RobiRoberto Objavljeno April 21, 2019 Opozori Objavljeno April 21, 2019 Danes počivam ... Keiko, Pepos, notranc in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno April 23, 2019 Opozori Objavljeno April 23, 2019 Danes je dan za sanjarjenje ... Če se me bosta moja hčerka in njen fant usmilila in mene in moje kulo odpeljala na Vršič, se bom poi v Poštarskem domu nazaj domov pripeljal sam in s kamero na kolesarski čeladi tudi ponel svojo vožnjo z Vršiča do Trente.
RobiRoberto Objavljeno April 23, 2019 Opozori Objavljeno April 23, 2019 Popravek by Google maps: Tičarjev dom je precej bližje parkirišču na Vršiču.
RobiRoberto Objavljeno April 23, 2019 Opozori Objavljeno April 23, 2019 Pravkar sem ga naročil, da ne bom več oviral drugih v prometu in da drugi ne bojo več ovirali mene, ker se bom vozil ob cestišču. sesir, Keiko in Spasku 3
amateur Objavljeno April 23, 2019 Opozori Objavljeno April 23, 2019 pred 8 urami, RobiRoberto pravi: Danes je dan za sanjarjenje ... Če se me bosta moja hčerka in njen fant usmilila in mene in moje kulo odpeljala na Vršič, se bom poi v Poštarskem domu nazaj domov pripeljal sam in s kamero na kolesarski čeladi tudi ponel svojo vožnjo z Vršiča do Trente. Upam, da bosta imela pamet in tega ne bosta naredila. Z Vršiča je strmo in daleč v Trento, tvoje bremze so bolj za v Lajšt kot pa za na Vršič, po dolini Trente zna biti veliko prometa, prehitevanje kolesarja, četudi pelje hitro, ni prav prijetno. Pa daleč je še od Koritnice do tvojega doma. Pa moraš računati še na veter. Sam sem bil parkrat s kolesom v Trenti, enkrat sem naredil krog Kranjska gora - Trbiž - Predil - Mantgarsko sedlo - Bovec - Vršič pa do avta v Kranjski gori, po moje leta 2010, najbolj zoprna je bila vožnja ob Soči, cesta je še zmeraj ozka. Če pa boš vseeno šel, ti želim veliko sreče. V tvoje fizične sposobnosti, da bi to izpeljal, pa sploh ne dvomim! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2019 Opozori Objavljeno April 24, 2019 Moja draga mi je rekla, naj s tem še dodatno ne obremenjujem hčerke in njenega fanta, tako da bo to še ena moja neuresničena želja, ker so v njo vključeni tudi drugi, katerih ne morem "dirigirati" sam! Zato UPAM, da bom vsaj z MMV lahko uresničil svoje želje, ker z njo nisem odvisen od nikogar drugega, seveda če ne bo treba poklicati asistence. Drugače pa sem se po Trenti s kulom že kar precej prevozil, najbrž pred več kakor 20 leti, ko smo imeli v kampu Komac v Soči počitniško prikolico in smo bili od junija do septembra skoraj vsak vikend v Trenti.
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2019 Opozori Objavljeno April 24, 2019 pred 14 urami, amateur pravi: Z Vršiča je strmo in daleč v Trento, tvoje bremze so bolj za v Lajšt kot pa za na Vršič, Večji dvom ("strah") kakor v zavore, imam v "ozke" kolesarske plašče.
tomaz69 Objavljeno April 24, 2019 Opozori Objavljeno April 24, 2019 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Večji dvom ("strah") kakor v zavore, imam v "ozke" kolesarske plašče. Robi, potem si poglej posnetek včerajšnje etape Tour of the Alps (dirka pro kolesarjev v Avstriji in Švici), spust iz zadnjega klanca po mokrem....
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2019 Opozori Objavljeno April 24, 2019 Nisem si ogledal tega včerajšnega posnetka, toda iz nekaterih posnetkov iz preteklosti se še spomnim, "da so norci" in da kdo tudi pade ... Pravkar: ... ... ... ... Keiko 1
amateur Objavljeno April 25, 2019 Opozori Objavljeno April 25, 2019 Deluje motor vredu? Je ohranil prejšnjo hitrost?
