RobiRoberto Objavljeno Julij 28, 2020 Opozori Objavljeno Julij 28, 2020 ARSO: NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Danes bo pretežno jasno in vroče. MiNa, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 29, 2020 Opozori Objavljeno Julij 29, 2020 Ob takih temperaturah nimam nič proti temu, da se zbujam zgodaj, čeprav bi lahko spal kolikor bi hotel ... Joker, MiNa in amateur 3
amateur Objavljeno Julij 29, 2020 Opozori Objavljeno Julij 29, 2020 Robi imaš prav, kot bi lahko zaribala MMV na poti na Sveto Goro par dni nazaj, lahko v tej vročini zariba tudi pogonski agregat na kolesu. Torej ne upoštevaj reka "Rana ura slovenskih fantov grob". Danes ob 6 uri zjutraj tudi pri nas ni bilo nič kaj toplo. Pa srečno vožnjo MMK (mije malo kolo). RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2020 Opozori Objavljeno Julij 30, 2020 Enkrat sem že bil sigurno sam, najbrž tudi drugič v družbi. Tretjič gre rado, ko bo vsaj 20 oC manj ... Vsa čast MMV, glede na to kam vse me je že peljala , in še vedno ni izdihnila ... Pepos, MiNa in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 31, 2020 Opozori Objavljeno Julij 31, 2020 Včeraj po kosilu: / Go Roberto Go / / ? / Joker, Pepos, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Julij 31, 2020 Opozori Objavljeno Julij 31, 2020 Danes po zajtrku: / Go Roberto Go / / ? / MiNa, Pepos, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Avgust 1, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2020 Danes po malo drugačnem jutranjem urniku kakor ponavadi: kolo , prhanje , zajtrk mama , menjava plenic mama , zajtrk jaz , kavč , , računalnik ... MiNa, Joker, Pepos in 1 other 4
amateur Objavljeno Avgust 1, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2020 Robi ob 9:25 sem se peljal mimo hiše do okulista Vogriča po očala, ob 14. uri nazaj. Pri vas mrtvilo, mbenga pred hišo.
RobiRoberto Objavljeno Avgust 2, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2020 Današnji zajtrk ob 10.00 bi mi še bolj prijal, če bi spal do 9.45 ... Pepos, Joker, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Ko sem v Google Zemljevidi "načrtoval" traso do Sinjega vrha, ... ..., sem se spomnil, da sem se enkrat z eno od mojih Yamah že peljal mimo njega .... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Iz 149 km na 97 km , vendar moram no obeh prtscr objavljenih skupaj preveriti, kje sem pri 149 km naredil napako. Mislim, da se mi ne bi bilo treba peljati skozi Solkan. amateur 1
Endlich Objavljeno Avgust 3, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 (popravljeno) pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Iz 149 km na 97 km , vendar moram no obeh prtscr objavljenih skupaj preveriti, kje sem pri 149 km naredil napako. Mislim, da se mi ne bi bilo treba peljati skozi Solkan. Bodi pozoren na zaporo ceste med Predmejo in Lokvami... Tole info sem nasel: Popravljeno Avgust 3, 2020. Popravil Endlich RobiRoberto, Pepos in amateur 2 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2020 (popravljeno) Mojih zadnjih 12 let v nekaj fotografijah ... / Popravljeno Avgust 4, 2020. Popravil RobiRoberto Bmflar in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 5. avgust, 15 oC in vsaj polovico moje vožnje je rosilo ... amateur, Joker, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Dans me je zanimalo če sem se s kolesom ša vedno zmožen odpeljati samo do Idrijske Bele in nazaj domov brez dodatkov in uspelo mi je ... Od doma sem se odpeljal ob 6.30 in na zunanjem termometru je bilo zopet le 15 oC ... amateur, Joker in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Očitno zame prisotnost doma ni "zdrava", ker razmišljam samo o tem "kam jo bom zbrisal" ... / Ker mi Google Maps ne ustrezajo za "prostorsko predstavo" moje željene trase, sem s pomočjo preeecej stare avomobilske karte AMZS na listek papirja napisal imena vseh krajev katere bom moral prevoziti, da bom v soboto, ali še rajši v nedeljo, z MMV prevozil že toliko časa željeno traso. Cesta med Predmejo (?) in Lokvami (?), je zaradi asfaltiranja zaprta samo med delavniki. Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2020 Včeraj sem že po kar nekaj časa zopet stopil na tehtnico, katera je pokazala kar 65,5 kg , zato moram nujno shujšati vsaj 1/2 kg (182 cm) ... ? amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2020 Staram se , toda še vedno mi uspe uresničevati kolesarske naloge, katere si zastavim pred odhodom od doma! Joker in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2020 Zmeraj kadar sem se peljal proti Brusovim in Putrihovim klavžam, sem se poljal mimo mjega, vendar dokler ni bila njegova fotografija objavljena na FB, nisem vedel da ima ta skala tudi svoje ime, in sicer Babji zob , kar je bil seveda dovolj velik vzrok, da sem navsezgodaj pobegnil od doma ... Danes popoldne Moto GP in Formula 1 in ne vem če bom zmogel ... Geopark Idrija notranc, Erik99, Pepos in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2020 Franc , hvala za nov zemljevid Slovenije , kateri je najbrž kar nekaj let mlajši od mojea , in ker nobena dobra stvar ni sama , mi je v predalu, v katerem imam vse zemljevide, uspelo najti tudi karto Idrije z okolico, katero sem že dooolgo časa pogrešal. Go Roberto go Somewhere ... raza, Erik99, Endlich in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2020 Včeraj: Google + Šebrelje + cerkev sv. Vida + divje babe ... Danes dopoldne: Danes dopoldne: Roberto + skuter + Šebrejle + cerkev sv. Vida + divje babe STOP + Zakaj v Šebrejle k cerkvi svetega Vida? Zato ker jo zmeraj vidim od spodaj kadar se vozim od Straže (Želina) proti Mostu na Soči ... Zakaj ŠebreJLe namesto ŠebreLJe = "lokalna špraha" ... 4 km cesete od Stopnika do Šebrelj je bila ne prav pred dolgo časa preplastena z novim asfaltom, zato je primerna tudi za vožnjo s kolesom, seveda od Šebrelj do Stopnika , ker je današnji vzpon proti Šebreljam tudi MMV delal sive pnevmatike ... / Pri nas že dežuje ... HVALA moji dragi, ki mi je svetovala, naj grem že dopoldne ... Endlich, mladench, Erik99 in 3 others 5 1
maxxa Objavljeno Avgust 11, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2020 Ce si imel oranzen brezrokavnik na poti med sp. Idrijo in strazo, smo se srecali, ko si ravno ustavljal pri semaforju za delo na cesti. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2020 Brezrokavnik imam med vožnjo z MMV vedno oblečen, da sem bolj viden. ITAK: ko sem še hodil v službo sem si želel zjutraj spati, sedaj ko mi pa ni več treba hoditi v službo, pa zjutaj ne morem spati ... Erik99, Joker in malakai 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 Ni neumen tisti ki ne ve in zato vpraša, neumen je tisti ki ne ve in ne vpraša ... Še vedno pogrešam moj izgubljeni GSM Samsung, na katerem sem imel nameščen Sport Tracker, zato me zanima, če se tak ali kakšen podoben komu valja doma v predalu, ker ga je že zamenjal z "bolj pametnim", in bi ga mi hotel prodati za "male pare" ... / amateur 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se