franc Objavljeno Julij 15, 2020 Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 Robi, telovadba (vaje) . Pa brez "izležavanja" na kavču (pravilno sedenje in podobno) in se zadeve izboljšajo (izginejo pa nikoli) . lp RobiRoberto in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 JuHuHu / Kdor Pridno Čaka Tudi Dočaka / Pozdravljen, Kolo je končno popravljeno. Imeli smo problem z dobavo obroča. Niso ga imeli na zalogi. No vsekakor je poppravljeno. Oglasite se lahko od 9h do 19 h . €€€ / Joker, amateur in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 / / notranc, Joker, CINDAPP in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 ARSO: Danes bo sprva oblačno, dež bo dopoldne prehodno povsod ponehal. Popoldne bodo krajevne padavine. Tudi jutri bo še spremenljivo s plohami. ? Do vračanja skozi Podratejo je ves čas "rosilo", vendar mi to ni odvrnilo od tega, da danes ne bi "odvozil" svoje "kilometrske minimalke" ... malakai, notranc, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 Pravkar sem naponil rezervar MMV, da bo ready to go somewhere, "kadar me bo zagrabilo" ... Kolesarski števec zopet dela, toda očitno bi ga moral že prej peljati zamenjati njegovo baterijo, ker je sedaj na njem skupno števil prevoženih kilometrov samo 72 = včeraj + danes ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Včeraj dopoldne sem bil še Ati, popoldne pa sem postal tudi Dedo vnukinji ... Danes dopoldne sem to proslavil na svoj način ... Mislim, da se pri tako nizki temperaturi še nikoli nisem peljal v poletnem kolesarskem oblačilu ... Pepos, malakai, amateur in 5 others 6 2
LunaticFringe Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Čestitam nono RobiRoberto 1
Endlich Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Ob 8. 7. 2020 ob 22:52, la profich pravi: Čestitam. RobiRoberto 1
amateur Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Robi, sem se peljal ob 16:15 mimo tvoje hiše proti Razpotju, pa je bilo pred hišo še čisto mirno, parkirano pa je bilo par avtomobilov. Čestitke ob dogodku, sem par let starejši od tebe, pa mi ta občutek (postati deda) še ni bil dan. Upanje umre zadnje, ne vem pa, kaj danes počnejo otroci. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 (popravljeno) Kljub temu da ima moja vnukinja nonota invalida , ta vsaj neumen ni , ker mi je kljub temu, da se mi je kolesarski števec zaradi izpraznjene baterije zopet resetiral , uspelo poiskati vse potrebne "dokaze", da bom tudi letos lahko izračunal, koliko kilometrov bom "približno" prevozil letošnje leto s kolesom. Letos do danes prvoženih kilometrov: 20.282 + 137 - 18.373 = 2.046 km December 2019 Junij 2020 Danes Windows Kalkulator Popravljeno Julij 19, 2020. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2020 Opozori Objavljeno Julij 20, 2020 Včeraj popoldne sem gledal prenos dirk MOTO GP in F1 , ter med gledanjem imel tudi vklopljen računalnik in malo fantairal , ker sem Sveto goro vedno samo gledal "od spodaj" med vožnjo po dolini Soče, nikoli pa še nisem bil na njej. Po moji "halucinaciji" pa sem bil še malo priden. Pepos, MiNa in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2020 Opozori Objavljeno Julij 20, 2020 Danes po kosilu sem se odločil za "mojo kolesarsko kilometrsko minimalko" , ker sem pričakoval novo družinsko članico , ki je iz Postojnske porodnišnice, s svojo mamo in atijem , prispela domov v Idrijo, minuto ali dve pred menoj ... Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2020 Opozori Objavljeno Julij 21, 2020 Kosilo, po kosilu in popoldanski kornet ali lučko, si je treba dopoldan prislužiti !!! ? VS800, Joker, raza in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 22, 2020 Opozori Objavljeno Julij 22, 2020 Meteo.si : Danes bo spremenljivo oblačno, krajevne padavine in nevihte bodo popoldne razmeroma pogoste. Možni bodo močnejši nalivi. Jutri bo neviht manj. Med fotografiranjem na Kalcah mi je števec očitno zopet zaspal in se ni zbudil do doma ... notranc in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2020 Opozori Objavljeno Julij 23, 2020 Meteo.si : Danes bo delno jasno, popoldne bo nastalo nekaj neviht. Jutri bo pretežno oblačno, s pogostimi krajevnimi padavinami. / ? Za včerajšnjo "delno odpoved kolesarskega števca" sta možni dve krivdi: števec mi je na Kalcah res "zaspal", ali pa sta se mi med vožnjo po ne ravno "najbolj gladki" cesti, zopet premaknila magnet na "eni od špic" sprednjega kolesa, ali senzor na desni polovici sprednjih vilic, ker sem moral danes pred odhodom popraviti položaja magneta in senzorja ... Pepos in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2020 Opozori Objavljeno Julij 23, 2020 Ko sem se zjutraj odpeljal od doma je bilo na zunanjem termometru 17 oC, in domov sem se vrnil kar precej hladen , zato sem se po kosilu odpeljal še malo pogreti. 25 km pred kosilom in še 25 km po kosilu, je seveda lažje prevoziti kakor 50 km naenkrat !!! Joker, amateur, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2020 Opozori Objavljeno Julij 24, 2020 Tudi jaz bom koristen, tako kakor najbolje znam in zmorem ... franc, amateur, Pepos in 1 other 2 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2020 Opozori Objavljeno Julij 25, 2020 (popravljeno) / / Popravljeno Julij 25, 2020. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 Kdaj? Danes, 26. julija 2020. franc, ALEŠ M, amateur in 4 others 4 3
amateur Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 Kako ti je MMV vlekla v strmi klanec proti vrhu Svete Gore? Dober si, kot MM brez predsodkov in do dirke danes že doma. Kdaj si pa štatrtal? RobiRoberto 1
raza Objavljeno Julij 26, 2020 Opozori Objavljeno Julij 26, 2020 pred eno uro, amateur pravi: Kdaj si pa štatrtal? Na turn poglej! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2020 Opozori Objavljeno Julij 27, 2020 (popravljeno) Včeraj je verjetno imela Goriška psihiatrija kar precej dela, ker sem med vožnjo proti Sveti Gori in vožnji nazaj v dolino videl kar precej pešcev in kolesarjev. Noben od kolesarjen ni sedel na sedežu, ampak so vsi "gonil stoje" ... / Klanec je ravno toliko strm, da se MMV nikakor "ni mogla odločiti" za "nižjo prestavo" in ko se je končno to odločila storiti, me seveda ni več skrbelo , ker sem se prej seveda bal, da mi bo zopet "zaribala" ... Danes seveda zopet na kolo, časovno in temperaturno "po zdravi pameti" ... Koji je ovaj ? / / ? Popravljeno Julij 27, 2020. Popravil RobiRoberto MiNa, Joker, Pepos in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se