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2019 Opozori Objavljeno April 26, 2019 "Špila kot ura" ... Včeraj popoldne je bilo pretežno sončno, prijetno toplo in precej vetrovno. amateur, Spasku, Joker in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 Ker je četrtkovih 34 vetrovnih kolesarskih kilometrov pustilo v mišicah v obeh mojih nogah boleče posledice , včeraj nisem bil sposoben vožnje s kolesom v Belo , in še manj hoje do rudniškega dimnika , vendar mi vseeno ni bilo treba biti celo popoldne v stanovanju. = Približno pol ure po moji vrnitvi nazaj domov je pričelo rahlo deževati. ? Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2019 Opozori Objavljeno April 27, 2019 V Idriji trenutno dežuje in moji nogici nimata nič proti temu.
amateur Objavljeno April 28, 2019 Opozori Objavljeno April 28, 2019 Mobilnost pomeni tudi izbiro načina gibanja. Tla so rešil, ostaja ti še zrak.
sesir Objavljeno April 28, 2019 Opozori Objavljeno April 28, 2019 pred 17 minutami, amateur pravi: Mobilnost pomeni tudi izbiro načina gibanja. Tla so rešil, ostaja ti še zrak. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2019 Opozori Objavljeno April 28, 2019 Kakor je bilo napovedano, danes že dežuje. Včeraj je bila rahla "ploha" 10 minut po tem, ko sem se vrnil nazaj domov. Prehodil sem približno enako razdaljo kakor da bi šel k rudniškemu dimniku, vendar zaradi mojih še vedno bolečih nožnihh mišic, desnega kolena in levega kolka, tega nisem storil, ampak sem raje samo preveril napredek gradnje kolesarske steze in se po cesti Idrija --> Spodnje Idrija vrnil nazaj domov. Keiko in Spasku 2
Spasku Objavljeno April 28, 2019 Opozori Objavljeno April 28, 2019 8 minutes ago, sesir said: kdo bo tisti ki neumnež ki bo sedel med 4 propelarji v slučaju da gre kaj narobe ga zreže kot šalam če bo ta stvar hotela letet hitreje bo hitrost propelerjev velika
sesir Objavljeno April 28, 2019 Opozori Objavljeno April 28, 2019 pred 24 minutami, Spasku pravi: kdo bo tisti ki neumnež ki bo sedel med 4 propelarji v slučaju da gre kaj narobe ga zreže kot šalam če bo ta stvar hotela letet hitreje bo hitrost propelerjev velika Kaj nisi posluso posnetka?! Ja policaj... RobiRoberto in Spasku 2
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 (popravljeno) Tokrat brez fotografij in upam da mi bo vsaj malo odleglo. Tako imam, kakor sem si postlal: 1. Moja draga je včeraj odpotovala s svojo prijateljico za 14 dni na okrevanje v Dolenjske Toplice. Obe zaradi "preživelga" raka. 2. Moja sestra bo zaradi njenega kolka, jutri, prav tako za 14 dni odpotovala skupaj s svojim možem na okrevanje (?) v ene toplice (?). 3. Jaz ne morem iti nikamor, ker moram strežti svoji mami. 4. Moj pokojni ded je "ustvaril" zelo pametno hčer, ker ga je ta, kljub temu da v isti hiši kakor njena držina, živi tudi družina njenega brata, svojega očeta vseeno "preselila" v "Dom starih na Marofu", kljub temu, da ji takrat "ni še nič falilo", moja mama pa ni rodila tako pametneega sina, da bi jo ta, zaradi vseh svojih, s prometno nesrečo pridobljenih težav, prav tako preselil, v dom za starejše osebe. 5. Za današnjo "popolno razbremenitev" bi rabil še popoldansko vožnjo z kamerkoli, samo da se malo oddaljim iz te hiše. Popravljeno April 29, 2019. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2019 Opozori Objavljeno April 29, 2019 Ker je današnjih 60 km + , MMV delovala ves čas "b.p.", mislim da je dovolj zanesljiva tudi za mojo željeno o v Ankaranu, vendar šele po tem, ko se bo moja draga vrnila iz Dolenskih toplic! Keiko 1
amateur Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 (popravljeno) Robi za dežjem posije sonce. Popravljeno April 30, 2019. Popravil amateur Dopolnitev RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2019 Opozori Objavljeno April 30, 2019 Včeraj sem se v Logatec odpeljal s precej umazano MMV , kar nikoli ni bila moja navada za moja kolesa, mopede in avtomobile, zato sem danes takoj po zajtrku to popravil. amateur, Keiko in Joker 2 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2019 Opozori Objavljeno Maj 1, 2019 Včeraj popoldne: kdor riskira / profitira ... ? Samo nekaj kapljic, katere je prinesel veter ... Ali kdo opazi na eni izmed fotografij štiri "vsiljivce"? ? Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2019 Opozori Objavljeno Maj 1, 2019 Zdaj MMV zaupam toliko, da bi se lahko odpeljl obiskati mojo drago, vendar tega zaradi pomoči moji mami ne bom mogel storiti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se