RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 Preden se bom odpeljal na o v Bar Valdoltra, se bojo morale dnevne temerature vrniti nazaj v primerne za ta letni čas in moja draga ali najina hčerka, bo morala še "razsmraditi" moje moped oblačilo. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 (popravljeno) Če bova jaz in MMV vzdržala vse moje želje, bom tokrat (upam !!!) naredil samo dve fotografiji in sicer z MMV na mejnem prehodu Lazaret ino v Baru Valdoltra! Popravljeno Maj 13, 2019. Popravil RobiRoberto amateur in Pepos 2
amateur Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 Bil je Piran, Portorož je pred njim. Sosed je šel zjutraj ob 6. uri proti Albaniji z motorjem seveda. Bi moral z njim, pa mi hrbet ne pusti. Robi tudi drugim ne gre vse lahko! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 14, 2019 Opozori Objavljeno Maj 14, 2019 Nekoč ..., nekje ..., ali si bila mogoče ti ... igc1, Pepos in amateur 2 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 15, 2019 Opozori Objavljeno Maj 15, 2019 (popravljeno) Včeraj popoldne je bilo samo 12 oC in zame je tudi preveč pihalo za prijetno vožnjo s kolesom, zato sem popoldne na zidni koledar vpisal nov R = ravfnk = dimnik ... Popravljeno Maj 15, 2019. Popravil RobiRoberto Pepos, Keiko in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 16, 2019 Opozori Objavljeno Maj 16, 2019 Moja današnja dopoldanska delovna terapija ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 17, 2019 Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 Pred mojo nesrečo z motorjem se ne spomnim da bi, razen pred mnooogo leti, kdaj padel s kolesom, včeraj pa se mi je to zgodilo že četrtič po moji nesreči z motorjem, pri čemer je bil najprej kriv dež (mokra cesta + preveč zavore), drugič je bil kriv sneg (spust iz Vojskega proti Oblakovem vrhu), tretjič je bil kriv avtomobilist, ki me je "na uti" (?) spregledal in zbil ko je zavijal proti "cerkvi", včeraj pa me je očitno zopet spregledala mlajša voznica, ki je "pri Soči" (nekoč gostilna) zavila levo proti SKB banki. Moja "sreča v nesreči" je bila, da sem pravočasno ukrepal in močno zavrl, tako da se v avto nisem zaletel, ampak me je "samo izstrelilo" v smeri vožnje, ker je sprednje kolo mojega kolesa "spodneslo". Pepos, amateur in Keiko 2 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 Danes dopoldne sta do kosila in dežja manjkali še dve uri ... ... ? ... Joker, amateur, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 Nujno rabim nekaj nadomestnih delov, in če jih ima kdo bolj uporabne kakor moje obstoječe na zalogi, se priporočam ...
sesir Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Nujno rabim nekaj nadomestnih delov, in če jih ima kdo bolj uporabne kakor moje obstoječe na zalogi, se priporočam ... Ne jamraj,saj VEZBAŠ
Keiko Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 On 5/17/2019 at 9:31 AM, RobiRoberto said: Pred mojo nesrečo z motorjem se ne spomnim da bi, razen pred mnooogo leti, kdaj padel s kolesom, včeraj pa se mi je to zgodilo že četrtič po moji nesreči z motorjem, pri čemer je bil najprej kriv dež (mokra cesta + preveč zavore), drugič je bil kriv sneg (spust iz Vojskega proti Oblakovem vrhu), tretjič je bil kriv avtomobilist, ki me je "na uti" (?) spregledal in zbil ko je zavijal proti "cerkvi", včeraj pa me je očitno zopet spregledala mlajša voznica, ki je "pri Soči" (nekoč gostilna) zavila levo proti SKB banki. Moja "sreča v nesreči" je bila, da sem pravočasno ukrepal in močno zavrl, tako da se v avto nisem zaletel, ampak me je "samo izstrelilo" v smeri vožnje, ker je sprednje kolo mojega kolesa "spodneslo". ? Me veseli da si cel! ? In čim bolj varno pot na vseh poteh ti želim! RobiRoberto in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2019 Opozori Objavljeno Maj 23, 2019 (popravljeno) Keiko HVALA. Že nekaj časa se poslavljam od mojih objav na tem forumu, vendar mi to nikakor ne uspe. Današnji vzrok: če se boste v prihodnosti vozili skozi Idrijo, ali želeli oboskati Idrijsko Belo ... Popravljeno Maj 23, 2019. Popravil RobiRoberto amateur, Joker in Quest 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 Včeraj popoldne sta bili moji nogi preveč utrujeni za hojo ali za vožnjo s kulom = + Joker, raza in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 Mislim da se reče, da imajo pijanci in norci srečo, in ker alkohola zaradi svoje poškodbe "notranjosti glave" ne smem uživati niti v milililitrih, sem pač norc, ker me je med včerajšnjo hojo ves čas spremljalo oddaljeno grmenje, ploha pa je prišla dobrih 5 minut za menoj, ko sem bil že pod prho. Hough, govoril sem! Joker, amateur in Erik99 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2019 Opozori Objavljeno Maj 29, 2019 Priden sem, ker od trenutka ko vstanem, do 17-te ure ko vklopim TV, ves čas nekaj počnem. Idejo sem dobil s pomočjo fotografije Roger G. Jaggerja ... Nato sem vsaj dve uri v tej temi iskal željeno fotografijo (junij 2009) ... Najlažje je bilo seveda celo fotografijo pretvoriti v "sivinsko", kjer se mi je tudi vse ustavilo. Zato sem v mailu vprašal mojega "Varadero team" prijatelja iz Logatca, če se to da narediti tudi v programu GIMP 2, in odgovoril mi je da ne, in da to on dela s pomočjo drugega programa , in ker imam ogromno denarja (čas je denar), sem v programu GIMP 2, v meniju Barve našel tudi ukaz Uravnavnje barv in uspelo mi je približno to kar sem želel, edino "na modro barvo vleče malo preveč" ! Joker in amateur 2
amateur Objavljeno Maj 29, 2019 Opozori Objavljeno Maj 29, 2019 Robi, jutri bo konec dežja, začenja se lajf. Ugasni prenosnik in pojdi na zrak! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2019 Opozori Objavljeno Maj 30, 2019 Tako preprosto je, toda rabil sem skoraj 10 let da sem to ugotovil: Roberto + Yamaha FZS 1000 + 6. septemer 2009 = RESET ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2019 Opozori Objavljeno Maj 31, 2019 Včeraj popoldne: cesta od Podrateje do Idrijske Bela je zopet prevozna 24 ur, brez časovnih omejitev zaradi dela gozdarjev. amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2019 Opozori Objavljeno Junij 1, 2019 Včeraj je bilo zame zopet preveč vetrovno za prijetno vožnjo s kolesom, zato sem odšel peš pogledati napredek gradnje kolesarske steze med Marofom in Idrijo (gradnja bo trajala še kar nekaj časa) in po vrnitvi nazaj domov sem v koledar vpisal še en obisk rudniškega dimnika. Danes, moj levi kolk = kavč ... Joker, raza in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 2, 2019 Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 Danes dopoldne je "idrijska burja" končno toliko oslabela, da je bila vožnja s kulom zopet prijetna, če ne upoštevam mojega desnega kolena in levega kolka ...
RobiRoberto Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Ker: a + b + c + ..., sem se odločil tak tattoo !!! VS800 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Danes po kosilu sem se odpeljal v Idrijsko Belo preverit, če so že zajezili koplišče pr' lajštu, in videl, da ga že pripravljajo za zajezitev. VS800, amateur, notranc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se