RobiRoberto Objavljeno November 2, 2020 Opozori Objavljeno November 2, 2020 (popravljeno) Če bi hotel pobrati vse odvržene pločevinke katere vidim med svojimi vožnjami s piciklom, bi moral na picikl priključiti karjolo ... Drugovi i drugarice, dok vas još nije bilo na ovome svjetu, ja sam se več vozio picikom .... Danes so bile 4 stopinje več kakor včeraj in brez jutranje megle ... Popravljeno November 2, 2020. Popravil RobiRoberto Endlich, raza, Joker in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 Danes po zajtrku 12 stopinj, zame ugodna temperatura za vožnjo s piciklom , in brez megle, kar pomeni da je moralo "rahlo pihljati" ... Jutri najbrž kavč, računalnik in TV ... / ? Spasku, raza, Pepos in 4 others 7
Endlich Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 Pa ne da si moral flikat zracnico. .. RobiRoberto 1
MARE 65 Objavljeno November 3, 2020 Opozori Objavljeno November 3, 2020 Roberto a to imaš 64 kg pa še mal s štumfi vred...k vidim, da so malo debelejši RobiRoberto in Spasku 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2020 Opozori Objavljeno November 4, 2020 Danes po zajtrku še ni bilo dežja , zato mi kavč še ni dovolil prisotnosti , in sem se odpeljal preverit, če sem se sploh še zmožen odpeljati samo do Idrijske Bele in nazaj domol ... Scarabeo 500, Joker, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2020 Opozori Objavljeno November 5, 2020 Oblačno, zaradi vetra brez megle, in zame za vožnjo s piciklom še vedno prijetnih 10 stopinj ... ? Zaradi mojega vneprej določenega števila prevoženih kilometrov, danes brez "ogravalnega in ohlajevalnega kroga" okrog bližnjega Eurospina in tudi brez fotografije ure na Idrijskemu gradu ... ? notranc, franc, Joker in 2 others 5
franc Objavljeno November 5, 2020 Opozori Objavljeno November 5, 2020 Uuuu, Robi, tele gobe na sliki (tintarice) , so odlične z jajcem ali pa polnjene in ocvrte. Pobereš samo klobuke in morajo biti beli (ko začnejo črneti so zanič) . lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2020 Opozori Objavljeno November 5, 2020 Tintaric pa nisem poznal ... Če bi gledal samo na en uč in bolj od daleč, bi lahko mislil, da so še "zaprte" dežnikarice ...
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2020 Opozori Objavljeno November 5, 2020 pred 2 urami, franc pravi: Uuuu, Robi, tele gobe na sliki (tintarice) , so odlične z jajcem ali pa polnjene in ocvrte. Pobereš samo klobuke in morajo biti beli (ko začnejo črneti so zanič) . lp Franc, "ker želim vsaki stvar prit do dna" sem v Google vpisal tintarica in ugotovil, da se nikoli "ne odprejo", in da tudi res začnejo črnet. Kaj bi Roberto brez svojega prjatla Googla? notranc, Scarabeo 500 in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno November 6, 2020 Opozori Objavljeno November 6, 2020 Danes po zajtrku: brez megle, sončno, brez vetra in 6 stopinj, zato sem si na glavo dal "kolesarsko podkapo" in tanjše kolesarske rokavice "z dolgimi prsti" ... ? Ubogi moj picikl, ker mislim, da ga samo še v hladilniku in pralnem stroju nisem fotografiral ... Pepos, notranc, franc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2020 Opozori Objavljeno November 7, 2020 Po kosilu bo najmanj 10 stopinj več kakor jih je bilo po zajtrku, toda popoldne so kvalifikacijo Moto ĐiPi ... / ? / Erik99, Pepos, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 (popravljeno) Še pol ure do začetka moto ĐiPi ... Danes zjutraj je bila na zunanjem termometru 1 stopinja, ki je povzročila slano, in Jazne in Bevkov vrh nad njimi so bile še pokrite z meglo. Pričakoval sem da bo danes na kolesarskem števcu vsaj 50 kilometrov, vendar mi je kolesarski števec med mojim fotografiranjem vsaj dvakrat "zaspal", nazadnje pri drugem fotografiranjem ure na Idrijskem gradu, kar pa sem ugotovil šele pri Evrospinu, ko sem pogledal nanj, da bi videl koliko mi še manjka do "lepega" števila danes prevoženih