RobiRoberto Objavljeno April 30, 2021 Opozori Objavljeno April 30, 2021 (popravljeno) Po današnjem kosilu: ? Nekaj kapljic "z neba", toda nič pretresljivega ? , in MMV je dokazala, da me je še vedno zmožna pripeljati na kavo v Bar Valdoltra in nazaj domol ? , brez kakršnihkoli neljubih dogodkov ? . Sicer ne več z 29 km/h, ampak sedaj s 26/27 km/h, kar je vključeno v njeno mladost ... Popravljeno April 30, 2021. Popravil RobiRoberto Pepos, notranc, markII in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2021 Opozori Objavljeno Maj 1, 2021 ... ? ... amateur, notranc, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 Današnja vremenska napoved in tranutno vremensko stanje pozitivno delujeta na moj hardwer (kosti in mišice) ? in negativno na moj softwer (vožnja s piciklom v Belo) . Upam, da me bo moja nova družina vsaj malo potolažila ... Joker, Pepos, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 3, 2021 Opozori Objavljeno Maj 3, 2021 Če se pravilno spomnim, sem kavo "s pogledom na morje" z MMV pil trikrat, prvič v Izoli, drugilč v bifeju v bližini bolnišnice Valdoltra in še tretjič v Piranu, in nekdo na tem forumu mi je priporočil še kavo v Bar Valdokltra, tik ob morju, s čudovitim pogledom na Slovensko obalo, toda ker se mi na skuterju ne ljubi več sedeti skoraj 12 ur, bom kavo v Bar Valdoltra spil le, če me bo kdo z avtom pripeljal do tja. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 3, 2021 Opozori Objavljeno Maj 3, 2021 ... ? ... amateur, notranc, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 <<< ? >>> Pepos, markII, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 Ker moram ves čas nekaj početi , sem si zaželel s programom GIMP 2.10 narediti rumen regratov cvet na sivinski podlagi, kar mi ni čisto uspelo, ker je rumena barva regratovega cveta enake rumene barve samo od daleč, GIMP-ova možnost izbire dele fotografije po enaki barvi , pa je videla, da rumena barva cveta ni povsod enaka, zato sem moral "klikiniti" na rumeno barvo regratovega cveta kar velikokrat, in še vedno ne dovoljkrat. Ta možnost programa GIMP 2 bi bila veliko bolj uporabna pri predmetu z "ravnimi ploskvami". amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 ? ? notranc, amateur, markII in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 (popravljeno) ? Pravilno sem domneval in predvideval, da bo program Gimp 2, namenjen urejanju fotografij, znal ravne in enekomerno pobarvane barvne površine, skopirati na sivinsko površino / podklago. ? Popravljeno Maj 5, 2021. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2021 Opozori Objavljeno Maj 6, 2021 Bevkov vrh in Cerkovni vrh sta danes sigurno pobeljena, toda zaradui megle se ju še ne vidi, zadosten dokaz pa je to, da je še naša garažna streha malo pobeljena. Očitno je tudi vreme kovid okuženo ... amateur, markII, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Od vseh možnih stranskih učinkov včerajšnjega cepljenja proti Covidu, me danes le nekoliko boli mesto vboda na levem ramenu ... ? <<< >>> amateur, markII, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 (popravljeno) ___ ? ___ Popravljeno Maj 9, 2021. Popravil RobiRoberto Joker, notranc, markII in 1 other 4
amateur Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Včeraj šli v Šebrelje, potem pa v Idrijo v Barbaro na tris žlikrofov. Odprto, odlično pripravljeno. Nazaj grede smo na Marofu - Mokraški vasi zavili preko mosta v smeri Razpotja. Roberta ni bilo pred hišo. Kje se je skrival pozno popoldne? RobiRoberto in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2021 Opozori Objavljeno Maj 10, 2021 Pozno popoldne sigurno kar na kavču = TV ... Danes dopoldne: ? / / ? / ? / ? notranc, markII, Joker in 1 other 4
Kaldu Objavljeno Maj 10, 2021 Opozori Objavljeno Maj 10, 2021 Robi, namesto kavča pojdi in očisti in namaži verigo kolesa!!! amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2021 Opozori Objavljeno Maj 10, 2021 Verigo sem namazal pred današnjim odhodom, zato med vožnjo ni več "škripala" ... ? Kaldu, notranc in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2021 Opozori Objavljeno Maj 11, 2021 ? / / ? notranc, markII, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2021 Opozori Objavljeno Maj 12, 2021 Ko sem pred kosilom našo "oldtajmerko" Tačko peljal na njen opoldanski WC, je bila cesta še suha, zato sem svoje kosilo prestavil na čas po vrnitvi nazaj domov, in preden sem se "v svojem slowmovšnu" pripravil na odhod, je že pričelo rahlo deževati, kar me je spremljalo vso današnjo vožnjo ... "Misel dneva": moje moped cujne se bojo tudi tokrat posušile kakor že večkrat do danes ? , jaz pa ne bom več nikoli na pragu šestdesteh let ... "Treniral sem" za polovično porcijo ribje plošče v baru Valdoltra in za dvojno o po njej ... Joker, markII, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 *** ? *** ? ? notranc, amateur, markII in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 14, 2021 Opozori Objavljeno Maj 14, 2021 (popravljeno) %%% ? %%% Popravljeno Maj 14, 2021. Popravil RobiRoberto amateur, Joker, markII in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 15, 2021 Opozori Objavljeno Maj 15, 2021 (popravljeno) Danes in jutri se bojo moj picikl ter piciklistična oblačila in obutov, lahko v miru sušili še od včerajšnje vožnje ... ? Popravljeno Maj 15, 2021. Popravil RobiRoberto amateur in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 15, 2021 Opozori Objavljeno Maj 15, 2021 Ko sem se včeraj premočen vrnil s kulom nazaj domov, me je moja draga, pred prhanjem še ostrigla ? po "mojem navodilu" ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 17, 2021 Opozori Objavljeno Maj 17, 2021 Sreda / četrtek - Čira / čarA ... ? GIMP-2.10.webp Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se