskega nahrbtnika nisem potreboval. Sezona piknikov v Idrijski Beli pr' lajštu se je že začela. sesir in Keiko 2
amateur Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Zanimivo, je to še skrivni Titov bunker?
RobiRoberto Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Res ne vem čemu je bilo to namenjeno. "Rov" se še nadaljuje "v desno",vendar svetilke nisem imel s seboj. Tudi do "bunkerja" in od njega se pride precej lažje kakor sem prišel jaz, vendar sem šele tik pred njim zagledal, da lahko prideš do njega in tudi od njega precej lažje, po potki z "leve strani", ki se nadaljuje tudi še naprej v "desno" stran in poteka recimo samo pod kotpm približno 10 o.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se