kilometrv. Kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni ... Popravljeno November 8, 2020. Popravil RobiRoberto Scarabeo 500, Joker, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2020 Opozori Objavljeno November 8, 2020 Evo ga, tako na uč ... Jaz sem pričakoval približno 8 km preveč, kolesarski števec pa me je zaradi moje nepazljivost prikrajšal za približno 6 km ... ? Končano, jutri je nov dan ... Pepos in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno November 9, 2020 Opozori Objavljeno November 9, 2020 Upam danes + Gimp 2.8 ... Jesen ... Spasku, Pepos in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2020 Opozori Objavljeno November 11, 2020 Včeraj: brez kosila (moj anti korona ukrep zaradi moje mame - dopoldanski obisk ), 8 stopinj, malo vetra, in moja ne bodi je treba (trma) ... Spasku, MARE 65, CINDAPP in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2020 Opozori Objavljeno November 11, 2020 OGLAS: Malo rabljen ? , Dobro ohranjen ? , Ugodno ... ? Spasku in Endlich 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2020 Opozori Objavljeno November 12, 2020 Odstranite tega foto maniaka s tega foruma !!! Jesen včeraj zvečer ob 16.15 skozi okno iz stanovanja. Jesen danes zjutraj ob 8.00 "on line". franc, Joker, kaizer in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2020 Opozori Objavljeno November 12, 2020 Po današnjem kosilu mi je kulo reklo, da sem njega že dovolj utrujal letos, in naj se v Idrijsko Belo odpeljem kar z MMV ... ? Erik99, notranc, tourer in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno November 13, 2020 Opozori Objavljeno November 13, 2020 Danes je petek TRINAJSTEGA novembra ... MARE 65, Spasku, kaizer in 3 others 5 1
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2020 Opozori Objavljeno November 14, 2020 Pet stopinj, jutranja megla in Roberto zrel za v PB Idrija ... Scarabeo 500, notranc, Spasku in 6 others 8 1
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 Danes sem spremenil svoj priimek in odslej naprej bom Roberto Meglenko ... "Profesionalni" kolesarji si svoje nožne mišice "raztegujejo" takoj po dirki, Roberto pa šele naslednji dan ... Popoldne kavč + F1 + Mopet GP ... Joker, Spasku in notranc 3
Spasku Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 On 11/12/2020 at 3:48 PM, RobiRoberto said: Po današnjem kosilu mi je kulo reklo, da sem njega že dovolj utrujal letos, in naj se v Idrijsko Belo odpeljem kar z MMV ... ? Tisga konja si že toooooolikokrat poslikal da me čudi da ti ni še dopi.......
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2020 Opozori Objavljeno November 15, 2020 Ni konj, ampaj je kobila, moja ljubica ... Spasku, notranc in schwantz 1 2
RobiRoberto Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 30 let je najina hčerka živela v isti hiši kakor midva z mojo drago in včeraj se je s svojim možem in hčerko preselila v najemniško stanovanje v Idrijo, kar je seveda zelo prav, ker ni naredila iste napake kakor jaz, ker "pravilo pravi", da moraš za obisk svojih staršev najanj prečkati ulico ... Dolgčas nama bo po njih ... notranc in Spasku 2
RobiRoberto Objavljeno November 16, 2020 Opozori Objavljeno November 16, 2020 Ob 19. 7. 2020 ob 10:11, RobiRoberto pravi: Kljub temu da ima moja vnukinja nonota invalida , ta vsaj neumen ni , ker mi je kljub temu, da se mi je kolesarski števec zaradi izpraznjene baterije zopet resetiral , uspelo poiskati vse potrebne "dokaze", da bom tudi letos lahko izračunal, koliko kilometrov bom "približno" prevozil letošnje leto s kolesom. Letos do danes prvoženih kilometrov: 20.282 + 137 - 18.373 = 2.046 km Prevelika "obveznost" zame, in sicer ne moje vožnje s kulom, ampak izračun do danes prevoženih kilometrov, ker se mi je letos v juniju kolesarsko števec zopet resetiral. Če pri izračunu nisem naredil napake, sem zeeelooo zaaadooovoooljeeen ... notranc, Pepos, Spasku in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se