RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2019 Opozori Objavljeno Maj 1, 2019 Iščem cenovno najbolj ugodnega "tetoviranca" ...
sesir Objavljeno Maj 1, 2019 Opozori Objavljeno Maj 1, 2019 Robi tudi sam imam tatu... Verjem,da cena za izdelavo zelo nepomembna stvar... Tatu si das zase in mora biti narejen kot ti hoces...ne kot vidis kr neke tataju po telesu..
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2019 Opozori Objavljeno Maj 2, 2019 Tatuja si ne želim imeti, toda s pomočjo googla sem poiskal če obstaja tudi tatu z vespo. Včeraj popoldne je bila dolina Idrijce zame zopet preveč vetrovna za vožnjo s kulom ... + MiNa, Joker, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 3, 2019 Opozori Objavljeno Maj 3, 2019 Danes in še vsaj dva prihodna dneva je napovedano "kislo vreme". Zato sem včerajšnje še vedno prijetno vreme izkoristil, zaradi še vedno bolečih nog od prvomajskega vzpona na rudniški dimnikin, in zaradi zopet precej močnega vetra, seveda z MMV. MiNa, Joker, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 4, 2019 Opozori Objavljeno Maj 4, 2019 Današnja resničnost ... ... in moje sanje. MiNa in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 Včerajj popoldne nahrbtnika v katerem imam dežno vetrovko nisem peljal s seboj, ker sem dežno vetrovko oblekel že doma, vendar mi je služila bolj proti vetru, kakor proti dežju, ker je ta začel padati šele takoj po tem, ko sem po vrnitvi domov kolo že parkiral v "njegovo garažo". MiNa, Keiko, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2019 Opozori Objavljeno Maj 5, 2019 Ker še nisem obupal, mi je uspelo najti ustrezno zaposlitev zame! amateur, MiNa, Erik99 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2019 Opozori Objavljeno Maj 8, 2019 Po včerajšnjem kosilu sem pravilno ocenil da zame za vožnjo s kolesom preveč piha, zato sem raje šel k rudniškem dimniku in se nazaj vrnil z bolečim levim kolkm, danes me pa boli poškodovano desno koleno, tako da ne vem, če bom danes sposoben še za kaj drugega, kakor za kavč. Erik99, CINDAPP, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Včeraj: Danes: Pred 10 minutami: notranc, Joker, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Zamisel mi je seveda dala fotografija, česa drugega kakor vespe ? , ... , ... in s pomočjo programa Gimp2, sem tudi jaz ustvaril nekaj podobnega. Najprej sem seveda moral poiskati "rdečkast" predmet pravokotnih oblik, ker zaenkrat, če je to v programu Gimp2 sploh mogoče, drugačnih kakor pravokotnih oblik še neznam označevati / kopirati / in prilepiti na osnovo, kateri sem njene barve najprej s pomočjo programa Gimp2 spremenil v sivinske. Keiko, amateur, Pepos in 2 others 5
amateur Objavljeno Maj 9, 2019 Opozori Objavljeno Maj 9, 2019 Vidim da MMS deluje. Lepo RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2019 Opozori Objavljeno Maj 10, 2019 GO ROBERTO GO, odmah now !!! NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Dopoldne se bo megla razkrojila, popoldne pa bo spremenljivo s krajevnimi plohami. Jutri bodo ponekod na zahodu manjše padavine, drugod bo suho.
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2019 Opozori Objavljeno Maj 10, 2019 Domov sem se vrnil pravočasno za kosilo. Keiko, MiNa, Pepos in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Zaradi dokaj ugodne vremenske napovedi, in zaradi tega ker sta danes "naša mladinca doma", in bi me v primeru moje onemoglosti lahko z avtom prišla iskat na Kovačev rovt, sem to želel izkoristiti, vendar bosta za tak pohod moji nogi rabili vsaj še dva, tri, ... , dni počitka. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Prav tako so se peljali moj pokojni "tast", "tašča", "svak" in moja draga, na nedeljsko popoldansko za odrasla in sok za otroka. MiNa, Keiko, Pepos in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Danes ..., nekje ..., si bila mogoče ti ... ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 (popravljeno) "Ekola", jaz in oba moja prevozna sredstva bomo počivali naslednje tri dni, ker je taka vremenska napoved !!! Ker je v vsakem slabem tudi kaj dobrega, bom te tri dni seveda izkoristil predvsem za počitek mojih nožnih mišic in sklepov. Popravljeno Maj 11, 2019. Popravil RobiRoberto MiNa in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 za moje želje in za moje "potrebe" (počitek !!!) Pepos, ciciban in MiNa 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 Kadar dežuje so sanje (?) dovoljene ... Še vedno si želim popiti "s pogledom na morje" in ker se do Portororoža z MMV ne znam in upam pripeljeti , sem se odločil, da bom "s pogledom na morje" spil nekje med Ankaranom in Lazaretom, v prvem kafiču ki bo ob obali.
Rey Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Kadar dežuje so sanje (?) dovoljene ... Še vedno si želim popiti "s pogledom na morje" in ker se do Portororoža z MMV ne znam in upam pripeljeti , sem se odločil, da bom "s pogledom na morje" spil nekje med Ankaranom in Lazaretom, v prvem kafiču ki bo ob obali. Priporočam Bar Valdoltra. Boš tik ob morju s pogledom na vso SLO obalo od Kopra do Pirana RobiRoberto 1
amateur Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 pred 15 urami, RobiRoberto pravi: za moje želje in za moje "potrebe" (počitek !!!) Modra odločitev!
amateur Objavljeno Maj 12, 2019 Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 pred 12 urami, RobiRoberto pravi: Kadar dežuje so sanje (?) dovoljene ... Še vedno si želim popiti "s pogledom na morje" in ker se do Portororoža z MMV ne znam in upam pripeljeti , sem se odločil, da bom "s pogledom na morje" spil nekje med Ankaranom in Lazaretom, v prvem kafiču ki bo ob obali. Kolesarska steza ob obali te preko dveh predorov pripelje v Portorož. Zapomniti si moraš samo, kje si se spustil na cesto in se po isti poti vrniti. Enostavno kot pasulj. Pa pameten telefon imaš, ta ti lahko pomaga.
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 Po kolearski stezi sem se z MMV že vozil, mislim da na o v Piran ali Izolo.
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 (popravljeno) pred 20 urami, Rey pravi: Priporočam Bar Valdoltra. Boš tik ob morju s pogledom na vso SLO obalo od Kopra do Pirana HVALAAA za priporočilo . Najprej seveda "fotošuting" mejnega prehoda Lazaret, skozi katerega mislim da sem se z mopedom do sedaj pripeljal samo iz Trsta in takoj po tem seveda v Baru Valdoltra in če bo Nalgesin 550 Mg Forte med vožnjo preveč popustil, bom v Ortopedski bolnišnici Valdoltra prosil za teden dva ali tri okrevanja ... ? Popravljeno Maj 13, 2019. Popravil RobiRoberto amateur 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se