RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2020 Opozori Objavljeno Junij 11, 2020 / / CINDAPP, amateur in Endlich 1 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 12, 2020 Opozori Objavljeno Junij 12, 2020 Danes od 8.45 do 9.00: zdravljenje bomo nadaljeveli 28.08. ob 11.30. Ker mi ni bo treba plačevati bencina, ne bom plačeval tudi trajekta, zato po dooolgem času zopet v Medulin, kamor smo hodili na dopust, preden smo začeli hoditi v kamp Čikat na Lošinj. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 13, 2020 Opozori Objavljeno Junij 13, 2020 Včeraj (petek) popoldne: upam, da bosta moj telešček in kolešček letos zdržala še 429 km, kateri še manjkajo do lepega števila 20.000 prevoženih kilometrov na kolesarskem števcu. amateur in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 14, 2020 Opozori Objavljeno Junij 14, 2020 Danes dopoldne: Idrijski grad --> Idrijska Bela --> "Zala" --> Idrijska Bela --> "Zala" --> Idrijski grad --> "častni krog okrog Evrospina" = 66,66 km + zasluženo kosilo + zaslužena kava + zaslužen popoldanski kavč Erik99, notranc in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2020 Opozori Objavljeno Junij 15, 2020 Dobro da obstajajo vremenske sprembe, katere znajo poskrbeti za moj telešček bolje kakor jaz ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 Že dooolgo časa se pripravljam da bom priznal, da se že dolgo časa tudi drogiram, vsak večer med gledanjem TV kviza VEM, in za mojo bolezen mi nihče ne more napisati recepta za ustrezno zdravilo, ker ga v bližnjem Hoferju ne bi sprejeli ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 17, 2020 Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 (popravljeno) Danes dopoldne: Idrija / Zala / Bela / Zala / Bela / Zala / Bela / Idrija / prha / kosilo / / ... Popravljeno Junij 17, 2020. Popravil RobiRoberto amateur, raza in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2020 Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 Pri moji zadnji vožnji po še neprenovljenem delu kanomeljske ceste, mi je ("razrit asfalt") skoraj na istem mestu kakor že enkrat, zopet izpadlo ogledalce levega vzratnega ogledala na levem "rogu" na kolesarski belanci, in tokrat je ogledalce razpadlo samo na dva dela, tako da sem ju takoj vstavil nazaj v "njun okvir", toda med vožnjo me je zelo motilo, ker oba dela nista bila več "pod istim kotom", zato je seveda sledil "poseg". V delavici sem imel še en neuporabljen "rog" z vzvratnim ogledalom, in tudi še nekaj ostankov od predhodno polomljenih "rogov", in rekel sem si, da bom najpej poizkusil biti Sam Svoj Mojster, in po včerajšnjih prevoženih nekaj manj kakor 100 km, je bilo ogledalce še vedno tam kjer mora biti. JuHuHu ... raza, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2020 Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 Končno mi je tudi z mojim "trotl zihr" fotaparatom Canon uspelo narediti globinsko neostro fotografijo ... JuHuHu ... ? Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Včeraj so me bolele vse nožne mišice od prevoženih 92 km, zopet je precej pihalo, in možni so bili "pljuskovi sa grmljavinom" ... amateur, Joker in Pepos 3
amateur Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Robi mene bi tudi bolele, pa še kaj zraven. Pred par leti sem na vzponu na Mt. Ventoux v Provansi vprašal enega nizozemskega kolesarja mojih let, kako hudiča so kolesarji iz Nizozemske tako dobri v klanec, saj imajo ja samo ravnino. Pa me je vprašal, če sem že bil pri njih. Ko sem odkimal, mi je gospod lepo razložil: ko narediš toliko kilometrov v močan veter kot jih naredimo mi, potem noben klanec ni ne prestrm ne predolg. Pri tvojih letih veter ne sme biti motnja: dosti močne mišice ali pa električno kolo ali pa oboje skupaj! Ker si pa v grapi, prav močnega vetra do Bele pa do Zale nimaš, mogoče res občasno skozi Kanomljo na Oblakov vrh glede orientacije proti zahodu. Glede na distance zadnje čase vidim, da ti je pomlad oživila telo in imaš manj muk pri pritiskanju pedal. Se motim? RobiRoberto, BIF in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Danes me je med vračanjem iz Idrijske Bele do Podrateje "rahlo namakalo". ?️ Včeraj sem bil 2 x Zala in 1 x Bela, danes samo 1 x Zala in 1 x Bela, zato me je včeraj moj kolesarski števec prikrajšal za približno 10 km. Enkrat sem opazil da je "izgubil kontakt", vendar ga je najbrž izgubil še enkrat ... Joker, amateur, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2020 Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 Slabo spim (neprijetne sanje), zgodaj se prebujam in ?️ mi nagaja ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2020 Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 Danes sem imel namen prevoziti prav to, kar mi je tudi uspelo , zato sem si pred odhodom od doma namesto vode pripravil "energy drink" , in pred "speljevanjem" na founu vklopil tudi Sport Tracker. HipHipHura ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Danes sem imel namen prevoziti samo mojo kilometrsko "minimalko", časar moj kolesarski števec očitno ni odobroval, zato je med vožnjo zopet "zaspal" in me tako prikrajšal za približno 10 km. amateur 1
amateur Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Robi, če se vstaviš, včasih števec zaspi, ko spelješ, se pa ne vklopi in v ozadju ne šteje kilometrov.
