RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Danes ITAK, takoj po zajtrku ITAK, lagano sportsko invalidski, bez kilometarskih dodataka ... amateur 1
schwantz Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Ob 13. 8. 2020 ob 8:47, RobiRoberto pravi: Ni neumen tisti ki ne ve in zato vpraša, neumen je tisti ki ne ve in ne vpraša ... Še vedno pogrešam moj izgubljeni GSM Samsung, na katerem sem imel nameščen Sport Tracker, zato me zanima, če se tak ali kakšen podoben komu valja doma v predalu, ker ga je že zamenjal z "bolj pametnim", in bi ga mi hotel prodati za "male pare" ... / @RobiRoberto boš preveril zasebna sporočila? amateur in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Pozdravljen Kevin. Lepo od tebe, da še nisi pozabil name in si se zopet pripeljal na MS forum. Že zjutraj sem opazil da sem dobil zasebno sporočilo, vendar do sedaj "nisem imel časa" da bi ga prebral. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Dopoldne sonce , ... ..., ob 14.30 deset minut toče , ... ..., in za njo zopet malo sonca ... "V daljavi" še vedno grmi ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2020 Včeraj so cerkvico svetega Tomaža na Vrsniku obiskali "gojenci" VDC VI enota Idrija ... ... in danes sem jo "moral" obiskati tudi jaz, ker ni daleč. Moj prvotni namen je bila zaradi ne prav velike razdalje vožnja s kolesom, vendar sem se premislil , in kmalu ugotovil, da s kolesom zelooo verjetno tudi do Ledinskega Razpotja ne bi več mogel pripeljati. Neustavljivo se bližam času, ko bo sprednjo številko 5 pri moji "mladosti" zamenjala 6 .... Endlich, MARE 65, Erik99 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 Ob 14. 8. 2020 ob 11:51, schwantz pravi: @RobiRoberto boš preveril zasebna sporočila? 1989 sva se videla na Grobniku. Ali se še spomniš kako vroče je bilo? Jaz sem se na tribuni dobesedno scvrl ... / MARE 65, Joker, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2020 Pravkar sem cerkvico na Vrsniku fotografiral še iz zraka, kar z balkona, z mojima dvema novima igračama, hexacoptrjem in virtualnimi očali ... Erik99, notranc, Endlich in 2 others 4 1
schwantz Objavljeno Avgust 17, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2020 pred 23 urami, RobiRoberto pravi: 1989 sva se videla na Grobniku. Ali se še spomniš kako vroče je bilo? Jaz sem se na tribuni dobesedno scvrl ... / Čisto možno... Enkrat, ko bom v penziji, bom moral poiskati slike (zložene in založene od selitev) in urediti arhiv... ps. Popoldne na pošti oddam paketek RobiRoberto in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 17, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2020 NUJNO rabim prevoz zame in za MMV na avtomotodrom Grobnik, ker si želim postaviti nov rekord kroga za skuterje z omejetvijo 25 km/h ... Pepos in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 18, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2020 Še včerajšnji dokaz, da sem res dedek / dedo / nono, in da še vedno obvladam, ker sta jo med njuno včerajšnjo večerjo, njena mama in ata položila v moje naročje, ker se je v njeni posteljci "drla sto na uro" , v mojem naročju pa se je takoj umirila in kmalu tudi zaspala , tako da je moja prva vloga uporabnega dedka trajala kar 45 minut ... schwantz, notranc, CINDAPP in 2 others 2 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 18, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2020 Za danes popoldne so bile napovedane močne plohe in šibke nevihte , zato sem ostal doma in malo raziskoval vsebino mojega prenosnika, ter na njegovem disku G našel nekaj starejših fotografij, za katere mislim, da jih še nisem objavil ... amateur in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2020 ... ITAK ... Kolikokrat sem že bil s kolesom v Idrijski Beli? Začel sem med počitnicami med sedmim in osmim razredom osnovne šole, ko sem dobil svoj prvi picikl Rogov Pony bele barve ... Erik99 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2020 notranc, amateur, raza in 3 others 4 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2020 Nov podarjeni GSM je včeraj sicer deloval, toda "stiki so bili prazni" , zato sem katico vrnil nazaj v prejšnji telefon, in hčerin mož je nanjo s tega