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Amateur tega še nisem pozabil, vendar meni sedaj števec "zaspi" kar med vožnjo ... Ali obstaja še kakšna možnost, ker jaz vidim samo tri: ... prazna baterija, ... ... slab kontakt povezave med "senzorjem" in števcem ... ... premikanje magneta med vožnjo ... Danes se mi ne ljubi več, in kakor je napovedano, tudi piha zame preveč ...
raza Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Predvidevam, da bo kar baterija, če ti izpisuje kar je na prvi sliki.
amateur Objavljeno Junij 23, 2020 Opozori Objavljeno Junij 23, 2020 Kaj pa stik merilnika na nosilec. Lahko je slab, nestabilen, med vožnjo se zrahlja, ... ja baterije so svoj problem. Vidim da imaš žično povezavo, manj kuri baterijo. Sam imam brezžično povezavo, pa sem se zadnji dve leti malo vozil, pa vseeno baterija hitro mrkne (predvsem v števcu na bilanci), očitno je poraba energije večja. Sem kupil baterije v Lidlu al v Hoferju, saj so poceni, hitreje se pokaže opozorilo Low, zato sem letos vložil spet "ta prave" baterije. Bomo videli koliko bodo zdržale. Očitno pa so potrošni material, ena za ~ dve kavi.
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2020 Opozori Objavljeno Junij 23, 2020 Danes ob vklopu števca ni bilo več LOW ... Včeraj sem se še nekaj spomnil gleda mojega nesigurnega kolesarskega števca, in sicer tega, da nisem še nič preveril / poizkusil s "senzorjem", kateri "šteje mimohode" magneta, in katere nato na podlagi vnešenega premera kolesa pretvori v prikazano hitrost, in danes sem najprej še malo "predrmal" ta senzor, in se nato odpeljal proti Beli, kar mi danes ni bilo dano , zato sem svojo vožnjo nadaljeval proti "pr' barak v Zali", in od tam še do ribogojnice v Srednji Kanomlji . Če bi se odpeljal do Bele in nazaj domov, bi moral previlno delujoč števec po vrnitvi nazaj domov prikazati približno 25 prevoženih km, in ker mi danes vožnja v Belo ni bila omogočena (predidevam da gozdarji zopet podirajo drevesa) , sem med vožnjo ves čas opazoval števec in ta danes med vožnjo ni nikoli "zaspal". Ima da se tako i nastavi ...
Tedybear Objavljeno Junij 23, 2020 Opozori Objavljeno Junij 23, 2020 https://siol.net/avtomoto/avtomobilno/se-morda-kdo-vprasa-ali-tenisac-novak-dokovic-trenira-samo-enkrat-mesecno-527694 Kako ne bo " izkušen". Iz Tomosa direkt na Bavarca.....
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2020 Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 Boli me desno koleno, levi kolk, rit ter križ in vseeno sem zadovojen ... ? amateur in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 (popravljeno) Danes sem "dežuren": v torek je moja mama od patronažne sestre dobila "klistirček", včeraj od mene "eno žličko" odvajalnega sredstva Portalak, danes pred zajrkom še eno "žličko" Portalaka in dva kozarca Donata in po moji vrnitvi domov me je v njeni planici končno pričakal kar precej velik kupček ... / Popravljeno Junij 25, 2020. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2020 Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 Včerajšna vremenska napoved pred osrednjim TV dnevnikom je bila: padavine bodo do jutra ponehale ... amateur in MiNa 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se