telefona skopiral vse stike in vrnil kartico v moj nov telefon, tako da bom sedaj lahko koga tudi poklical , če bom rabil kako pomoč ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2020 To mojo objavo sem iskal in uspelo mi jo je najti v objavi 19. julija. Zanimalo me je koliko kilometrov sem letos že prevozil s kolesom, ker jih prav veliko več najbrže ne bom mogel, ker me mišice na obeh nogah vsak dan bolj bolijo, od česa? 19. julij: Letos do danes prvoženih kilometrov: 20.282 + 137 - 18.373 = 2.046 km 2.046 + 1088 = 3.137 Sicer letos sigurno ne bo več 10.000 prevoženih km, toda vseeno ni slabo za moje splošno stanje. Kilometrino moram "preračunavati" zato, ker se mi je letos zaradi izpraznjene baterije, kolesarski števec zopet resetiral ... amateur 1
schwantz Objavljeno Avgust 20, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2020 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Nov podarjeni GSM je včeraj sicer deloval, toda "stiki so bili prazni" , zato sem katico vrnil nazaj v prejšnji telefon, in hčerin mož je nanjo s tega telefona skopiral vse stike in vrnil kartico v moj nov telefon, tako da bom sedaj lahko koga tudi poklical , če bom rabil kako pomoč ... Sinhronizirajta z google računom, pa v bodoče ne boš imel teh težav... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2020 To mi je že včeraj naredil hčerkin mož ... S pomočjo dobrosrčnosti Schwantza je Roberto zopet back ... Jutri se bom na founu verjetno malo posvetil meniju nastaitve ... schwantz, notranc, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 (popravljeno) Ker bo danes popoldne sunčani udar ... , ..., sem še pred današnjim zajtrkom izkoristil prijetno jutranjo temperaturo , in preizkusil moj nov pametni telefon, bolj pameten od mene tudi med vožnjo s piciklom , in po prihodu nazaj domov, telefon ni imel nobene pripombe čez moj picikl in mene ... Pravkar mi je ženin mož skuhal in prinesel današnjo dopoldansko . Popravljeno Avgust 21, 2020. Popravil RobiRoberto Joker in raza 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Pogrešam Kamp Čikat, ... ..., ribarnico v Malem Lošinju ... ... in ribe na žaru v kampu ... Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Pri podarjenem, zame novem GSM pametnem telefonu sem zelo pogrešal prikaz jakosti signala in stanja telefonovega akumulatorja, zato sem možnost prikaza teh dveh vrednosti iskal v telefonovem meniju nastavitve, in na koncu ugotovil, da rabim samo očala za "od blizu" ... Bolj star, slabši vid in tudi bolj nor ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 (popravljeno) Kaj sem hotel napisati ??? / Kakor vsak dan tudi danes zjutraj nisem mogel spati, in ker bo danes še zadnji "sunčani udar", sem se seveda še pred zajtrkom odpejal v Belo. Še sreča da nisem uporabil kolesarskih sončnih očal, ampak kar tista ki jih uporabljam ves čas, ker je bila megla tako "mokra", da so bila očala ves čas zarošena in sem si jih moral tudi ves čas, kar med vožnjo , brisati s "papirnatim" robčkom, katere imam vedno v "hrbtnem žepu" zgornjega dela kolesarskega oblačila. Ta čas sem se tudi spomnil, kaj sem hotel napisati / . Danes je verjetno zadnji letošnji "sunčani udar". Včeraj sem na novem telefonu izbral še ustrezen zvok in glasnost "zvonenjsa" , če bi se kdo slučajno zmotil pri vtipkavanju svoje željene klicne številke , danes sem se pa v Belo odpeljal še pred zajtrkom odpeljal zato, da bom prezikusil še telefonov fotoaparat (4.160 x 3.120) , in ga primerjal s Canonovim (4.000 x 3.000) . Popravljeno Avgust 22, 2020. Popravil RobiRoberto Joker 1
schwantz Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 In, kako bi ocenil fotografije?
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 (popravljeno) Malo jih bo treba "posvetliti", vendar se s svetlostjo in kontrastom "ukvarjam" tudi pri canonovih fotografijah. Nov izgled foruma. 1. Nedelja je čas za kavč, gledanje moto GP in pitje kave ... 2. Kolikokrat mi bo poškodovano desno koleno še omogočilo vožnjo do Idrijske Bele , ker mi hojo do idrijskega rudniškega dimnika že nekaj časa ne omogoči več ... Popravljeno Avgust 23, 2020. Popravil RobiRoberto Erik99 in Pepos 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se